İşte 'erotik' bulunan klip

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Hadise’nin klibi değişecek mi?

54.’sü 19 Mayıs’ta Moskova’da yapılacak olan Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi “Düm Tek Tek” şarkısıyla temsil edecek olan Hadise’nin klibi geçtiğimiz günlerde Metin Arolat yönetmenliğinde çekildi.

Takım elbise ve kravatla kamera karşısına geçen, ardından ise dansçı kızların üstündeki kıyafeti yırtmasıyla birlikte beyaz şortu ve bustiyeriyle göbek dansı yapan Hadise’nin klibinin TRT tarafından seksi olduğu gerekçesiyle kabul edilmediği öne sürüldü. İlk kez TRT’de gösterilmesi planlanan klip ise önceki gece internete düştü ve binlerce kez tıklandı. Klibin TRT’nin isteği üzerine yeniden çekileceği iddia edildi.

http://www.dailymotion.com/video/x8qmy6_eurovision-turkey-2009-hadise-dum-t_music

Kaynak

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Türkiyeye yakışmaz böle bi klip.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
zaten şarkı da Türk şarkısı gibi değil, sanki mısırlıların şarkıları gibi.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Eğer video bu ise;
Rezaletin önde gideni olmuş. :icon_-1:
TRT rezalete izin vermez :icon_:

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Orjinal kalite link bekliyoruz ilk kez aradigimi bulamadım :)

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu klibi de seksi bulana gerici değil de ne demeli?

bu düşüncede olanlar heralde hayatında hiç yabancı klip izlememişler!

klip gayet güzel...

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7

klip gayet güzel...

Elma ile armutu birbirine karıştırma. Ne alakası var bunun gerici olmakla. Eğer bunu seksi bulmak gericilik ise ben gericinin en gericisiyim. Bizim geleneklerimiz var adetlerimiz var bu bize yakışmaz. Eğer yabancılar gibi olmak ilericilikse biz almayalım, alana da engel olmayalım.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,137
Metin Arolat zaten yasaklanmaya alışıktır. Hala akıllanamadı adam. İlla erotik çekecek

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elma ile armutu birbirine karıştırma. Ne alakası var bunun gerici olmakla. Eğer bunu seksi bulmak gericilik ise ben gericinin en gericisiyim. Bizim geleneklerimiz var adetlerimiz var bu bize yakışmaz. Eğer yabancılar gibi olmak ilericilikse biz almayalım, alana da engel olmayalım.

Hadise Türk olabilir ama Belçika'da yetişmiş bir hatun, onun burdaki gelenek göreneklere uymasını bekleyemeyiz...

Hadise'nin çizgisi belli tavrı belli, en başında ithal sanatçı seçmeselermiş o zaman!

Yabancılar gibi olmak ilericilik olmasa da moderniteye ayak uydurmaktır...

sanches07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

klip gayet güzel...

Bizler yabancılar gibi olamak isteseydik kurtuluş savaşını vermez başka milletlerin egemenliğinde yaşardık! Atalarımız istememiş kan dökmüş bizde o değerleri yaşatıp kollamak zorundayız. :angry:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,137
Modernite mi? :D

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizler yabancılar gibi olamak isteseydik kurtuluş savaşını vermez başka milletlerin egemenliğinde yaşardık! Atalarımız istememiş kan dökmüş bizde o değerleri yaşatıp kollamak zorundayız. :angry:

o değerleri kollamak için yaşamıyoruz ki bu memlekette. gelenek, görenek, bazı değerler, bunla zamanla değişen şeyler.

zaten başka milletlerin egemenliğinde yaşıyoruz, yediklerine içtiklerine ve gyidiklerine bir göz at anlayacaksın.
kağıt üzerinde bağımsız bir ülkeyiz ama sürekli diğer ülkelerin dediğini yapıyoruz...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
dailymotion olmasa video striptiz videosu sanardım valla .:D:D

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şarkıcı Hadise, Şarkı Düm tek
Şarkıda, "senin için çıldırıyorum" sözleri geçiyor. E buna oto-sanayide klip çekecek halimiz yok!

Millet Rocco Sifredi koleksiyonu yapar sonra da Hadise erotik klip çekti diye hır çıkarır. Olm biraz dürüst olun, olmadı biraz hayattan zevk almasını bilin yaw...

Kurtuluş Savaşını Erovizyona sokan zihniyete ise dumur olmaktan yazamıyorum. Kardeşim kurtuluş savaşı ile ne alakası var!? şarkı ingilizce bir kere! takılacaksan oraya takıl!

Burada yazan erkek üyelerden elini vicdanına koyup "erotik hiçbir şey seyretmedim, seyretmekten de hiç hoşlanmam!" diyen adamlar fikir belirtsin. İlk taşı onlar atsın yani! :)

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tabi tabi...
Dedelerimiz yüzbinlerce şehidi bunlar için verdi

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Milli Şairimizden anlamlı bir iki mısra yazmak istiyorum ..

