İşte Arda'nın fiyatı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ASAL02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ASAL02

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haber_ic_171329.jpg

Yıldırım'ın yaptığı 15 milyon euroluk teklifi geri çeviren Polat, kaptan için dudak uçuklatacak bir fiyat belirledi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Arda Turan için yaptığı 15 milyon euroluk teklifi geri çeviren Galatasaray’ın patronu Adnan Polat, “Onun kariyer planlamasını ben yapıyorum. Sadece Avrupa’nın dev kulüplerinden birine gitmesine izin veririm” diyerek genç yıldıza ne kadar değer verdiğini ortaya koymuştu.

Teklif sonrası strateji işe yaradı
Bu teklifin ardından Arda’ya hem 10 numarayı hem de kaptanlık pazubandını veren Polat’ın stratejisi işe yaradı, yıldız oyuncu futboluna seviye atlatarak performansını sürekli olarak yükseltti. Gerek Galatasaray formasıyla gerekse de A Milli Takım’da harikalar yaratan Arda’nın yıllık kazancını 2 milyon euroya yükselten Başkan, genç yetenek için dudak uçuklatacak cinsten bir bonservis bedeli belirledi. Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Polat’ın kafasındaki rakam ‘şimdilik’ 40 milyon euro! Ancak 22 yaşındaki futbolcunun UEFA Avrupa Ligi’nde ve Türkiye’nin vize alması halinde 2010 Dünya Kupası’nda ortaya koyacağı performansa göre bu bedeli 50 milyon euroya yükseltmeyi planlıyor.

Devlerin scoutları yola çıktı bile
Başkan’ın sözünü ettiği Avrupa devlerinin Arda’yı yeniden yakın takibe aldığı da gelen haberler arasında. İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa liglerinde zirveye oynayan kulüpler tarafından gönderilen temsilcilerin, genç yıldızın maçlarını sürekli olarak izlediği ve bununla ilgili transfer raporu hazırladığı belirlendi. Arda henüz birkaç gün önce yaptığı açıklamada Avrupa’da oynamak istediğini, kendi ayarında futbolcuların Arsenal ve Real Madrid gibi takımlarda forma giydiğini belirtip, “Pasaportum farklı olsaydı şimdi ben de bambaşka bir yerde olurdum” diye konuşmuştu.

Kaynak

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Dünya kupasına gidersek fiyatının oralara ulaşacağı bi gerçek :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kaynak Fanatik olunca böyle haberleri fazla önemsememek lazım. :D

Ama Arda o kadar etmez mi eder bence. :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Kaynak Fanatik olunca böyle haberleri fazla önemsememek lazım. :D

Ama Arda o kadar etmez mi eder bence. :)
Webaslanda gördüm sırf oyüzden açmamıştım :D

Ama olabilecek bişey tabi Arda bu :)

ASAL02

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bendece arda okadar etmez bende sabah NTV spor da görmüştüm başkan biraz abartmış

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
semih ardadan daha iyi futbolcuda teknik direktör yeterince şans verse hem avrupada, hemde türkiye liginde kendini çok iyi kanıtlayacak, milli takımda ne goller atmıştı semih unutulmazsın.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Türk olduğu için o fiyat zor. :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Herkesin bir fiyatı vardır..

doğru mu demişler acep..?

Bunları düşünmeme sebep başlıktır:)

Ardanın transfer fiyatı demen lazımdı

ASAL02

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkesin bir fiyatı vardır..

doğru mu demişler acep..?

Bunları düşünmeme sebep başlıktır:)

Ardanın transfer fiyatı demen lazımdı

Aklıma öyle bişey gelmedi konu acarken..Şimdi caktım :D

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Dünya Kupasına gidersek değeri biraz daha artar.

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
adını lionel arda olsa eminimki bu yazanlar fiyatını 100 milyon avroya kadar çıkartacaklardı heleki son estonya maçında gördümki gerçekten galatasarayda kalmayı hak etmiyor kesinlikle messinin sağ ayaklı versiyonu : )

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
hiç bi halt olmıcak görürsünüz bak buda diğerleri gibi geldiği gibi gidiicek

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Yabancı futbolcu olsaydı gözlerini kırpmadan verirlerdi o parayı türk olunca çıkmıyolar o rakamlara,artık çıksınlar 40 milyon euro ya türk oyuncu alınması o ülkenin futbolunun geliştiğinin göstergesi bence,doğruysa eğer iyi yapmışlar bu rakamdan aşağı da vermesinler vereceklerse,alıştılar bedava adam almaya.40 milyonda eder ayrıca Arda.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok iyi bir takım böyle bir teklif yapmaz, sıradan bir takıma Tuncay gibi, gidicek çok para verdiler diye. Onuda bitiricekler gelicek. Yılların hezimetidir Türk futbolcularımızda bu. İnşallah lekeyi siler Arda.
Ama GS Uefa Kupası gibi bir başarıya imza atarsa, yönetim takımda tutmak için, öbür seneye Şampiyonlar Ligi için göndermemeli bence.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arda kardeşim,başarılarının devamını dilerim.Geçen gün 30 milyon euro eder,etmez tartışmaları vardı burda.Şimdi 40 milyon konuşuluyor.Sene sonunda Barcelona'da görücez herhalde bu gidişle seni :thumbup:
semih ardadan daha iyi futbolcuda teknik direktör yeterince şans verse hem avrupada, hemde türkiye liginde kendini çok iyi kanıtlayacak, milli takımda ne goller atmıştı semih unutulmazsın.
Semih'le Arda'nın mevkileri aynı değil.Elmayla armudu karıştırmayalım.
hiç bi halt olmıcak görürsünüz bak buda diğerleri gibi geldiği gibi gidiicek
Hayırdır.İstanbul'u işgal eden İngilizler'e karşı sarf edilmişti bu laf.Biri bir yeri işgal etti de mi böyle diyorsun.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Hayırdır.İstanbul'u işgal eden İngilizler'e karşı sarf edilmişti bu laf.Biri bir yeri işgal etti de mi böyle diyorsun.

ne alaksı var böyle denipte milyon dolarla satılanların halni görmüyomusun
şımarıyolar hemen oldum sanıyolar sonrada para ve kadın arasında kalıp bitiyolar

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arda iyi olmasına iyide.. her konuda olduğu gibi arda konusundana fazla abartıyoruz. olan ardaya olacak..yazık olacak..

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arda günümüz futbolunun parlayan bir yıldızıdır. Hangi rakam telaffuz edilirse edilsin, gerçek olan hala Galatasarayda oynadığıdır ve söz konusu bedeli bile almamaktadır. Günü gelince transfer olduğu zaman bizlerde öğreneceğiz kaç milyon Avro olduğunu.

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arda geçen seneki yetenekli çocuk değil... O şimdi bir YILDIZ:) Arda'nın gidişatı her geçen gün iyiye gidiyor..Neden olmasın:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Çok para be..:D

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
arda en fazla 25 eder .. ancak en futbolda en iyi dönemini yaşasa bile 30dan fazla etmeyecektir .. (türk pasaportu)