Elektro Nik Name
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
Buda bi hastalık oldu.Ya kardeş sana bişi sorcam ben üyecikmişim mesajlarımı nasıl silicem ?
Mesajları yazdıktan sonra ilk 15 dk geçmeden silebilir veya değiştirebilirsin ama 15 dk dan sonra modlar aykırı bir durum olursa silerler.Buda bi hastalık oldu.Ya kardeş sana bişi sorcam ben üyecikmişim mesajlarımı nasıl silicem ?
Havalar kötü fırtınalar yaklaşıyor sende lamba pil varmı elektrikli sarjlı aletler bunlar cok lazım olucakMesajları yazdıktan sonra ilk 15 dk geçmeden silebilir veya değiştirebilirsin ama 15 dk dan sonra modlar aykırı bir durum olursa silerler.
A101 veya Bim sağolsun bi ara her hafta getiriyolardıYapma ya tüh napalım zamanla alışacaz artık...Ara sıra kendi kendime sayfama mesaj yazıp cevap veriyormuşumtşk adminka
---- Mesajlar birleştirildi ----
Havalar kötü fırtınalar yaklaşıyor sende lamba pil varmı elektrikli sarjlı aletler bunlar cok lazım olucak
Peynirmi çok ilginç düşünsene peynirde çakma oluyor alıyon tam yicen içinden flash bellek çıkıyorBen aşırı derecede elektronik toplarım değişik ürünler mesela ush hublar digital masa üstü saatleri pc ekipmanları bazı aldığım lambalar sağlam cıktı yanıma power bank we pil götürüyom deneme amaçlı.Ben bazı telefonlar aldım tamir amaçlı değil çalışanı war ama ufak sorunları oluyor.
yok ya, peynirleri çeşit çeşit yani, sanki eminönü çarşıdaki peynir çeşitliliğinin minyatürü... Ama fiyatları da uygun fakat hiç öyle hileli görünmüyolardı. Bence tadından biraz olsun anlaşılır. Sonuçta orası büyük bir pazar, gerçek pazar yeri. Açıkcası ben de köy hasreti, doğal ve yurduma özel her türlü yeme-içmeye merak var
Belki biraz da ondan, o tezgahların önünden geçerken saygıyla ve güzel düşüncelerle bakakalırım.
Eski zamana ait makinalar ve antika her türlü cihaz benim ilgi alanım. Ben de pil yanımda taşıyorum bazen, ama cep telefonu sadece yedek parça niyetiyle alırım.Ekli dosyayı görüntüle 50604
şu saatin güzelliğine bir bak, kurmalı, eski hatıraları canlandırır mesela ...
İst değilim ama yalovada perşembeleri bit pazarı var![]()
Bize özel çalışma olursa daha bi anlamlı olur, özel yapımİyi geceler tabi neden olmasın you tube üzerindende videolarını izlemek mümkün
Ama şunu belirtim bu olay bir hastalık derecesine gelmesinYalovadaki pazar hakkında bize malumat verebilirsen çok güzel olur; konumu nedir, hangi günler kuruluyor, saat kaç gibi gitmeli, büyük mü küçük mü filan fişman... ?
Foto veya video atabilirsen daha da bir güzel olabilir.
Türkiye'de nerede olursa olsun "bit pazarı" olsun yeter, artık iyice büyüdük ve sınırları aşmanın vakti geldi![]()
Gittiniz mi acaba? Giderseniz bir kaç foto da atabilirseniz sevinirim. Bende gitmeyi düşünüyorum. Aktif değildir diye cesaret edip gidemedim.Bu hafta sonu Tuzla Bit pazarına gitmeyi düşünüyorum tamir etmelik elektronik parçalar (hobi amaçlı),Pc bileşenleri,Balıkçılık malzemeleri,Araba aksesuarları bakmayı düşünüyorum umarım istediğim tarzda malzemeler bulabilirim ciddi manada ilk gidişim olucak![]()