İstanbul SDN Karting Eğlencesi

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar çoğumuzun hayalinde güzel araçlar ile sokaklarda gezmek vardır.Özellikle yeni çıkan spor arabalarla ama bu sefer bir değişiklik ve daha ulaşılması mümkün araçlar ile pistlerde yarın düzenlemeye bir organizasyon yapmaya ne dersiniz aşağıda alıntı yaptığım bir siteden yazılanları aynen yolluyorum her gün önünden geçtiğim güzel 2 yer

KARTİNG İN ADRESİ İSTANBUL KARTİNG PAR KADIKÖY VE MALTEPE ŞUBELERİ DİR..

Arkadaşlar bu kadar net konuşmuş olmamın nedeni çoğu kez burada karting yaptım yarıtım arabalar vesaire süper

E-5 Üzerinde acıbadem (koşuyolu giişinde) Kadıköydeki şube ve özellikleri::
Kadıköy’de ilk Karting Pisti Koşuyolu’nda

http://www.gazetekadikoy.com/home.asp?id=12&yazi_id=313
(gazeete Kadıköy ün haberi)
Kadıköy’de ilk Karting Pisti Koşuyolu’nda

Kadıköy Koşuyolu'nda iki ay önce İstanbul Karting Park açıldı. Özel bir şirkette çalışırken Amerika'da motosporları ile ilgilenen hatta yarışan dayısı Rasim Tuğberk'in ortaya attığı fikri geliştiren Şerif Şener, 8 ay gibi bir sürede kendi imkânları ile pisti kurdu.
E-5 Karayolu'nu Koşuyolu bölümünde açılan İstanbul Karting Park kısa sürede motosporlarına ilgi duyanların dikkatini çekti. Daha önce bir otomobil firmasının deposu olan alan Şerif Şener tarafından karting pistine çevrildi. Pistin hiç reklamı yapılmamasına rağmen araba yarışlarına ilgi duyanların akınına uğradı.

Saat 18.00'dan sonra yer bulmak zor...
İstanbul Karting Park yarış heyecanını yaşamaya gelenlerin yaşı 12 ie 65 arasında değişiyor. Her gün 80'e yakın karting meraklısı aksatmadan saat 18.00'dan sonra gelip go-kart yapıyor. Ayrıca şirketler arası turnuvalar, şirket çalışanları arasında yapılan yarışlar ve özel ilgisi olanlar için ihtiyaca cevap veren İstanbul Karting Park, ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Özellikle tanıtım yapmadıklarını söyleyen İstanbul Karting Park'ın sahibi Şerif Şener; "Henüz çalışmalar tamamlanmadı. Biraz görsel çalışma yapacağız. Ayrıca tanıtım yapmamamıza rağmen talep çok yoğun. İş saati biten motospor meraklıları soluğu burada alıyor. Bazen 45 dakika-1 saat sıra beklemek zorunda kalınıyor. Kimseyi bekletmek istemiyoruz" dedi. F1'e giden yol olan karting, 7 yaşındaki çocukların bile rahatlıkla yapabildiği bir spor. Ülkemizdede TOMSFED (Türkiye Otomobil ve Motor Sporları Federasyonu) tarafından birçok karting yarışı organize ediliyor. Bugün Formula’nın alt kategorilerinde yarışan birçok pilot, küçük yaşlarda karting yaparak motosporları dünyasına girmiş isimlerden oluşuyor. GP200 Pilotumuz Johnson Tahincioğlu da bunlardan biri. Bu arada hemen söyleyelim; Şerif Şener Beylerbeyi'nde daha büyük ve yaz-kış hizmet verebilecek bir karting pisti hazırladıklarının da müjdesini verdi. Bu piste yarış organizasyonlarına daha fazla ağırlık verilecek.

PİST ÖZELLİKLERİ :
*arabalar 6,5 beygir ve muhteşem hızdalar (yanış olmasın ama istanbulda en ii giden arabalarmış)
*pist te virajlar vesaire çok süper
*yol kenarlarında çift katlı lastikler var kaza anında darbeyi min. indiriyor.
max. 5 araba kaliteli kullanılırsa (kazasız , sıkıştırma falan yapılmasssa) 6 araba çıkarılıyo
*her yaşta çocuk ve gençler ve yaşlılar kullanabiliyo
* isteyenlere ithal kasklar veriliyo

Ücret tarifesi
5 dk. 10 ytl
10 dk. 15 ytl
15 dk. 25 ytl
20 dk. 30 ytl
25 dk. 40 ytl
30 dk. 45 ytl
toplu gidildiğinde indirimler yapılıyor

İSTANBUL KARTİNG PARK MALTEPE ŞUBESİ
http://www.istanbulkartingpark.com

http://www.istanbulriders.com/haber,icerik,63.html
Türkiye’nin en büyük kapalı karting pisti olma özelliğini taşıyan bu alan ’İstanbul Karting Park’ olarak anılıyor. Açık bir şubesi Koşuyolu’nda bulunan kapalı İstanbul Karting Park, Maltepe Carrefour’un hemen arkasında 3 bin metrekarelik bir alan içine kuruldu. Yarış pisti uzunluğu 300 metreye yakın olan bu alanda karting yapanlar kadar yapmayanlar da düşünülmüş. Onlar için modern cafe alanları, oyun, oturma ve internet odaları bulunuyor.

İstanbul Karting Park’ın sahibi ve işletmecisi Rasim Tuğberk 30 yıldır Amerika’da yaşıyor. Porsche Kulübü’nde ileri sürüş dersleri de veren Tuğberk, İstanbul Karting Park’ı iki yeğeniyle birlikte işletiyor. Rasim S. Tuğberk en büyük kapalı karting alanının özellikleri şöyle anlatıyor: "Yeğenlerim Koşuyolu’nda açık bir karting alanını işletiyorlar. Bir süre sonra ben de Amerika’daki bilgi ve birikimimle Türkiye’de bu konuda yatırım yapma amacındaydım. Birikimlerimizi birleştirdik ve Maltepe’deki bu kapalı alanı bulduk. Burada görmüş olduğunuz karting araçları Avrupa’nın en iyileridir. Şöyle ki, Michael Schumacher’in karting pistinde kullanılan Sodi marka karting araçlarını aldık. Şimdilik 12 aracımız var. Ayrıca yine Avrupa’daki karting alanlarında ve hatta Formula 1 güvenliğinde kullanılan bariyer sistemini de bu kapalı alanda kullandık. Yani güvenlik açısından değil Türkiye’nin, Avrupa’nın bile sayılı karting alanlarından biri diyebilirim." Resmi açılışı 3 Mart Cumartesi günü yapılacak olan İstanbul Karting Park’ta bu alanda umut vadeden gençleri Amerika’da yarıştırabileceğini söyleyen Tuğberk, eğitimin kartingten başlaması gerektiğini de sözlerine ekliyor.

Pist Özellikleri :
*TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KAPALI KARTİNG PİST ALANI
*KAPALI MEKAN 3.000 m2
*PİST UZUNLUĞU 300 m.
*OYUN, İNTERNET VE OKUMA ODALARI
*AVRUPA KARTİNG PİSTLERİNDEKİ GÜVENLİK
* Özel bariyerli sistemle kaza yapsanız bile yarışınız aksamıyo.
*24 SAAT HİZMET
ARabalar gene 6,5 beygir ancak bu arabalar sodi marka fransadan özel olarak getirtilmiş bu arabaların aynısı michael schumierin karting pistinde varmış. arabalar dehşet
* ücretler koşuyolundaki pistin fiyttlarından 2 ytl daha fazla ancakk maltepe şubesimnde 5 erli dakikalar yok 10 20 30die gidiyo.

(youtube kapalı olduğu için videolar görünmüyor)

bu pistlerden birinde toplu yarış öneriyorum

diye yazmış konuyu başlatan bizde yapalım mı ne kadar talep olur hoşunuza gidermi
videolar gözükmemekte malum youtube ama eğer biz karar verme aşamalarına falan gelirsek o zamana kadar youtube açılır ve videoları görürüz diye ekledim onlarıda

Kaynak

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
güzel fikir aslında yaa :^) ama ben seyy :S ezersem sizi kusura kalmayın :*

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yok canım çok güvenli korkmayın olmadı giderken bariyere ittiriveririz seni :* :*

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Koşuyolun'daki falan olmaz herhalde ama herkes genel de karşıda oturuyor. en uygun yer Zincirlikuyu olur gibime geliyor ;)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
olur canım :D karşıda olsun organizasyon gerçekleşsinde yeri bir şekilde ayarlarız

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
konuya devam....
evet nerde kalmıştık :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
5 dk sı 10 ytl mii :D :D hayatta vermem o parayı :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
makul olanı 10dksı hem güzel turlarız hemde eğleniriz tuzla piste gitti arkadaşlar bizim 10 dk çok iyi oluyormuş

kartanesi34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slmm eski üyeyim bende ama kullanıcı adımı unutmuşum tekrar geldim :P ya bende dün karting yapdım çok zevklimiş nerde yapıyosanız gelebüllürüm :D

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2 msj üst üste atmak kurallara aykırı ;) nasıl eski üyesin :^)
neyse hadi tarih belirleyin arkadaşlar :P

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Ard arda yazılan mesajlar silinmiştir...!!

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hafta sonu olursa çok güzel olur hafta içi biraz zor malum iş güç

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
souris46 dedi ki:
makul olanı 10dksı hem güzel turlarız hemde eğleniriz tuzla piste gitti arkadaşlar bizim 10 dk çok iyi oluyormuş

25 dk yaptım ben kuzen askere gidiyor diye. Özel kapattılar bize birde sağolsunlar. 15. dkdan sonra abi bu sola dönmüyor dedim. (9.5 beygirlik arabalardı.) Senin kolun dönmüyor dedi bana.Ama bir sinirlendin ondan sonra bitene kadar kasılmayı hissetmeden sonlandırdım yarışı.Ama pestil gibi uyumuşum eve gidince ;D

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ne zaman olcak? ya da olcak mı? olcaksa ne zaman? :) haziranın sonuna dogru olursa gelebilirm ama öncesine istanbul'da değilim :(

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar öbür konuda da belirttiğim gibi Yaparsak Istanbul da benim bildiklerim en güzel yerler Maltepe de var ama o uzak gelirse ZincirliKuyu'da var, oda olmazsa Topkapı' da var. En kısa zamanda toparlanıp topluca en kalabalık şekilde SDN 1 yapalım, F1'den neyimiz eksik ;D

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
JuLiuSiuS dedi ki:
Arkadaşlar öbür konuda da belirttiğim gibi Yaparsak Istanbul da benim bildiklerim en güzel yerler Maltepe de var ama o uzak gelirse ZincirliKuyu'da var, oda olmazsa Topkapı' da var. En kısa zamanda toparlanıp topluca en kalabalık şekilde SDN 1 yapalım, F1'den neyimiz eksik ;D
Hemen bir sponsor bulsun SDN. (: SDN Büyük Yarış'ta herkese başarılar. :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
JuLiuSiuS dedi ki:

süper fikir sdn 1 :D evet yapalım yapalım

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
eevvvvvvveeeetttttttt bu sefer atlıcam banane yoksa gelmem %(

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
red-bird dedi ki:
eevvvvvvveeeetttttttt bu sefer atlıcam banane yoksa gelmem %(
(: Gideceklere duyurulur. Halat götürün. Yoksa değerli moderatörümüz red-bird gelmezmiş. %( Bu arada ben voleybol topuyla tavla getirebilirim red-bird; benden bu kadarcık. :$

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
red-bird dedi ki:
karting+ip atlama :}

süper olacak :* :P

Arabaları birbirine bağlayacağız red? ;D

kullanıcı dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:
Hemen bir sponsor bulsun SDN. (: SDN Büyük Yarış'ta herkese başarılar. :D

Şimdi Kullanıcı burada asıl soru her katılımcının F1'deki gibi arabasının yanında F1 güzeli durması gerekiyor? Haksız mıyım? :*

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:D doğru diyorsun onu nasıl yapcez

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Juli :@ ne F1 güzeli müzeli SDN kızlarıda gelcek yok öle :@ döferim hepinizi hazır halatta gelmişken :*

bu arada arabaları birbirine bağlıcam evet çünkü ben geçicem hepinizi (&) hilebazmıyım neyim ;D

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Redcikcik ben SDN kızları SDN1 güzeli olacak demedim ki ;D Hani dışarıdan belki gönüllü olanlar olur :$ Neyse konuyu dağıtmayın. Şimdi Pisti seçin bir de SDN1 Show ***** :#

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende zaten sdn kızları sdn1 güzeli olcak demedim... biz kızlar da gelicek dedim başka kızlar gelemez anlamına getirdim ama neyse şimdi vazgeçtim :*
istediğinizi yapın gelmiorum ben HIH |)