İstanbul Bilişim Battı mı?

İnternetten alışverişe ne kadar güvenirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    14

ZuzAylı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
-- Sevgili SDN Platformu Sakinleri bugün sizinle konuşmak istediğim konu
- - İstanbul Bilişim Battı mı?
---Benim bu konu hakkında bildiğim; BATTI. Evet yanlış duymadınız BATTI. Bu bilgiyede araştırmalarım sonucu ulaştım. Ve bu bilgiyi herkes öğrensin diye de bu platforma yazma gereği duydum.
--- "Ama haala satış yapıyor" diyebilirsiniz, ama okuduğum yorumlara ve araştırmalarıma göre verdiğiniz parayı geri alamıyorsun.
--- Evet 2-3 sene önce güvenilirdir artık değil. Sadece DOLANDIRICI.
--- Soru ve önerilerini lütfen bildiriniz.
- - - - - - - - TEŞEKKÜRLER - - - - - - -

Son düzenleyen moderatör:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537
Forumda yeni konu açmadan önce, metin düzeninin nasıl olacağıyla alakalı kuralları okumanızı tavsiye ederim.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Tavsiye için teşekkür ederim. Fakat nerde bulabilirim?

ZuzAylı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yardımınız için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda yeni konu açmadan önce, metin düzeninin nasıl olacağıyla alakalı kuralları okumanızı tavsiye ederim.
Konu başlığımız kaldırmayı düzenlediğini için teşekkür ederim. Bundan sonra fallara uymaya çalışacağım.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537
Yardımınız için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu başlığımız kaldırmayı düzenlediğini için teşekkür ederim. Bundan sonra fallara uymaya çalışacağım.
Yeni üyelerimize direkt ceza vermiyoruz. Konu silme veya kaldırma da yapmıyoruz. Sonuçta hepimiz insanız hata yapabiliriz. Bir foruma ilk girildiğinde kuralları okumamış olabilirsiniz sizde her insan gibi. Bizde bu duruma müsamaha gösteriyoruz elbette. Sonrasında üyelerimizi ilk etapta sadece sözlü uyarıyoruz. Eğer üye ısrarla devam ederse uyarı puanı vermeye başlıyoruz. Forum olarak genel politikamız bu yönde. İyi forumlar dilerim.

ZuzAylı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yeni üyelerimize direkt ceza vermiyoruz. Konu silme veya kaldırma da yapmıyoruz. Sonuçta hepimiz insanız hata yapabiliriz. Bir foruma ilk girildiğinde kuralları okumamış olabilirsiniz sizde her insan gibi. Bizde bu duruma müsamaha gösteriyoruz elbette. Sonrasında üyelerimizi ilk etapta sadece sözlü uyarıyoruz. Eğer üye ısrarla devam ederse uyarı puanı vermeye başlıyoruz. Forum olarak genel politikamız bu yönde. İyi forumlar dilerim.
Teşekkürler ederim diğer ceza puanları ve anayasa kısmında hemen okuyorum. Ve kurallara uyumadığım için özür dilerim.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,191
İnternetten çok alışveriş yaptım hiç sıkımtı olöadı

Ama güvenilir sitelere yönelin

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Asusla davalık olana kadar güveniyordum her yerden alıyordum şimdi ise elektronik ürünlerde hepsiburadadan alacaksam satıcının Hepsiburada olmasına amazondan alacaksam aynı şekilde satıcının amazon olmasına dikkat ediyorum.Giyim kozmetik ayakkabı vs trendyoldan falan alıyorum bir sıkıntı olmadı hiç.İstanbul bilişimden almıştım zamanında lg g2yi ama sonra bir daha alışveriş yapmadım oradan ben de güvenmiyorum artık oraya.İnternetten ürün alınır ama eskisi gibi gözü kapalı almıyorum şahsen.

~ KaanCK ~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,591
Daha bir sürü video var. Bunları görmeden önce alışveriş yapmıyordum yatırmıyordum. KESİNLİKLE ORADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN, YAPTIRMAYIN!

Levent Avcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
-- Sevgili SDN Platformu Sakinleri bugün sizinle konuşmak istediğim konu
- - İstanbul Bilişim Battı mı?
---Benim bu konu hakkında bildiğim; BATTI. Evet yanlış duymadınız BATTI. Bu bilgiyede araştırmalarım sonucu ulaştım. Ve bu bilgiyi herkes öğrensin diye de bu platforma yazma gereği duydum.
--- "Ama haala satış yapıyor" diyebilirsiniz, ama okuduğum yorumlara ve araştırmalarıma göre verdiğiniz parayı geri alamıyorsun.
--- Evet 2-3 sene önce güvenilirdir artık değil. Sadece DOLANDIRICI.
--- Soru ve önerilerini lütfen bildiriniz.
- - - - - - - - TEŞEKKÜRLER - - - - - - -
2398081 sipariş koduyla Aralık 2019 dan beklediğim siparişleri mi halen alamadım.
Sürekli oyalıyorlar Tüketici hakem heyetinede başvurdum en son siparişimi iptal ettirdim fakat paramı yatırmadılar.
Düpedüz dolandırıcı bunlar.