İstanbulda Ücretsiz Kurs İmkanı

webmasteryolcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İsmek Kursları
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1994 yılında sadece 3 kurs merkezi ile uygulamaya konan proje çok önemli başarıya ulaşmış olup nerdeyse 2 milyon kursiyere ulaşmak üzeredir. İsmek istanbul genelinde 235 kurs merkezi, 250 farklı branşta istanbulda yaşayan herkese ücretsiz eğitim imkanı sunmaktadır. 16 Yaş ve üzeri herkesin yararlandığı bu kurslar tamamen ücretsiz olup yukardada belirttiğim gibi MEB onaylı sertifika sunmaktadır. İsmek kurslarında verilen eğitimleri görmek için aşağıdaki branş listesi linkine tıklayınız.

İstanbul Halk Eğitim Merkezleri
Devletimiz tarafından Türkiyenin her yerinde sunulan bir imkan Halk Eğitim Merkezi ücretsiz olup yine İsmek gibi başarılı kursiyerlere MEB onaylı sertifika verimektedir. Online kayıt imkanıda bulunan İstanbul Halk Eğitim Merkezleri her ilçede olmak üzere bulunduğunuz ilçenin halk eğitim merkezi müdürlüğünden bilgi alabilir ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Kısa bir süre içinde bu sayfada İstanbul Halk Eğitim Merkezleri eklenecektir.

İstanbul İşkur Kursları
En keyf aldığım kurslardan biri Türkiye İş Kurumu tarafından son yıllarda geliştirilerek daha cazip hale gelen İstanbul İşkur kursları hiç bir kurumda olmayan imkanları sunmaktadır. Belirli bir eğitim takvimi olmayan ihtiyaca dayalı kurslar açan İşkur bir çok eğitimi iş garantilidir. Yani eğitiminiz bitince sizi kurumsal bir firmada işe başlatıyorlar. Fırsatlar sadece bununla sınırlı olmayıp eğitim sürecinde ise devletimiz sizin sigortanızı yapmakta aynı zamanda günlük harçlık vermektedir. Kaçırılmayacak fırsatlar kesinlikle siz ve sevdiklerinize duyurmalısınız.

Kaynak: http://www.ismekkurs.com/istanbul-ucretsiz-kurslar