İstanbul Bilişim Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Dark-Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikler herkese merhaba.
Ben yakın zaman içinde Lg g2 almayı düşünüyorum.Ama kafama takılan iki soru var.
Öncelikle Lg g2 nin 16 Gb lık modeli Teknosa Gold gibi yerlerde nakit 1599 tl iken
İstanbul Bilişimde bu fiyat nakit 1454 tl ve bu ürün resmi distribütör garantisi altındadır diyor.Şimdi sizlere iki sorum olucak.

1- İstanbul Bilişim güvenilir midir?
2- Resmi distribütör garantili ürünü Lg Türkiye Yetkili Servisleri bakıyor mu?
( İkinci soruyu araştırdım fakat bir de sizlerden duymak isterim.İstanbul Bilişim'den ilk kez alışveriş yapıyorum maruz görün. )

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende ordan ilk kez alışveriş yapıcaktım biraz araştırma yaptım ve kararımdan vazgeçtim okuduğum şikayetler genelde şu şekildeydi xxx ürününü almak istiyorsunuz stokta var görünüyor ama aradığınızda stokta bulunmadığını ve daha pahalı ürünlere yönlendirdikleri yazıyordu ve garantisinin 5 para etmeyeceğini okumuştum yan foruman bir arkadaş elektronik bir ürün alıyor ürün arızalanıyor ve garantiye yolluyor ürün garantiden gelince tekrar aynı arızayı yapıyor ve tekrar gidiyor bu böyle 3 kez tekrar ediyor arkadaş mağazaya gidip yetkili kişiyle tartışıyor yetkilinin verdiği cevap bizmi zorladık tarzında bir cevap oluyor bunları okumuştum

Dark-Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende ordan ilk kez alışveriş yapıcaktım biraz araştırma yaptım ve kararımdan vazgeçtim okuduğum şikayetler genelde şu şekildeydi xxx ürününü almak istiyorsunuz stokta var görünüyor ama aradığınızda stokta bulunmadığını ve daha pahalı ürünlere yönlendirdikleri yazıyordu ve garantisinin 5 para etmeyeceğini okumuştum yan foruman bir arkadaş elektronik bir ürün alıyor ürün arızalanıyor ve garantiye yolluyor ürün garantiden gelince tekrar aynı arızayı yapıyor ve tekrar gidiyor bu böyle 3 kez tekrar ediyor arkadaş mağazaya gidip yetkili kişiyle tartışıyor yetkilinin verdiği cevap bizmi zorladık tarzında bir cevap oluyor bunları okumuştum

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum.Stok konusunu ben de çok araştırdım ama o sorun 2010 yıllında daha çok var gözüküyor.Şu an g2 stoklarında var gözüküyor ve resmi distribütör garantisi de var.Kararsız kaldığım nokta diğer zincir marketlere 100-150 tl fazla para vermek ne kadar doğru olur?

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Garantisi olmayan ürünlere çok rahatlıkla distribütör garantisindedir yazabiliyorlar çekinmeden!!!

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İstanbul Bilişim teknoloji satın alımında bulaşacağınız son yer olsun

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
مَنْ غَشَّنَا فَلَيْسَ مِنَّا​
“ Bizi aldatan bizden değildir”

Dark-Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstanbul Bilişim teknoloji satın alımında bulaşacağınız son yer olsun

مَنْ غَشَّنَا فَلَيْسَ مِنَّا​
“ Bizi aldatan bizden değildir”

Bunlarda da uygun

http://www.sanalmarketim.com/lg-g2-d802-cep-telefonu-siyah/p_51165/

http://www.sanalreyonum.com/urun/lg-g2-d802-16gbcep-telefonu_1004871.aspx?CatId=37995

Sanalmarketim de güvenilirdir. Orjinal diyorlar. Önceden Ankara'daydılar sonra Antalya'ya taşındılar.

Garantisi olmayan ürünlere çok rahatlıkla distribütör garantisindedir yazabiliyorlar çekinmeden!!!

Yorumlarınızı için teşekkür ederim.İstanbul Bilişim'den vazgeçmiş bulunmaktayım.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ist. bilişimi bende tavsiye etmem 1 kere bi ürün hakıında bilgi alacaktım aradım 1i tuşladım müzikle oyaladılar 2-3 dk. sonra hat kesildi.

sonra bidaha aradım yine aynı şey oldu bekletip hat kesildi.

Bende önceden kurtlar vadisinin bitiminde çıkan reklamlarda görmüştüm ona güvenerek alışveriş yapacaktımm yok dalga geçiyorlar resmen .

Bizede kötülemek düşer yani :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
niye üstat General Mobile Discovery aldım oradan daha yeni sayılır bir sorunuda yok? bilmediğimiz ne varsa söyleyin rica ediyorum.

