İşte A Millilerin ilk 11'i

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Türkiye ilk hazırlık maçını bugün Slovakya ile yapıyor...

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "İlk maçı kaybetmezsek gruptan çıkarız" dedi. Terim, gruptan çıkmak için 2 galibiyet veya 1 galibiyet ile 1 beraberliğin yeterli olacağını belirterek, "Matematiksel bir hesabımız yok. Kazanmak istiyoruz. İlk maçı kaybetmezsek gruptan çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Terim "Hamit ve Servet’i pazar günü Ukrayna ile yapacağımız hazırlık maçında oynatacağım. Durumları maçtan sonra belli olacak. Gökhan Gönül’ün durumu ise henüz belli değil. Sakatlığı devam etse dahi onu geri göndermeyeceğiz. Kaleci Volkan iyileşiyor ama riske girmek istemiyoruz." diyerek sözlerini sürdürdü.

Ayrıca bugünkü maça yoğun ilgi olduğu ve biletlerin tamamının satıldığı öğrenilirken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin de karşılaşmayı izleyeceği bildirildi.

TÜRKİYE: Rüştü, İbrahim Kaş, Hakan Balta, Mehmet Aurelio, Semih, Tuncay, Arda, Ayhan, Gökhan Zan, Emre Aşık, Emre

SLOVAKYA: Senecky, Zabavnik, Cech, Petras, Mintal, Vittek, Holosko, Sestak, Hamsik, Skertel, Krajcik.

Hakem: Michael Weiner (Almanya)
Stat: Schüco Arena
Saat: 21.30
Yayın:TRT 1

Kaynak

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Türkiye'nin hazırlık maçları hep sıkıcı gelmiştir bana. Sürekli adam değişir. Umarım bugün öyle olmaz.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
bende oldum olası nefret ederim hazırlık maçlarından :)

haber için teşekkürler mila12..

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
isallah iyi bir perfrmans cıkarırılar

real_sinan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sahi siz Türkiyenin bu guruptan çıkacağınımı düşünüyorsunuz?..
Bana kalırsa futbolcular erkenden tatile giderler. Bir hoca kendini kanıtlamak adına bir takımla bu kadar oynayamaz...