MEDENİYET DEDİĞİN ACMAKSA BEDENİ ...
HAYVANLAR BİLE DAHA MEDENİ ...

Tamam hafif dekolte olabilir belki o kdarda gercici düşünmeyeyim ama bu ne kardeşim .erotik film mi cekioz.. Yok yarısma şarkı yarısması değilse vucut yarısması ise zaten katılmamıza gerek yok direk bu kliple birinci olursunuz...

Avrupada klip izlemediniz mi diyen arkadsım . Sen avrupa mısın ? Avrupanın medeniyet saydıgı bizi kültürümüzce aslında medeniyetsizlik sayılan oalyları almak yerine neden güzel olan seyleri ornek almiyoruz. hep taklip hep tatlit.. ! Biz İNGİLİZ MYİZ ? RUM MUYUZ ? BİR TÜRKÜZ VE TÜRKLÜĞÜN GEREĞİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN CABALARIZ..

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tabi tabi...
Dedelerimiz yüzbinlerce şehidi bunlar için verdi

Delimisiniz, divanemisiniz arkadaşlar? Ne alakası var yahu!

Kurtuluş savaşı bu millet kendi istediği gibi yaşasın diye yapıldı ve bunun içinde eğlenme hakkı da var!

Altı da üstü de erovizyon yahu! Herkes çıkıyor şovunu yapıyor. En güzel, en seksi kız da bizimkisi... Eğer çıldırtmaz, memleketten kaçırmassak birinci bile olur.

Bizim kadar kendi insanına bok atan bir millet daha varmıdır acaba?

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şort değil o yaa değişik bişy ama güzelmiş:)
ya gericilik yada ilerilicilik gibi abuk subuk yorumlara gerek yok kadın seksi şarkı dada var biraz e çekende metin arolat olduktan sonra tabikide böyle bişy çıkıcak ortaya hem bu şarkıya sahilde el ele gezen çift klibi olmazdıki fena olmmaış ateşleyici diyebilirim diğerleri kimbilir nasıl olucak
son olarak dans olayına biraz çare bulmuş gibi ilki berbattı show güzel
hem burda kurtuluş savası yapılmıyoki yapılsa bil bu kız iki sallasın düşman askeri silahı bırakır takım elbiseyi çeker köpek oolur bunun peşine bizimkilerde salına salına alır savası :D
bu bi show yarışması ozaman türk secicektiniz trt bu kızı getirmicektiniz ayrıca en ilk tanıtımdada göbek falan açıktı danscılar kapalı hadise açık bi pantolon vardı ama gene allah ne verdiyse sallıyodu :D
ozaman neden yok kızım azcık usturuplu ol burda büyüklerin var demediler
türk filimlerindeki hatta bırakın filimleri dizilerdeki sevişme görüntüleri yasak aşklar falan filan bunlarda yasaklanmalı htaa eurovisionda da işimizolmamalı ki bence saçma bişy ama genede katılıyoruz
herkes hadiseden göbek show bekliyoruz diye bi yerlerini yırtıyolardı alın size show un alası hemde ne show izleyen cayır cayır yanar vallaha:D

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
edit: polemiğe gerek yok :)

Hocam sen benle niye uğrasiyon.. Sanne saclarımdan. Sacımı göstermemle baska bir tarafımı göstermem arasındaki farklı anlayamıyor musun ? . Bu dunyada bi tek siz mi medenisiniz ..
Tövbe tövbe yaa

birimfonksiyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu farklı noktalara gelmiş.Hadise'nin klibinin cinsel içerikli olması normal çünkü kadın bu şekilde para kazanıyor.Ve insanlar bu tür şarkıcıları sadece sesinden dolayı değil görüntüsü içinde dinliyor ve seyrediyor.Eğer alıcı gözüyle bakacak olursak bence klip hiç de kötü olmamış.
Ama olaya siyasi ve kültürel boyuttan bakacak olursak zaten bizim Eurovizyona katılış tarzımız yanlış.Eurovizyona neden katılıyoruz.Kendi kültürümüzü kulak yapımızı,müzük anlayışımızı diğer insanlara tanıtmak içinmi katılıyoruz, yoksa batılılılaşma sürecinde epey yol aldığımızımı göstermek için katılıyoruz.
Eğer 1. durum için katılıyorsak zaten ingilizce bir şarkıyla, bizim kültürümüzde çokda yeri olmayan estrümantallerle(arkadaşın birisi mısır müziği gibi demiş aynen katılıyorum) katılmamız yanlış.
Ama 2. durum için katılıyorsak 200 yıllık batılılaşma sürecinde bu şarkı bence çok uygun bir şarkı.

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Milli Şairimizden anlamlı bir iki mısra yazmak istiyorum ..

MEDENİYET DEDİĞİN ACMAKSA BEDENİ ...
HAYVANLAR BİLE DAHA MEDENİ ...

Tamam hafif dekolte olabilir belki o kdarda gercici düşünmeyeyim ama bu ne kardeşim .erotik film mi cekioz.. Yok yarısma şarkı yarısması değilse vucut yarısması ise zaten katılmamıza gerek yok direk bu kliple birinci olursunuz...

