İstanbulBilişim-Nilavm-Senkar

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar bi ürün almak istediğimizde internette bu ve benzeri siteler çıkıyor daha uygun fiyatla.Neden fiyatları normale göre çok daha ucuz,güvenilir mi?

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar KaraBelaGustavo,

İstanbul Bilişim hakkında konuşmak istiyorum ürün satın alanların uzun süre eline ürün geçmediği ve müşteri hizmetlerinin çok düşük seviyede düzgün destek verdikleri bir alışveriş İnternet sitesi olarak karşımıza birçok kez geliyor. Şikayet Var ve birçok platformda İstanbul Bilişim üzerine binlerce şikayet bulabilirsin. Bilindik alışveriş sitesi zincirlerini kullanmanı öneririm.

Teşekkürler, İyi Forumlar

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
771
bulaşma , sakın ha sakın , paranı da alamazsın , ürünü de

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Arkadaşlar bi ürün almak istediğimizde internette bu ve benzeri siteler çıkıyor daha uygun fiyatla.Neden fiyatları normale göre çok daha ucuz,güvenilir mi?

İstanbul Bilişim Çiftlik Bank gibi bir olay, yani bir Tosun vakası. Bu videoyu izleyin derim:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İstanbul bilişim duyduğum kadarıyla Çağlayan şubeyi kapatmış. Bence bulaşma.

narses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Mağazaya gitsen bile ürün elimizde yok, siparişi verip ücreti ödeyeceksin biz gelince seni arayacağız ve gelip alacaksın diyorlar. Aynı taktik yani.

ben beyaz esyaları lcd tv felan hep oradan almıstım bir zamanlar sıkıntı yoktu.. nerden nereye

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
başın ağrır çok el değiştirdi kafalar yandı gibi oldu.