İstanbul'da 1 Mayıs'ta ulaşım yasakları!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
BU CADDELER TRAFİĞE KAPATILDI

Yapılan açıklamada, trafiğe kapalı olan caddeler ise şöyle sıralandı. Mecidiyeköy Ortaklardan itibaren Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedikuyular Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Sıraselviler Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Taşkışla Caddesi, Taşkışla Tünel, Rumeli Caddesi, Abdulhak Hamit Caddesidir.

METROBÜS SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Açıklamada, yarın 05.00'ten itibaren tüm Metrobüs seferleri iptal edildiği belirtildi.

Ayrıca, Çarşamba günü saat 06.00'dan itibaren Kabataş-Taksim Finüküler Sistemi, Şişhane-Taksim ve Taksim Hacıosman arası çalışan metronun Şişhane-Taksim ve Levent-Taksim istasyonları arası seferlerinin iptal edildiği dile getirildi.

Açıklamada ayrıca İDO A.Ş, Genel Müdürlüğünce Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakasına yolcu seferlerinin de iptal edildiği belirtildi. Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakasına yolcu seferlerinin ise yapılacağı kaydedildi

ALTERNATİF YOLLAR

Açıklamada alternatif yollar şöyle belirtildi:

- Yolcuzade İskender Caddesinden gelen akım Şişhane Meydan’ dan Okçumusa Caddesi/ Bankalar Caddesi istikametine yönlendirilecek.

- Abide-i Hürriyet Caddesine akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım Hürriyettepe Işıklardan Cevahir Otel istikametine yönlendirilecek.

- Darülacizeden Hürriyettepe Işıklar istikametine gelen akım ve Bomonti Dereden gelen akım Cevahir Otel önünden tekrar Darülacize Caddesine veya Bomonti yönüne yönlendirilecek.

- Mecidiyeköy’den Halaskargazi Caddesine akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım Esentepe istikametine yönlendirilecek.

- Şişli yönüne giden akım, Ergenekon Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve Dolapdereye yönlendirilecek.

- Dolmabahçe’den Gümüşsuyu’na ve Küçük Çiftlik’e akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım sahil yönünden Karaköy’e verilecek.

- Adilbaba (Maçka taksi) yönünden gelen akım Teşvikiye Caddesine yönlendirilecek, Teşvikiye Caddesinden Mete Caddesine çıkan tünel kapalı tutulacak.

- Perşembe Pazarından ve Unkapanı’ndan gelen akım Şişhane’den kesilip Kasımpaşa yönüne yönlendirilecek, Tarlabaşı Bulvarına akım verilmeyecek.

- Kasımpaşa’dan gelen akım Unkapanı ve Perşembe pazarına mecburi olarak yönlendirilecek, Dolapdere’den Yedikuyular-Divan istikametine akım verilmeyecek, Dolapdere kavşağından (U) dönüşü yaptırılacak.

- Dolapdere Caddesinden Ömer Hayyam Caddesine akım verilmeyecek, Teşvikiye Caddesinden gelen akım Nişantaşı Kavşağından Rumeli Caddesine verilmeyip, Valikonağı alt başa yönlendirilecek.

- Süleyman Seba Caddesinden gelen akım Bayıldım Caddesine verilmeyip sağa Teşvikiye Caddesine yönlendirilecek.

- Boğazkesen Caddesi trafiğe kapatılacak, gelen akım Karaköy istikametine mecburi yön yapılacak.

- Mebusan Yokuşu trafiğe kapatılacak, Karaköy istikametine doğru mecburi yön yapılacak.

- Ayrıca Atatürk Bulvarı Ragıp Gümüşpala ayrımı-Ragıp Gümüşpala Caddesi Unkupanı ayrımı-Kadıköy İskelesi Önü Galata ayrımı- Ragıp Gümüşpala Caddesi Galata Köprüsü ayrımı ihtiyaç halinde kapatılacaktır.

- E-5 Kuzey ve Güneyden Mecidiyeköy giriş katılımları ihtiyaç halinde kapatılacaktır.

DHA

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Vurucam kafayı ense yapacam, bayramımı kutlayacam yiyerek, içerek :)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Böyle saçma birşey olabilir mi yahu? Güvenliği sağlamak için toplu ulaşımı yasaklamak, o emniyetin beceriksizliğini kabul etmesi demektir bence.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hay şu 1 mayısı çıkarttanın

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bakalım bu 1 Mayısta terör örgütü yandaşları nasıl taşkınlıklar yapacaklar.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hak İsteyenin Hakkını Verin,
Baş Kaldıranın Başını Kesin!!

