İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
iste-fenerbahce-nin-muhtemel-11-i-648179.Jpeg

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Turkcell Süper Lig’de yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, sezonun en önemli mücadelesine çıkacak.

Liderliğini son haftaya taşıyan sarı-lacivertli ekip Kadıköy’de taraftarı önünde bordo-mavili ekibi yenerek şampiyonluğu hedefliyor.

Sezona TFF Süper Kupa’yı kazanarak giren, mücadele ettiği 3 kulvarın ikisinde (UEFA Avrupa Ligi, Ziraat Türkiye Kupası) hedeflerine ulaşamayan sarı-lacivertliler, Turkcell Süper Lig şampiyonluğu için çıkacağı son 90 dakikada bir kazaya uğramak istemiyor.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor’a karşı kötü bir futbolla kaybettikten sonra ligde Ankaragücü karşısında disiplini elden bırakmayıp 3-0 kazanan sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk için 24. haftadan itibaren başladığı çıkışını güzel bir sonuçla noktalamak amacında.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak önemli maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

MUHTEMEL 11
Trabzonspor maçı için 3 gün önceden kapılarını medyaya kapatan Fenerbahçe, adeta bu önemli 90 dakikaya kilitlendi.

Sarı-lacivertli ekipte çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Andre Santos ve Uğur dışında eksik bulunmazken, teknik direktör Christoph Daum’un son haftalarda klasikleşen 11’ini sahaya sürmesi bekleniyor.

Volkan Demirel’in kaleyi koruyacağı maçta savunma Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Vederson, orta alan Mehmet Topuz, Selçuk, Emre ve Özer, ileri uç da Alex ve Güiza’dan oluşacak.

TARAFTAR HEYECANLA BEKLİYOR
Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile yapacağı şampiyonluk maçını taraftarı da büyük bir heyecanla bekliyor.

Tribünlerinin tamamı dolacak Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarın, tribünlerde takımı motive edecek organizasyonları yapması bekleniyor.

Fenerbahçe taraftarlar birliği ve kulübün yaptığı çağrı doğrultusunda, stadı dolduracak taraftarların çoğunluğunun çubuklu forma ile tribünlerde yer alması bekleniyor.

İnternetteki forumlarda maçı konuşan, bilet bulamayan taraftarlar stadın yakınında eski Salı Pazarı’na dev ekran kurulması fikrini ortaya attı.

Fenerbahçeli taraftarların buluşma noktası "www.antu.com" web sitesindeki forumda gündeme getirilen dev ekran fikri, geçen sezonki Beşiktaş-Denizlispor maçı için Beşiktaş Belediyesi’nin kurduğu dev ekran hatırlatılarak, örnek gösterildi.

Şu dakikadan itibaren bilet bulmayı "Milli Piyango’dan ikramiye kazanmakla eşdeğeğer" bulan bir taraftar, "Yönetim duy sesimizi" şeklinde, sarı-lacivertli yönetim kuruluna seslendi.

SON ŞAMPİYONLUK TRABZONSPOR MAÇINDA KAZANILMIŞTI
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig’deki son şampiyonluğunu, 2006-2007 sezonunda Trabzonspor karşısında aldığı beraberlikle elde etmişti.

Söz konusu sezonun 32. haftasında cezası nedeniyle bordo-mavili ekibi İzmir Atatürk Stadı’nda konuk eden sarı-lacivertliler elde ettiği 2-2’lik beraberlikle, takipçisi Galatasaray’ın Sivasspor deplasmanında aldığı 1-1’lik sonucun ardından, bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

