İşte Aysal ile Terim arasındaki o mesajlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, Fatih Terim ile yollarını ayırmasına neden olan telefon krizinin ayrıntıları ortaya çıktı. İkili arasındaki özel mesajlar dün dışarı sızdı ve tüm detaylar Beyaz TV'de yayınlandı.

iste_aysal_ile_terim_arasindaki_o_mesajlar13805889460_h1080355.jpg

Fatih Terim ile Başkan Ünal Aysal arasındaki bağların kopmasına neden olan telefon krizindeki perde arkası aralandı. Başkan Aysal'ın telefonla ulaşamadığı Terim'e yolladığı telefon mesajlarını dün gece Beyaz TV'de Rasim Ozan Kütahyalı açıkladı.

Teknik Direktör Fatih Terim'in Milli Takım'ın başına geçmesiyle tavana çıkan kriz sürecinde Aysal'ın Andorra maçı öncesi, "Hocam bu akşam için bol şanslar diliyoruz. Allah kolaylık versin" mesajını attığı, maç sonrası ise "Tebrikler hocam, herşey gönlünce olsun. Çok zevkli bir maç oldu. Takım uykudan uyanmış gibi idi. Devamı artık Romenlerin başına" dediği ortaya çıktı. Terim ise bu mesaja "Teşekkürler başkan. İnşallah dediğiniz gibi olur. Romanya'ya beklerim" karşılığını vermiş.

SÜPER NETİCE ELİNE SAĞLIK
Aysal, Romanya maçı öncesi de başarılar dilerken, galibiyet sonrası "Hocam süper netice. Eline sağlık. Darısı haftaya Real Madrid. Tebrikler. Seni ve ekibini gönülden kutluyorum" mesajını yollamış. Antalyaspor maçı sonrası "Hocam geçmiş olsun. Telafi ederiz, daha yolumuz uzun" diyen Aysal'a bir gün sonra "Sağol başkan. Şimdi gördüm. Teşekkürler" karşılığını veren Terim, Real Madrid maçı sonrası başkandan gelen "Hocam sana ulaşamıyorum, beni ararmısın, bir araya gelip konuşmak istiyorum. Saat 18.00 gibi orada isen Florya'ya uğrayabilirim" mesajına ise dönmemiş.

[SDNTV]http://video.haber7.cdn.tr.gostream.nl/videos/mp4/2013/10/1380589829315.mp4[/SDNTV]

ORJİNAL YAZIŞMALAR:
4 Eylül Çarşamba-Saat 11:31:
Ünal Aysal: "Hocam aradım ulaşamadım , 60. Yaşın da sana mutlu ve huzurlu bir ikinci 60 yıl daha diliyorum. Her şey gönlünce olsun. Selam ve sevgiler."
Terim'den gözüken bir CEVAP yok..

6 Eylül Cuma-Saat 18:56 (Andorra maçı öncesi):
Ünal Aysal: "Hocam bu akşam için bol şans diliyoruz. Allah kolaylık versin."
Fatih Terim: "Teşekkürler başkanım.."

6 Eylül Cuma-Saat 22:54 (Andorra maçı sonrası):
Ünal Aysal: "Tebrikler hocam, herşey gönlünce olsun. Çok zevkli bir maç oldu. Takım uykudan uyanmış gibi idi. Devamı artık Romenlerin başına. Sevgiler"
Fatih Terim: "Teşekkürler başkan inşallah dediğiniz gibi olur, romanyaya beklerim, ssvgiler.."

10 Eylül Salı-Saat 20:59 (Romanya maçı öncesi):

Ünal Aysal: "Hocam başarılar.. Allah yardımcımız olsun.."
Terim'den gözüken bir YANIT yok..

10 Eylül Salı-Saat 23:00 (Romanya maçı sonrası):

Ünal Aysal: "Hocam Süper netice.. Eline sağlık, darısı haftaya Real Madrid.. Tebrikler, Seni ve Bütün ekibi gönülden kutluyorum.. Selam ve sevgiler.."

13 Eylül Cuma-Saat 15:08 (Antalya maçı öncesi):

Ünal Aysal: "Hocam bu akşam için başarılar diliyorum.."

13 Eylül Cuma-Saat 22:36 (Antalya maçı sonrası):

Ünal Aysal: "Hocam geçmiş olsun.. Telafi ederiz, daha yolumuz uzun.."