II. Abdülhamit Han

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sabah bizim temsilci yakaladı beni iş çıkışı.
Senide bekliyoruz yarın dedi 1 Mayıs'a.
Nerde kutlarız dedim.Taksim dedi.
Eee orası yasak.Jop ve gaz yemeye niyetim yok dedim.
Beni bekleme sen git dedim ona.
Hala anlayamıyorum bu Taksim İnadını.Birinin başına birşey gelse o inşaat alanında hesabını kim verecek merak ediyorum.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
heriflere bak ya araçlara zarar gelir diye ulaşımı iptal etmek hangi mantığa sığar sizde adam gibi alın önleminizi kardeşim o zaman cezasını neden hep bu vatandaş çekiyor anlamadım

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sabah bizim temsilci yakaladı beni iş çıkışı.
Senide bekliyoruz yarın dedi 1 Mayıs'a.
Nerde kutlarız dedim.Taksim dedi.
Eee orası yasak.Jop ve gaz yemeye niyetim yok dedim.
Beni bekleme sen git dedim ona.
Hala anlayamıyorum bu Taksim İnadını.Birinin başına birşey gelse o inşaat alanında hesabını kim verecek merak ediyorum.

Taksim'de inşaat alanı.

479853_10151576746991489_1677225571_n.jpg

Bak, ben bunu Diyarbakır'dan öğrenebiliyorum.
Medyaya inanmayın, sorgulamayı öğrenin. Onlar daima yalancıdır.

Kameraların görüş açıları, daima inşaat alanına bakıyor, sizin gibi insanlar kandırılıyor böyle işte.

Neyse.

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ulaşımı yasaklamak ne kadar demokrtik bir uygulama değil mi

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Olay çıkarmak isteyen terör yandaşlarına demir tahta taş malzemesi inşaat alanında çok. Valilik çok haklı bu kararında.

İnat etmesinlerde bu sene başka yerde kutlasınlar. Resmen putlaştırıyorlar bu sosyalistler taksimi.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Taksimde kutlamak niye şart onu anlamıyorum.

Koca İstanbul'da yer mi kalmadı,taksim taksim diye ısrar ediyorlar.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Taksimde kutlamak niye şart onu anlamıyorum.

Koca İstanbul'da yer mi kalmadı,taksim taksim diye ısrar ediyorlar.

Bu başkaldırılarına ve anlayışsız tavrına karşılık kökünden yasaklıcaksın bu boş etkinliği.Boş insanların boş eylemleri.Zaman, mekan ve para kaybı.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu başkaldırılarına ve anlayışsız tavrına karşılık kökünden yasaklıcaksın bu boş etkinliği.Boş insanların boş eylemleri.Zaman, mekan ve para kaybı.

İşçi bayramı nedir arkadaş? Milletin başka işimi yok.

Gereksiz,boş kafaların çıkardığı bir olay.

Her meslek için bir bayram olsun.Her hafta veya ay bayram kutlarız.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İşçi bayramı nedir arkadaş? Milletin başka işimi yok.

Gereksiz,boş kafaların çıkardığı bir olay.

Her meslek için bir bayram olsun.Her hafta veya ay bayram kutlarız.
:blink: Sinirden elim ayağım titriyor burda.

Bakalım, daha nasıl düşüncelerle karşılaşacağım ben. :blink:

Bu arada, Taksim'de kutlanmak istenmesinin sebebi, bi' zaman yine işçi bayramında insanların üzerlerine ateş açılması, onların anısına yani.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70

Bu arada, Taksim'de kutlanmak istenmesinin sebebi, bi' zaman yine işçi bayramında insanların üzerlerine ateş açılması, onların anısına yani.

17 yaşında neyin tribindesin sen kardeşim?

Kafanı bu tür basit ucuz hikayelerle, efsanelerle, boş işlerle doldurup meşgul etme, ziyan etme.Ailenden duyup, öğrendiğin kendi aklınla sağlıklı fikirler oluşturamadığın bu dönemde fazla kafaya takma bunları.Gençliğinin tadını çıkar.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
17 yaşında neyin tribindesin sen kardeşim?

Kafanı bu tür basit ucuz hikayelerle, efsanelerle, boş işlerle doldurup meşgul etme, ziyan etme.Ailenden duyup, öğrendiğin kendi aklınla sağlıklı fikirler oluşturamadığın bu dönemde fazla kafaya takma bunları.Gençliğinin tadını çıkar.
Senin yaşın sözde büyük ama bir şey değişmemiş, trip mrip. Önce ana dilini düzgün kullanmayı öğren.

