İstanbul ve İzmir'de toptancı ?

luffy88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba aşağıda paylaştığım resimlerdeki bileklikler ve saat ebay de ya da aliexpress te satılıyor. Ben bunları toptan almak istiyorum ama ithalat belgesi almam gerekiyormuş ve gelmesi uzun sürüyor ayrıyetten vergi ödüyorsunuz. Bu uğraşa değer ama merak ettiğim bu tarz ürünler Türkiye'de üretiliyor mu? Yani toptancısı var mı ? Çünkü ebay de aliexpress te ayrı ayrı satıcılar var. Hepsinin ürünleri birbirine benzemesine rağmen ayrı ülkelerden satan toptancılar var. Bunlardan bulabileceğim İstanbul'da ya da İzmir'de toptancı var mı ? Bunlardan bulamasam bile bunlara yakın satılacak şeyler arıyorum. Bunları bilmiyorsanız bile en azından İzmir'de ya da İstanbul'da nereden toptan bujiteri alabileceğimi söyleyebilirseniz sevinirim :)

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Su ikinci attigin fotograftaki bilekliklerin aynisindan Galatasaray lisesinin karşı sokağında hemen girişte bi adam satıyor. Gidip öğrenebilirsin nerden aldığını. O orada olmasa bile o cevrede bu tur şeyler satan bir suru yer var

luffy88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su ikinci attigin fotograftaki bilekliklerin aynisindan Galatasaray lisesinin karşı sokağında hemen girişte bi adam satıyor. Gidip öğrenebilirsin nerden aldığını. O orada olmasa bile o cevrede bu tur şeyler satan bir suru yer var

Hocam şimdi İzmir'deyim bende mayısta gideceğim İstanbul'a mal almaya. Önceden bir araştırma yapayım dedim. Teşekkür ederim cevabınız için.