(ertesi gün, 12:36)

Fatih Terim: "Sağol başkan, iimdi gördüm teşekkürler.."
17 Eylül Salı-Saat 20:53 (Real maçı öncesi):
Ünal Aysal: "Hocam başarılar.."
Terim'den cevap yok..

19 Eylül Perşembe-Saat 11:31 (Terim'in yok dediği mesaj)

Ünal Aysal: "Hocam sana ulaşamıyorum beni ararmısın, bir araya gelip konuşmak istiyorum. Saat 18 gibi orada isen Floryaya uğrayabilirim.."
Terim'den cevap yok..
1jpeg_h695.peg

2jpeg_h179.peg

3jpeg_h300.peg

KAYNAK

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bunedir çocuk gibi mesaj attım açmadı

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O onun mesajına cevap vermemiş, bu buna teşekkür etmemiş allah aşkına davaya bak yahu. Adam gitti bitti bu daha neyin tartışması. Gündem de bin tane olay var hala Terim'i tartışıyorlar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Beyaz TV'den sonrasını okumadım

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben akşam izledim Bu belgelere inanmıyorum Rasim Ozan Kütahlı işin icinde varken Galatasaray Bölümünede yazmıştım şu mesajı

Ondan Önce Ertem Şener Bir Vetere si var Ünal aysal ulaşamıyanca Hocaya Lütfi Arıboğıyı gönderiyor hocaya başkan seni arıyor mesaj göndermiş sana ulaşmamış bir başkanı ara demesi icin ama Lütfi gidiyor durumu aynı olduğu gibi söylemiyor Fatih Hocaya sonra Fatih Hoca bunu duyuyor Lütfi ile Büyük bir tartışma yaşıyor Ertem Şener cıksınlar yalansınlar madem böyle birşey yok diyor ozaman benim elimde başka deliller var bende hamlemi yaparım diyor Ertem Şener.

Rasim Ozan Kütahlı Tam Bir Ünal Aysal Bağımlısı FATİH TERİMİ rezil etmek icin elinde geleni yapıyor Bu adam Galatasaraya Zarar veriyor Ünal Aysalın Ve Bülent Tulun Medya Köstebeği Olan Bitteni Ünal Aysal Rasime Rasim de Medya Yetişitiriyor Fatih Terim kovulma sebebi acılmayan telefon değil mi arkadaşlar evet herkes bunu böyle buluyor şu rasimin sunduğu belgeler coğu R.Madrid macı öncesi ordan zaten Fatih Terim Ünal Aysal Cevap Yazıyor kavga R.madrid sonrası cıktı ayrıca R.madrid öncesi başkan sözde aramış hocayı cevap verememiş diyor bu yalan cünkü o gün aramasına gerek yokki zaten Ünal Aysal Floryadaydı Fatih Hoca ile.

2. ünal aysal Real macından sonra mesaj atmışsa ve ya aramışsa hocanın telefonu kapalıysa ve o telefon 3 gün boyunca acmadıysa gönderilen mesajlar otomotikmen siliniyor operator tarafından ki bu fatih hocayı haklı cıkarıyor telefonum kapalıydı diye beni kimse aramadı mesaj cekmedi diye cünkü kapalı olan telefonda haberi olamaz eğer ki bu doğruysa telefon kapalıysa Erten Şener in İddaa sı ile birleştirelim Başkanın Lütfi Arıboğanın Başkanı gönderdiğini Doğruluyor ama Ertem Şenerin dediği gibi Lütfi Arıboğan Söylememişse başkan beni gönderdi seni arıyor işte ozaman suc burda tamamen Lütfi de.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
İki kişi arasındaki mesajlaşmanın yayınlanması etik bi davranış mı? Kendini haklı çıkarma uğruna mahremiyeti zedelemeye gerek var mıdır?

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
şimdi koskoca gs başkanı işi gücü bırakıp liseli ergen gibi teknik direktöre msjmı atıyomuş yok artık yav

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yahu arkadaşlar akıl mantık hepinizde var bu mesajlara ulaşılması için ya fatih terimin yada ünal aysalın telefonuna ulaşmak gerekir sizce bu mümkünmü? üstelikte bu telefonları eline beyaz tv geçirecek:) O nuda boşver herşey bir kenara koskoca adamlar böyle çoçuk gibi mesajlaşacaklar öylemi?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kaynağın ne, sorusuna verdiği cevap:

Kütahyalı, Aysal ile Terim arasındaki mesajlaşmaları yayınlarken; bu mesajları Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'dan aldığını dile getirdi.