Ordan arkadaşım Galaxy Ace almıştı kaçak IMEI çıktı götürdük dediler ki siz yapmışsınız bir diğer tecrübem ise eski telefonumda bir sıkıntı oldu donanımsal dediler ve garanti dışı dediler150 tl istediler burdaki telefoncu 20 tl ye bir günde yaptı

Dark-Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kafam garanti olayına takıldı.Kendimiz getiyoruz ondan ucuz diyorlar ama 150 de az bir fark değil.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
niye üstat General Mobile Discovery aldım oradan daha yeni sayılır bir sorunuda yok? bilmediğimiz ne varsa söyleyin rica ediyorum.

Ben oradan Galaxy Ace,General Mobile Discovery,LG L9 ve samsung s5610 du galiba tuşları olan bir telefon aldım ve herhangi bir sorunla da karşılaşmadım.Elektronik işi kısmet işi birazda bence.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öncelikler herkese merhaba.
Ben yakın zaman içinde Lg g2 almayı düşünüyorum.Ama kafama takılan iki soru var.
Öncelikle Lg g2 nin 16 Gb lık modeli Teknosa Gold gibi yerlerde nakit 1599 tl iken
İstanbul Bilişimde bu fiyat nakit 1454 tl ve bu ürün resmi distribütör garantisi altındadır diyor.Şimdi sizlere iki sorum olucak.

1- İstanbul Bilişim güvenilir midir?
2- Resmi distribütör garantili ürünü Lg Türkiye Yetkili Servisleri bakıyor mu?
( İkinci soruyu araştırdım fakat bir de sizlerden duymak isterim.İstanbul Bilişim'den ilk kez alışveriş yapıyorum maruz görün. )

Kardeşim sen hiç bulaşma o taraflara TEKNOSA, MediaMarkt, Darty, Bimeks gibi zincir marketlerden alışverişini yap sanaldanda yapabilirsin ama ben hep belirttiğim zincir marketlerden alışveriş yapmışımdır online yapmıyorum ben.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Peki "bizede uygun" diye bir yer var sizce orası güvenilirmidir.

Dark-Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.İstanbul Bilişim hakkında tecrübesi olanların görüş bildirmesini istiyorum.Hala kararsızım.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.İstanbul Bilişim hakkında tecrübesi olanların görüş bildirmesini istiyorum.Hala kararsızım.

Hepsiburadayı düşündünmü yada bizedeuygunu. Ben hepsiburada da hiç sorunla karşılaşmadım mesela.

Dark-Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsiburadayı düşündünmü yada bizedeuygunu. Ben hepsiburada da hiç sorunla karşılaşmadım mesela.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama ben internet üzerinden değil mağazaya gidip almak istiyorum.

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
 Kayınbıraderim samsung led aldı televizyon arıza yaptı.Samsung bayiye bayi samsunga yönlendirip durmuş.Allahtan İstanbulda da bi şekilde halletti.Ya olmayanlar ne yapsın.

mesgulbiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüksek meblağlarla online alışveriş yapmaktan çekinen biri olarak istanbul bilişim in çağlayandaki merkezinden iPad 4G aldım 6 ay önce. Garanti dediğiniz olay türkiyede her mağaza tarafından güzel şekilde yapılmıyor zaten. İstanbul bilişim diğer yerlere nazaran daha ucuzdan satar pek destek vermez bi mağaza. iPad sorun çıkarmadığından içim rahat. Ama televizyondu telefondu problem çıkarabilecek ürünler için daha garanti mağazadan 100 200 lira + fiyattan almanız daha iyi olur başınız ağrımaz.

Dark-Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüksek meblağlarla online alışveriş yapmaktan çekinen biri olarak istanbul bilişim in çağlayandaki merkezinden iPad 4G aldım 6 ay önce. Garanti dediğiniz olay türkiyede her mağaza tarafından güzel şekilde yapılmıyor zaten. İstanbul bilişim diğer yerlere nazaran daha ucuzdan satar pek destek vermez bi mağaza. iPad sorun çıkarmadığından içim rahat. Ama televizyondu telefondu problem çıkarabilecek ürünler için daha garanti mağazadan 100 200 lira + fiyattan almanız daha iyi olur başınız ağrımaz.

Anlaşılan iyi bir mağazadan indirim yakalayıp telefonu alamak en mantıklısı.

Reaksiyon puanı
16,128
istanbulbilişim'e hiç güvenme sabıkası çok başka yere bak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bugüne kadar İstanbul bilişimden 5 adet televizyon ve 1 adet klima aldım. Teslimat ve ürün konusunda sıkıntı yaşamadım. Aldığım ürünler şu anda 3-5 yaşlarına geldi bir sorun yok. Ancak diğer açıdan biliyorsunuz teknoloji şans işidir. Eğer sorun çıksa idi ürünlerin arkasında duracaklar mıydı? Onu için birşey diyemem. Böyle bir durum yaşamadım. Ayrıca alacağınız ürünleri sipariş vermeden telefon ederek stokta olup olmadığını teyid etmeniz sizin için her zaman iyi olacaktır. Bu söylediğim tüm siteler için geçerlidir. Sonuç olarak ne kadar hakkında kötü eleştirilerde duysam fiyat açısından uygun olarak aldığım ürünler için istanbul bilişimin hakkını yememek isterim.