Zeka ve bilgi seviyenin, seninle tartışacağım kadar yüksek olmadığın sonucunu çıkardığım bu yorumundan dolayı seni ciddiye almıyorum. Başkası olsa saygılı bir şekilde paragraflarca cevap yazabilirdim. Gençliğini, bedenini yakan insanlara acıyorum, senin gibi düşünen insanlar için o hallere düştüler ya.. Değmezsiniz siz.

"Onursal Üye" :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha bu arada, kardeşin değilim.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Senin yaşın sözde büyük ama bir şey değişmemiş, trip mrip. Önce ana dilini düzgün kullanmayı öğren.

Zeka ve bilgi seviyenin, seninle tartışacağım kadar yüksek olmadığın sonucunu çıkardığım bu yorumundan dolayı seni ciddiye almıyorum. Başkası olsa saygılı bir şekilde paragraflarca cevap yazabilirdim. Gençliğini, bedenini yakan insanlara acıyorum, senin gibi düşünen insanlar için o hallere düştüler ya.. Değmezsiniz siz.

"Onursal Üye" :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha bu arada, kardeşin değilim.

Egolarına yenik düşme.Komik oluyosun :d

Neyse tartışmaya girmemeliydim.Hata ettim.Söylemedim varsay.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bunlarin amaci 1 Mayis'i kutlamak degil, aksine olay cikarip gerginlik yaratmak. Yasak dendigi halde bu kadar israr etmek neyin nesi? Gidin baska yerde kutlayin kardesim taksim sart mi sanki?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Madem bayram; çıkıp yaygara koparacağınıza koltuğa oturun, ayağınızı uzatın ve bayramın tadını dinlenerek çıkarın.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Tatil haberi bile germiş sizi. Bi sakin, boşverin onu bunu, işi, okulu olmayan tadını çıkarsın.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=325419]nikney[/MENTION] sen Diyarbakır'dan görüyorsun o inşaat alanını, bir de gerçekten Taksim'e gidip de gör bakalım sadece o alan mı etkileniyor o inşaattan.
Çileyi çekecek olan sen değilsin. Ben yarın işime nasıl gideceğimin derdindeyim bu yasaklar yüzünden. Sen daha kafana göre konuşuyorsun ne de olsa sana göre birşey yok uzaktan izle güzel güzel.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
@nikney sen Diyarbakır'dan görüyorsun o inşaat alanını, bir de gerçekten Taksim'e gidip de gör bakalım sadece o alan mı etkileniyor o inşaattan.
Çileyi çekecek olan sen değilsin. Ben yarın işime nasıl gideceğimin derdindeyim bu yasaklar yüzünden. Sen daha kafana göre konuşuyorsun ne de olsa sana göre birşey yok uzaktan izle güzel güzel.
Klavye delikanlısı değilim, yarın saat 12'de istasyon meydanında olacağım.

Her şey ortada, taksim'e gitmeye gerek yok, resim belli yollar belli, gayet açık.
"Televizyonun her dediğine inanan uydu alıcıları sizi. :)
Yalnız dikkat edin de, elektrikler kesilmesin."

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Klavye delikanlısı değilim, yarın saat 12'de istasyon meydanında olacağım.

Her şey ortada, taksim'e gitmeye gerek yok, resim belli yollar belli, gayet açık.
"Televizyonun her dediğine inanan uydu alıcıları sizi. :)
Yalnız dikkat edin de, elektrikler kesilmesin."

Anlatmaya çalıştığımı anlamamışsın ki sen, neyse anlamayacaksın bu kafayla.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58

Sinirlenmeye gerek yok. Herkes seninle aynı fikri paylaşmak zorunda değil.
Şimdi bu işçi bayramı değil mi? Bayram! Bir bayramın, aynı tarihte insanların katledildiği bir yerde kutlanması ne kadar mantıklı?
Diğer mesele, bugünün olaysız geçtiği görülmemiştir. Bu olaylara karşı polisin aldığı önlemlerin yetersiz kaldığı tecrübeyle sabittir. Bu provakatörler için bulunmaz bir fırsattır. Kaldı ki şu an inşaat alanı olan bir yerde, taşın sopanın bol olduğu bir yerde, olayların çıktığı zaman tahribat ve zarar potansiyelinin yüksek olacağı bir yerde kutlama yapılmasına izin vermek ne kadar mantıklı?
Kutlamayalım diyen yok. İşçileri aşşağılayan bir yorum yok. Kızmaya da gerek yok kardeşim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...