Kütahyalı, kayıtların kaynağını açıklamazken; programın bir diğer yorumcusu Ahmet Çakar'ın 'Ünal Aysal sana sızdırdı' ifadesine karşılık, 'Sızdırmadı, ben istedim verdi ve konuşmamı da istemedi' şeklinde cevap verdi. (Kaynak)

Kulüpten bir açıklama gelir belki. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Beyaz Tv deki bu programı sevmiyoruz, kızıyoruz vs ama..
Fatih Terimin kovulacağını, kovulmadan önce 2 haftadır söylüyorlardı..
Bana da inandırıcı gelmemişti ama oldu. :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Çok saçma :/
Başkanla Hoca böyle mesajlaşır mı ya?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Yakında Terim'den önce Mancini-Aysal mesajlaşması ortaya çıkar

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İki kişi arasındaki mesajlaşmanın yayınlanması etik bi davranış mı? Kendini haklı çıkarma uğruna mahremiyeti zedelemeye gerek var mıdır?

Etik değil doğru değilde kardeşim bir sivilin nasıl olurda insanların gizli bilgilerini ele gecerir bu kayıtları nerden getirir SİVİL biri ya RASİM OZAN KÜTAHYALI mit değil alsın polis değilki alsın milletvekli değilki alsın sadece kalemini satmış bir gazeteci akşam Ahmet Çakar sıkıştırdı yemin ettirdi bu bilgilerin nerde aldığını ama sinan engin hemen konuyu değiştirdi ve başardı yoksa ahmet cakar ona söyletirecekdi normal bir sivil bu bilgilere ulaşa biliyorsa ozaman vay halimze acık acık söylüyor zaten Hükümete yakınım diyor ozaman hepimiz takip ediliyor dinleniyoruz demektir.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ünal aysal :D :D adamın dibi :D :D Sewgilisine cevap vermeyen kız gibi :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Etik değil doğru değilde kardeşim bir sivilin nasıl olurda insanların gizli bilgilerini ele gecerir bu kayıtları nerden getirir SİVİL biri ya RASİM OZAN KÜTAHYALI mit değil alsın polis değilki alsın milletvekli değilki alsın sadece kalemini satmış bir gazeteci akşam Ahmet Çakar sıkıştırdı yemin ettirdi bu bilgilerin nerde aldığını ama sinan engin hemen konuyu değiştirdi ve başardı yoksa ahmet cakar ona söyletirecekdi normal bir sivil bu bilgilere ulaşa biliyorsa ozaman vay halimze acık acık söylüyor zaten Hükümete yakınım diyor ozaman hepimiz takip ediliyor dinleniyoruz demektir.

mesajın taraflarından biri sızdırmıştır, bunu belirtmek istemiştim. Konuyu siyasete bağlamayalım lütfen

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
****paranın haddı hesabı yok kocaman iş sahıbı önemli mevkılerdekı adamlar msjla mı ıletısım kuruyorlar unıversıte ogrencısı gıbı bu nedır ***.....

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Veysel sağdan sola 3000 paketiyle bedava mesajlaşıp tasarruf yapıyorlarmış:) Takımın parasını çarçur etmiyorlar işte.

semihx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hahaha :D nyse sn msglsn glba.s.S:sS mesajını görüceğimi sandım bi an işi gücü yok bu medyanin

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
mesajın taraflarından biri sızdırmıştır, bunu belirtmek istemiştim. Konuyu siyasete bağlamayalım lütfen

Ben siyaset bağlanmıyorum da kendisi akşam acık acık söyledi progmı izledim sonuna kadar kendi kendi söylüyor ben hükkümete yakınım diyor :) hiç de kocunmuyorum diyor bu sadece Rasim icin değil her gazeteci taraflı yazıyorsa o kalemini satar gazeteci dediğin tarafsız bakması lazım ama Bu rasim bir garip:)

neyse sorun rasim değil koskaca adamların yaşadıkları polimiklere bakın utanc verici cocuk gibiler bunlar Allah sporumuzun sonunu hayretsin bakın senize koskocaman adamlar hangi beyin var bunlarda şaşırıyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Inanmayin böyle seylere arkadaslar, uydurma oldugu apacik ortada.