- Reaksiyon puanı
- 413
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Glisemik indeksi düşük karbonhidrat tüket örneğin yulaf, basmati pirinç gibi böylece geç acıkırsın ve kan şekerini birden yükseltmez. Baldo pirinç glisemik indeksi yüksek olduğu için kan şekerini zıplatır.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yulaf filan hikaye, bir dönem ben de diyet için yulaf yedim ama canım sürekli tatlı çekiyordu ve yeme alışkanlığım var hâla…Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İştah kesici ilaçlar kullanın.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İlaç önerin var mı? (Yan etkilerini de paylaşırsan sevinirim.)İştah kesici ilaçlar kullanın.
Gülenlere sesleniyorum;İştah kesici ilaçlar kullanın.
İştah dediğin şey zaten piskolojiktir ve irade ile alakalıdır.Gülenlere sesleniyorum;
Arkadaş "iştah" nasıl azaltılır diyor. Siz tarif vermişsiniz ne yaparsa yapsın eğer iştahı varsa fayda etmez. Tek çözüm ilaçtır.