İşte bizkaçkişiyiz.com'daki isyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reallist

Profesör
Katılım
7 Nisan 2008
Mesajlar
1,272
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Tuncay Özkan'ın Kanaltürk'ü Koza'ya satmasının ardından Bizkaçkişiyiz.com'a üye olanlar ve Kanaltürk izleyicileri büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Sitede Özkan'a sert tepki var:


"Ulusalcı" görüşleri savunanların biraraya geldiği 'bizkaçkişiyiz.com' a gelen yorumlar Tuncay Özkan'a ağır eleştiriler getirirken, sitede sert açıklamalar yeraldı. Üye olmak için aidat ödenmesi gereken 'bizkaçkişiyiz.com'da hayal kırıklığının yanısıra isyan da yaşanıyor.

Sitenin ana sayfasında şu duyuru yeralıyor:

"Kanaltürk Koza Grubu'na satılmıştır. Yeni kanal yoldadır. Durmak yok, duran düşer, yarını kurtarmak için yobazlarla mücadaleye devam. BKK ve Tuncay Özkan hiç durmadan yobazların üzerine gidecek. Yeni bir dünya yeni kanal açacağız orada yerimizi alacağız"

Ancak bu açıklama Tuncay Özkan ile birlikte hareket edenleri yatıştırmadı.

"Hukukun üstünlüğüne inanan ve saygılı olanlarız biz" sloganıyla yayın yapan ve kayıtlı 1 milyon 270 bin 188 kişinin olduğu belirtilen sitede okurların tepkisi giderek artıyor.

İşte siteye gelen isyan ve kırgınlık dolu yorumlardan bazıları:

"Benim de anlayamadığım, yeni bir kanal kurulacaksa, mevcut kanal neden satılıyor? Hem de kimlere satılıyor? Ayrıca burada isim de çok önemli. "KANALTÜRK" çok anlamlı bir isimdi. şimdi Kanaltürk adı altında kimler nasıl bir yayın yapacak. Ben özellikle "KANALTÜRK" adının kaybedilmesini sindiremiyorum. Yeni kanalın adı ne olacak ? Bilgi kirlenmesini önlemek için sorumlu kişilerin ACİL BİLGİLENDİRMESİNİ istiyorum. (Erdal Demiralay)"

"Kanaltürk televizyonu bir simge idi ulusalcılar için,kendini ATATÜRK'e adıyan yurtseverler için ve ilk kez başka hiç bir televizyon Türk Televizyon tarihinde iktidarda olan bir partinin FOYASINI VE BOYASINI bu kadar aleni ortaya koyamamıştı.İşte böyle bir televizyon dünyada eşi benzeri olmayan bir şekilde karşı mücadele verdiği şeriatcı bir iktidarı koşulsuz şartsız biat kültürü içerisinde destekleyen şirkete satılması ve bu durumun Kanaltürke gönül vermiş kişilerin diğer medya siteleri tarafından alaycı bir üslup ile verilen haberlerle öğrenmeleri bu kişilerde derin bir yara açmıştır. (mzorlu)"

"Yazık oldu sevgili kardeşim Tuncay. Hakikaten yazık oldu. Şu anda sabahın onbiri ama ben kederimden içiyorum. Kanal senin, tabiki satabilirsin ama herhalde Koza'ya değil. Ne yaptın? (n-semerci)"

"Anlaşılan Tuncay Bey kolay paranın kokusunu aldı. Halkın cebinden topladığını halka verecek mi? "

"Tuncay Özkan'a güvenim sarsıldı. Kendi elleriyle düşmana etkili bir silah verdi. Mademki gerçekten yurtseversin Kemalistsin , üç kuruş aşağıya sat başkasına sat, eğer satmak zorundaysan." (Revai Görgülü)

"Her şeyin fiyatı vardır. Yurtseverliğin, Memleket Sevdasının fiyatı yoktur. BizKaçKişiyiz hareketi yoluna devam edecektir. İnaçlarına fiyat biçenlerin aramızda yeri yoktur." (MustafaMüjdat ERGÜN)

"Kanalın satışı siyasi oyunun son perdesi olarak sahneye konulmuştur. Gelişmeler şaşırtıcı değil beklenendir Sağ duyulu olarak yolumuza devam etmek zorundayız. Bu ülke bizimdir. Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkmak için Kemal ATATÜRK ün ilkeleri doğrultusunda durmadan yolumuza devam etmek zorundayız." (balati)

"Bu ülkede artık kimseye güvenilmeyecekmi bütün türkiyeyi özkanın arkasında gezdik ona güvendik.artık ben yokum günüm bitsin aidat ödemiycem güvenim kalmadı.bu bütün gazeteler neler yazıyor kendimi aldalmış hissediyorum.insanları resmen kandırdınız.bütün sunucular spikerler .bütün kanaltürk çalışanları bi şekilde idare ediyordu ne olduda yeşil sermayeye satıldı bu kadar insana niye ağladınız.bu bir nevi duygu sömürgüsü.bu iktidarın yaptığını yaptınız.halkı aldattınız size inananları hayal kırıklığına uğrattınız. ama yinede ileride daha dürüst olunursa destekliyeceğim.küçücük bir umut var içimde onu yıkmayın." (vildan çelikkol)