Kaynak

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Trabzonspora Fener karşılaşmasında başarılar.:)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Fenerbahçe Trabzonla oynayınca Trabzonlu olanlar, Ankaragücü ile oyunca ankaralı kayseri ile oynayınca kayserili Yunanla oynayınca yunan olanlar.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Fenerbahçe Trabzonla oynayınca Trabzonlu olanlar, Ankaragücü ile oyunca ankaralı kayseri ile oynayınca kayserili Yunanla oynayınca yunan olanlar.
Valla en azından benim öyle bir derdim yok, çoğu insanın da olduğunu sanmıyorum. Banane yani fenerin ne yaptığından, ben kendi takımıma bakarım. Bence abartıyorsun, ki olsa bile bunun sebepleri bellidir suçu başka yerde aramayın.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227

Galatasaray avrupada maçlara çıkarken taraftar forumunda bu rakibimize karşı başarabilirsinli konular açanlar yada süper ligdeki rakiplerimizle oynayacağımız zaman rakip için başarabilirsinli konularla ne amaçlanıyor acaba ?

Başkalarına laf atmadan önce herkes kendi takımına baksın.

Ben neden Fener'i tutayım ? Tabiki rakibin yenmesini isteyecem.Bukadar normal birşey yok.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Galatasaray avrupada maçlara çıkarken taraftar forumunda bu rakibimize karşı başarabilirsinli konular açanlar yada süper ligdeki rakiplerimizle oynayacağımız zaman rakip için başarabilirsinli konularla ne amaçlanıyor acaba ?

Ben neden Fener'i tutayım ? Tabiki rakibin yenmesini isteyecem.Bukadar normal birşey yok.
Hocam bırak, bize ne kimin şampiyon olduğundan biz olamadıktan sonra :)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49

Fenerliler 1 yapıyorsa diğerleri 10 yapıyor laf kalabalığı yapıp kendinizi normal olarak göstermeye çalışmayın.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Fenerliler 1 yapıyorsa diğerleri 10 yapıyor laf kalabalığı yapıp kendinizi normal olarak göstermeye çalışmayın.

Hiç değilse taraftarlar her maç için ayrı ayrı rakip takım için başlık açmıyor. Sen bir uA forumunda böyle başlıklar bulamazsın fakat ben antu forumunda 34 hafta + Türkiye kupası + Avrupa maçları için rakip takım adına açılmış başlıkları buraya koyarım.

Bakalım kim 1 e 10 yapıyor kim 1 e 1000 yapıyor.

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Fenerbahçeli Arkadaşlar Lütfen Maçlar Bittikten Sonra Sevinirsek :D
Henüz hiçbirşey bitmedi Allah'ın İlahi Adaletine Sığınıyoruz artık sadece..
maç bitince kutlamalara başlarsınız ..
Tek Dileğim Saha kazan Bilicanın Ters bir Vuruşla Kendi Kalesine gol Atması Ve Şampiyonlugu kaçırmanız..

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Fenerbahçeli Arkadaşlar Lütfen Maçlar Bittikten Sonra Sevinirsek :D
Henüz hiçbirşey bitmedi Allah'ın İlahi Adaletine Sığınıyoruz artık sadece..
maç bitince kutlamalara başlarsınız ..
Tek Dileğim Saha kazan Bilicanın Ters bir Vuruşla Kendi Kalesine gol Atması Ve Şampiyonlugu kaçırmanız..
Amin :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
benim muhtemel 3lüm

ben+alkol+kutlama:D:D kadıköyde görüşürük gençler :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
benim muhtemel 3lüm

ben+alkol+kutlama:D:D kadıköyde görüşürük gençler :D
Bağdat Caddesi'nde kutluyordunuz galiba siz, Denizli maçından sonraki anlar kalmış aklımda :D Neyse, hakeden kazansın şampiyon olsun. Şimdiden şampiyon olan takımı tebrik ediyorum.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Bağdat Caddesi'nde kutluyordunuz galiba siz, Denizli maçından sonraki anlar kalmış aklımda :D Neyse, hakeden kazansın şampiyon olsun. Şimdiden şampiyon olan takımı tebrik ediyorum.

farketmiyo bize alisamiyeni bile kapattığımız oluyodu :D