Avrupada klip izlemediniz mi diyen arkadsım . Sen avrupa mısın ? Avrupanın medeniyet saydıgı bizi kültürümüzce aslında medeniyetsizlik sayılan oalyları almak yerine neden güzel olan seyleri ornek almiyoruz. hep taklip hep tatlit.. ! Biz İNGİLİZ MYİZ ? RUM MUYUZ ? BİR TÜRKÜZ VE TÜRKLÜĞÜN GEREĞİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN CABALARIZ..

sizi bilmem ama ben hem avrupada hem Türkiye'de yaşamış birisi olarak evet ben Avrupayım...

bu klibin neden erotik olduğunu anlatayım,
kapalı bir toplumda olduğumuz için bizim insanımız bir bayanda nerde ufacık bir açık görse tahrik oluyor...

çok uzağa gitmeye gerek yok, yunanistana gidin orda bütün hatunlar bu hadisenin klibindeki gibi aynı, çok nadiren kot veya pantolon giyen görürsünüz... ve orda bir kişi bile bakmıyor bizim burdakilerin baktığı gibi, çünkü herkes aynı giyiniyor...

gelmek istdiğim nokta şu: herkes açık giyinse gözler de alışır, dışarda kim şort giymiş kim dekolte giymiş dikkat bile etmezsin...
ama kapalı olunca kolu bile görünse bizim memleketim insanı abazan gibi bakıyor...

ayrıca şunu da belirteyim, eurovizyon sadece şarkı yarışması değil, görsel anlamda da birşeyler katmak gerekir, bu dans olur seksi vücut olur, ne olduğu önemli değil önemli olan izleyicilerin bir şekilde dikkatini çekmek, hatırlarsanız grubun birisi şeytan maskeleriyle birinci olmuştu...

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Konu farklı noktalara gelmiş.Hadise'nin klibinin cinsel içerikli olması normal çünkü kadın bu şekilde para kazanıyor.Ve insanlar bu tür şarkıcıları sadece sesinden dolayı değil görüntüsü içinde dinliyor ve seyrediyor.Eğer alıcı gözüyle bakacak olursak bence klip hiç de kötü olmamış.
Ama olaya siyasi ve kültürel boyuttan bakacak olursak zaten bizim Eurovizyona katılış tarzımız yanlış.Eurovizyona neden katılıyoruz.Kendi kültürümüzü kulak yapımızı,müzük anlayışımızı diğer insanlara tanıtmak içinmi katılıyoruz, yoksa batılılılaşma sürecinde epey yol aldığımızımı göstermek için katılıyoruz.
Eğer 1. durum için katılıyorsak zaten ingilizce bir şarkıyla, bizim kültürümüzde çokda yeri olmayan estrümantallerle(arkadaşın birisi mısır müziği gibi demiş aynen katılıyorum) katılmamız yanlış.
Ama 2. durum için katılıyorsak 200 yıllık batılılaşma sürecinde bu şarkı bence çok uygun bir şarkı.

Tebrikler, çok güzel özetlemişsiniz.

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sizi bilmem ama ben hem avrupada hem Türkiye'de yaşamış birisi olarak evet ben Avrupayım...

bu klibin neden erotik olduğunu anlatayım,
kapalı bir toplumda olduğumuz için bizin insanımız bir bayanda nerde ufacık bir açık görse tahrik oluyor...

çok uzağa gitmeye gerek yok, yunanistana gidin orda bütün hatunlar bu hadisenin klibindeki gibi aynı, çok nadiren kot veya pantolon giyen görürsünüz... ve orda bir kişi bile bakmıyor bizim burdakilerin baktığı gibi, çünkü herkes aynı giyiniyor...

gelmek istdiğim nokta şu: herkes açık giyinse gözler de alışır, dışarda kim şort giymiş kim dekolte giymiş dikkat bile etmezsin...
ama kapalı olunca kolu bile görünse bizim memleketim insanı abazan gibi bakıyor...

Ben göğsümü gere gere Türküm diyemedikten sonra neyleyim ben öyle medeniliği.. Türkiye bir yunanistan değildir . Bir ingiltere hiç değildir. Bu giyim tarzı ülkemiz coğrafyasındaki insanların %90 nına göre açık seçiktir. Geleneklerimize terstir. Hala daha medenilesmek istiyorsanız buyrun yol sizin..

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bence tamamiyle çıkarsın herşeyini :D hem bahane de hazır; SANAT İÇİN SOYUNDUM der :D olur biter. Hiç bir modernizm itiraz edemez nasıl olsa. Bravvo Hadise arkandayız! :D:D:D Sen bizi temsil ediyorsun :) modernsin :) Türklerin aydınlık tarafısın :D Çalkala kim tutar seni :D sloganları eşliğinde kutlarsınız eminim. Biz gericilerde itirazlarımızla kalırız. Aferin Hadise. Durmak yok kızım aynen bu yolda devam et... Taraftarların çok ne de olsa ;)