"İlk ve son defa yorum yazıyorum. Çevremde ben ve diğer ulusalcılar alay konusu olduk. Dünden beri başım ağırıyor. Çevremde sürekli tartışıyorum. Kaça satıldığımız soruluyor. Eğer istenilseydi BKK üyelerinden yardım toplanasilirdi. Bu utanç içinde yaşamak istemiyorum. Aşk olsun sana Tuncay Özkan aşk olsun" (Onsan)

"Muhafazakar guruba verilmesi bana yanlış geldi." (Özlem Öztürk)

"Acilen Tuncay Özkandan yüreklere su serpecek bir açıklama bekliyorum. Aslında bunu önceden yapmalıydı. Bir TV hadi sattım derdemez elma armut gibi satılmaz. Kendine inananlara açıklama yapmalıdır." (Aynur Suer)

"Haber yıkıcı oldu.ama yeni bir kanal kurulabileceğinden bahsediliyor,madem böyle neden kanalımız satıldı,hem de malum kişilere,el birliği ile birşeyler ypılamazmıydı.Tuncay Özkanın hepimize bir açıklama yapması gerekiyor." (Hesnailknur)

Milliyet

Haber7
 

yuureii

Profesör
Katılım
13 Aralık 2007
Mesajlar
2,239
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Reallist dedi ki:
"İlk ve son defa yorum yazıyorum. Çevremde ben ve diğer ulusalcılar alay konusu olduk. Dünden beri başım ağırıyor. Çevremde sürekli tartışıyorum. Kaça satıldığımız soruluyor. Eğer istenilseydi BKK üyelerinden yardım toplanasilirdi. Bu utanç içinde yaşamak istemiyorum. Aşk olsun sana Tuncay Özkan aşk olsun" (Onsan)

Bu ne yahu :}
Şovmen Tuncay'a güvenenler de varmış. :D
 

bulmeh

Profesör
Katılım
26 Temmuz 2007
Mesajlar
1,653
Reaksiyon puanı
14
Puanları
218
Bu kişinin arkasından, inanıpta para veren veya birşeyler bekleyen insanlarımıza üzülüyorum. Yazılan yorumlara da, güler misin ağlar mısın...
 

PcMaSTeR

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Radikal'in Manşeti :D

fft11_mf3506.Jpeg
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,902
Reaksiyon puanı
181
Puanları
1,243
Yardım mı? Oraya giren herkesten zaten aidat alınıyor, ne kadar alınıyor ve üye sayısıyla çarpınca ne yapıyor, yoksa bunların aralarında Matematik bilen mi yok?

Ne yapıyormuş Özkan nasıl batıyormuş? Madem batıyor o halde yeni kanalı nasıl açıyor? Siz akıtın paralarınızı hangi kumaştan dikildiğini bilmediğiniz ceplere..
 

GurenGursel

Profesör
Katılım
15 Kasım 2007
Mesajlar
1,163
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Anlayamıyorum. Herkes çıkarcı herkes bir şeyler yapıyor? Ama ortada bir ilerleme yok! Niye?
 

PcMaSTeR

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
haber48~87556
Cahil ile menzil alınmaz,eğer alınsaydı bu gün bu durumlarda olmayacaktık. Biz anlıyoruzda acaba anlatabiliyormuyuz?
Mesele sadece kanaltürk değil aslında,ben Tuncay beye seçimlerde mesaj attım ama hala bana ulaşacak.Ey benim yüce değerli arkadaşlarım tekrar söylüyorum Baykaldan ne köy ne kasaba olur? Bunu sağır sultan bile duyduda biz kendimizi avutuyoruz. Ben chp,liyim ama baykalcı değilim,her zaman mecburuyetten oy verdim ama yeter.
Şahsım adına artık vermeyeceğim
,ya Tuncay bey parti kurar arkasında dururum.yada oy kullanmaya yemin edeceğim.bunun sadece ben değil tüm arkadaşlarımda aynı şekilde söylüyor.Kim ne söylerse söylesin daim olan gerçektir,kimse üzülmesin bu yobazları ancak biz durdurabiliriz. Bayal bitecek bkk kazanacak.


Bu Ülkede Futbol takımı Tutar Gibi Particilik Anlayışı Olduğu Sürece Daha Çok Yolumuz var demektir, Yazık gerçekten... :(
 

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
40
yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış... :)
 

myefsane

Dekan
Katılım
15 Eylül 2006
Mesajlar
6,949
Reaksiyon puanı
49
Puanları
228
Elmacik dedi ki:
Yardım mı? Oraya giren herkesten zaten aidat alınıyor, ne kadar alınıyor ve üye sayısıyla çarpınca ne yapıyor, yoksa bunların aralarında Matematik bilen mi yok?

Ne yapıyormuş Özkan nasıl batıyormuş? Madem batıyor o halde yeni kanalı nasıl açıyor? Siz akıtın paralarınızı hangi kumaştan dikildiğini bilmediğiniz ceplere..

Dolar verecek çok adam var yeterki kutuplaşma olsun...@
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst