Sourena
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 188
yani soğuk olucağına ılık bir rüzgar var... geçen yıl bu zamanlar kar yağmıştı... sizce de çok tuhaf değil mi?
Maalesef.Elazığ da gülük güneşlik.
Sanırım öyle. Maalesef.Bu yıl türkiye gelinlik giymeyecek sanırım
Umarım çok geç olmadan gereken değeri vermeye başlarız doğaya.Sahra çölüne bile kar yağdıysa siz düşünün artık mevsim anormal değerlerini...
Umarım çok geç olmadan gereken değeri vermeye başlarız doğaya.
Kısa vadede iyileşebileceğini pek sanmıyorum. Zira insanlar hâlâ kağıt üzerinde çizdikleri sınırları genişletmenin peşinde.Dünyanın dengesi değişiyor.. dediğiniz gibi umarım doğayı öldüreceğimize iyileştiririz.
Kısa vadede iyileşebileceğini pek sanmıyorum. Zira insanlar hâlâ kağıt üzerinde çizdikleri sınırları genişletmenin peşinde.
Katılıyorum. Nasıl olur bilmiyorum ama doğa insanların hırslarını mutlaka yenecektir.Aynen öyle sorumsuzluklarının bedelini kendileri batana kadar ödeyeceklerdir ama herşey için artık çok geç olacak. Yinede herşeyin hayırlısı diyelim.
Çok tuhaf
BU KADAR UZUN SÜRMEMESİ LAZIM AMA.İstanbul tuhaf değil, mevsimler geçiş döneminde.![]()
Sabaha kadar sürecek. Hava da serinledi tabii rüzgar kuzeyden esiyor. Nefes aldık birazBU KADAR UZUN SÜRMEMESİ LAZIM AMA.
---- Mesajlar birleştirildi ----
EDİT : Yağmur bastırıyor bakalım yarında sürecek mi....
woww rüzgarın hızını da biliyon mu reisSabaha kadar sürecek. Hava da serinledi tabii rüzgar kuzeyden esiyor. Nefes aldık biraz
Birde hobi olarak hava tahmini yapan değerli kişiler tarafından ay ortası gibi bir sistem gelebilir deniyor. İhtimal düşük sayılır. Kış henüz bitmedi!