dadaş27
Profesör
- Katılım
- 27 Ocak 2013
- Mesajlar
- 2,276
- Reaksiyon puanı
- 7
- Puanları
- 218
O rahatlığı görünce sinirlenmemek elde değil..Sinirlenmeye gerek yok. Herkes seninle aynı fikri paylaşmak zorunda değil.
Şimdi bu işçi bayramı değil mi? Bayram! Bir bayramın, aynı tarihte insanların katledildiği bir yerde kutlanması ne kadar mantıklı?
Diğer mesele, bugünün olaysız geçtiği görülmemiştir. Bu olaylara karşı polisin aldığı önlemlerin yetersiz kaldığı tecrübeyle sabittir. Bu provakatörler için bulunmaz bir fırsattır. Kaldı ki şu an inşaat alanı olan bir yerde, taşın sopanın bol olduğu bir yerde, olayların çıktığı zaman tahribat ve zarar potansiyelinin yüksek olacağı bir yerde kutlama yapılmasına izin vermek ne kadar mantıklı?
Kutlamayalım diyen yok. İşçileri aşşağılayan bir yorum yok. Kızmaya da gerek yok kardeşim.![]()
Şöyle ki; insanların bayram diye bir alanda güzel bir gün geçirdiği sırada birilerinin kendilerinin üzerine ateş açması sonucu, inatla o olayın olduğu yerde tekrar tekrar toplanmaya çalışılması "biz buradayız hala, korkmuyoruz" mesajının her sene verilmesi olarak değerlendirilebilinir.
O konuda şunu söyliyim, polisin olmadığı yerde olay olmaz. Sendika başkanları, izin verilmesi halinde güvenliğin 2 katına çıkartılabileceğini söyledi, ve emin olun o insanlar polisten daha fazla güvenliği sağlarlar.
İnşaat alanının resmini paylaşmaktan ben bıktım, siz söylemekten bıkmadınız.


İnşaat alanı bu.
Bir bayram yapılması için de birilerinin aşağılanmasına gerek de yok zaten, amaç o bir günü, dayanışma içinde geçirmek.
