farukarslan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Yazık günah o kadar paraya. Telefon sonuçta.
Uygun fiyatlı f/p ürünleri çok satar bu yıl.
Uygun fiyatlı f/p ürünleri çok satar bu yıl.
Öte yandan M9 un inanılmaz bir fiyat ile giriş yapacak olması çok fena bir pazarlama oyunu.. Cihaz 650 dolar.
Ama gel gör ki ben M8 den geçiş yapacak kadar yeterli bulmadım maalesef.[emoji17]Gerçekten S6'nın altında bir fiyat ile gelirse ki gelecek gibi Samsung'a göre daha iyi bir başarı sağlar diye düşünüyorum.
M8 den gecilmez zaten. Yakin performansta cihazlar. Bi kamera var onun için de telefon değiştirilmez.Ama gel gör ki ben M8 den geçiş yapacak kadar yeterli bulmadım maalesef.[emoji17]
Evet bende böyle düşünüyorum. Ama Sense 7 olmuş. Ona lafım yok.M8 den gecilmez zaten. Yakin performansta cihazlar. Bi kamera var onun için de telefon değiştirilmez.
M8 e de gelir sense 7.Evet bende böyle düşünüyorum. Ama Sense 7 olmuş. Ona lafım yok.
M7 ye bile verecekler ama uzun sürecek..M8 e de gelir sense 7.
Yoksa ayıp ederler.
Evet. Ben de beğendim sense 7 yi. Güzel olmuş. Bir de alttan 1 parmak boşluk olmasa keşke...M7 ye bile verecekler ama uzun sürecek..
M7 bile Sense 6 update aldıysa hayli hayli gelir zaten.
Orası hep eleştirildi zaten bencede çok estetik değil ama insanı sinir edecek kadar da kötü bir tasarım değil. Cihazı kullandığınız zaman oraya dikkat bile etmiyorsunuz yani.Evet. Ben de beğendim sense 7 yi. Güzel olmuş. Bir de alttan 1 parmak boşluk olmasa keşke...
Doğru söze ne hacet.[emoji4]Bu kadar rezil bir tasarım + exynos belasına 3000 tl vermek nedir ya millet aldıkça fiyatı arttırıyorlar 3000 tl ye 3 tane g2 2 tane g3 alıyorsun ben olsam g3 + ps4 çeker keyfime bakarım![]()
Söylediklerinde haklısın zaten apple fanboyu olduğunu tüm forum biliyor tamam neyse de s5 nasıl 5s çakması oluyor onu anlayamadım.Senin 5s dediğin cihazın çakması anca televizyon kumandası falan olur ben hayatımda en boy oranı o kadar berbat telefon görmedim telefon 4" ama 4.6" lik z3 compactla aynı boyda oda yetmezmiş gibi dar sanki iphone 4 uzatmışsın ortaya ucube bişey çıkmış gibi.Ben s5i de sevmiyorum almam da açıkçası ama en azından orantılı bir tasarımı var nesini 5se benzettin sadece onu anlayamadım.Önce güldüm sonra bastım eksiyi bu nedir allasen Samsung :lol: :lol: :lol:
Konuya gelirsek madde madde;
-Şu forumda 40 yıllık Samsung fanboylarının U dönüşüne mi gülelim,
-Samsung'un Apple'ı A'dan Z'ye kadar birebir kopyaladığına mı?? (Kulaklık,Telefon tasarımı,Samsung Pay,Batarya,Micro SD olmaması falan)
-Ürünün fiyatına mı en az 2500 olur bu son TR'de ki vergilerdende dolayı
+Yönleri
-Gereksiz uygulamalarla gelmiyecekmiş öyle diyorlar (tek en iyi yön :devil2: )
5 çeyrektir git gide düşüyor mobil alanda Samsung bununda verdiği panikle artık ne yapcaklarını şaşırdılar akıllılar. En son S5 tanıtıldığında da 5s çakması bi telefondu ama Samsung ilk Galaxylerden sonra bariz şekilde kopyaladığı telefon olmuş S6. Apple dava açarsa şaşırmayın ki haklılarda.
Son olarak şunuda demeden edemicem kamera çıkıntısı bana göre başlı başına bi tasarım hatasıyken bunu bile kopyalamak neyin kafası biri açıklıyabilir mi? Apple kötü bir şey yapsalar onu bile kopyalıyorlar bunuda görmüş olduk. HTC'de daha çıkmadı onada o zaman şey ederim. Daha diyecek çok şey varda uğraşamıcam. :devil2:
![]()
![]()
![]()
![]()
Söylediklerinde haklısın zaten apple fanboyu olduğunu tüm forum biliyor tamam neyse de s5 nasıl 5s çakması oluyor onu anlayamadım.Senin 5s dediğin cihazın çakması anca televizyon kumandası falan olur ben hayatımda en boy oranı o kadar berbat telefon görmedim telefon 4" ama 4.6" lik z3 compactla aynı boyda oda yetmezmiş gibi dar sanki iphone 4 uzatmışsın ortaya ucube bişey çıkmış gibi.Ben s5i de sevmiyorum almam da açıkçası ama en azından orantılı bir tasarımı var nesini 5se benzettin sadece onu anlayamadım.
He o zaman sıkıntı yok ben tasarımı benzettin sandım acayip şaşırdımSöylediklerim de dediğin gibi haklıyım her zaman ki gibi bu konuda mütevazi olamıyacağım. :dirol:
Normalde cevap vermezdim ama uzun süredir pek yazamıyorum ondan cevap yazıyorum şanslısın. :devil2:
S5'i 5s'e tasarım olarak benzetmedim orayıda anlıyamamışsın ne yazik ki sen.
Parmak izi,altın rengi gibi özellikler bakımından 5s'den arakdı tasarım olarak yukarda yorumda da yazdığım gibi Samsung ilk galaxylerden sonra bariz şekilde S6'da kopyalamış. İyice anlıyana kadar oku usanmadan lütfen.!
Sana cevap yazarken şunuda sorim. Yıllarda Apple'da çıkarılamayan batarya ve özellikle micro sd yok diye yerden yere vuran kitle çoğunluğu Samsungcular olanlar bu duruma ne diyorsunuz?
Onuda geçtim S6'nın bataryası hızlı şarj olayı yüzünden daha çabuk yıpranıp ölücek ve asıl bomba burda patlıyacak. S6 Samsung'un en zor tamir edilecek telefonu diyorlar iç yerleştirmesi yüzünden. Alanlara bol şans diliyorum şimdiden eyyorlamam bu kadar.
O plastikken öyleydi şimdiki haliyle fiyatının düşeceğini pek sanmam.1 yıl sonra 1500-1600 liralara düşer zaten acele etmeyin![]()
O plastikken öyleydi şimdiki haliyle fiyatının düşeceğini pek sanmam.