İşte 'Gladio'nun Turgut Özal'ı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
gladioooozallll.jpg

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümünün perde arkasının da ele alınacağı Kurtlar Vadisi Gladio iddialı geliyor. Filmde Özal'ı usta tiyatrocu Sezai Aydın, Semra Hanım'ı ise Işıl Ertuna canlandırıyor.

TURGUT ÖZAL ZEHİRLENDİ Mİ?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun İskender Büyük'ü yeni sezonda büyük bomba patlatacak. Sadullah Şentürk'ün yönettiği Kurtlar Vadisi Gladio'da Türkiye'nin yakın tarihine damga vuran olayların perde arkası anlatılıyor. Emekli istihbaratçı İskender Büyük'ün mahkeme salonunda verdiği ifadelerle Türkiye'nin gizli gerçekleri ortaya çıkarılıyor. Bunlardan birisi de 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümü. Filmde "Cumhurbaşkanı Özal, Musul ve Kerkük'e girecek diye mi zehirlendi?" sorusunun cevabı aranıyor.

BENZERLİKTEN ENDİŞE ETTİM

Filmde Turgut Özal'ı yılların tiyatrocusu Sezai Aydın canlandırıyor. Özal'ı Devlet Planlama Teşkilatı müsteşarlığı döneminden itibaren takip ettiğini söyleyen Aydın, role nasıl hazırlandığını şöyle anlattı: "Sadece benzerlik açısından endişe ettim. Bunu makyajla halledileceğini söylediler ama ikna olmadım. Makyajı yapıp ayna karşısına geçtikten sonra 'oldu' dedim.

KAYNAK

muallem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Semra Özal hayatta nasıl olsa aslında kendisini oynasaydı daha hoş olurdu.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ya bu yeni bölümler star tv'de olacakmış. Gladio'nun baş aktörlerinden doğan'în tv'sinde böyle bir dizi yayınlanır mı yaa. Keşke atv'de falan olsaydı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kurtlar Vadisi'nin çizgisi bellidir. O almış, bu almış çok da önemli değil.

Senaristler sanki kukla, satın alanın dediklerini yapacak.

Geçin bu işleri...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Senaristlerin kesin bi yerde Kaynakları vardır Mit'te belirli devlet organlarında yoksa bu kadar şeyi uydurupda yazamazlar...

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
alakası yok özalla yandan yemişi bile değil