Issız Bir Firefox'a Düşseniz?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar merhaba

Issız bir firefox'a düşseniz Yani sıfır eklenti olan bir firefox kullanacaksınız tek eklenti kurmaya hakkınız var hangi eklentiyi kurarsınız?Kuracağınız eklenti ne iş yarıyor yazarsanız sevinirim.(Flash player falan yüklü)

byefsane dedi ki:
Ben olsam lastpass eklentisini kurarım
ne işe yarıyor derseniz ;Tüm giriş yaptığınız sitelerdeki şifreleri tek bir şifreyle yönetebilirsiniz.Üye olacağınız sitelerdeki formları iki tıkla doldurmasını sağlayabilirsiniz.Güvenlik notları oluşturup bunları yine şifreyle saklayabilirsiniz

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Issız firefoxa düşseydim daha önce yer imlerini ve şifreleri yedeklemesini alan eklentiyi Xmarks'ı kurar hepsini geri getirirdim
sadece adblockta olabilir :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bi adblock plus var zaten eklentisiz kullanıyorum :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Reloadevery

Sayfaya sağ tıklıyorsunuz reloadevery den süre seçiyorsunuz o süre içerisinde sayfaya yenileme yapıyor. Takip ettiğiniz bir sayfa vs varsa çok işe yarıyor.

Speed dial

ana sayfada sitelerin önizlemeli kısayollarını yerleştiriyor. Çok gerekli bir eklenti

Right-click-link

Bir linki seçip sağ tıkta "siteyi aç" özelliği ekliyor

Read it later

Bazı konuları aceleniz vs olduğu için okuyamama durumu varsa bunu yüklemek işe yarıyor. Adres satırının sonunda içi boş ok işareti duruyor. onu tıklayınca içi dolu oluyor ve sol üst köşedeki mini menüsüne bunu ekliyor. daha sonra tekrar okuyabiliyorsunuz.

Multirowbookmarks toolbar.

Bu eklenti araç çubuğuna eklediğiniz site kısayollarını istediğiniz satır sayısında gösterebiliyor.

image zoom

fotoğraflara zoom yapmanızı sağlıyor

Download helper

her türlü siteden video çekmenize yarıyor. Her sitedeki videoları yakalabiliyor :D

Glasser

vista glas temasını ekliyor böylece firefox çok hoş bir görünüme bürünüyor.

Aklıma gelenler bunlar :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Reloadevery

Sayfaya sağ tıklıyorsunuz reloadevery den süre seçiyorsunuz o süre içerisinde sayfaya yenileme yapıyor. Takip ettiğiniz bir sayfa vs varsa çok işe yarıyor.

Speed dial

ana sayfada sitelerin önizlemeli kısayollarını yerleştiriyor. Çok gerekli bir eklenti

Right-click-link

Read it later

Bazı konuları aceleniz vs olduğu için okuyamama durumu varsa bunu yüklemek işe yarıyor. Adres satırının sonunda içi boş ok işareti duruyor. onu tıklayınca içi dolu oluyor ve sol üst köşedeki mini menüsüne bunu ekliyor. daha sonra tekrar okuyabiliyorsunuz.

Multirowbookmarks toolbar.

Bu eklenti araç çubuğuna eklediğiniz site kısayollarını istediğiniz satır sayısında gösterebiliyor.

image zoom

fotoğraflara zoom yapmanızı sağlıyor

Download helper

her türlü siteden video çekmenize yarıyor. Her sitedeki videoları yakalabiliyor :D

Glasser

vista glas temasını ekliyor böylece firefox çok hoş bir görünüme bürünüyor.

Aklıma gelenler bunlar :)

Ve firefox çöker:laugh:Power allahtan tek eklenti dedik ya:laugh:Aralarından bitane seç bize söyle:laugh:

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
speed dial
adblock plus
Flashgot
Download Statusbar

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
speed dial - hızlı başlat
adblock reklam engelleme
flashgot download yöneticileri ile bağlantı sağlar
diğerini bilmiyorum:D

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bir ıssız firefox a düştün yanına alıcağın üç eklenti ne olur?
Google Shortcuts
personas

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
adblock plus ve bunun türevleri : istenmeyenlere ölüm :D
password exporter: şifre yedekleme
Bugmenot : istenmeyen sitelerer login :D
clippings : Devamlı kullandığınız yazı kalıplarını kısayollar ile tekrar kullanabilirsiniz. Mesela e-mail adresin uzun mu?? yaz programa istersen kısayol ata ve sonra işine yarayacağı zaman bir kaç tıkla hallet
pis.png

idm cc: herkes biliyo zaten :) sömürge imparatoru :mrgreen:
Text link: tıklanamayan linklere tıklama :D

IE tab 2
: firefoxda IE açma
ctrl-tab : sekmeler arası geçişlerde bu kısayolu kullanabilir ayreten simgesine tıklayarak bütün sekmelerin ön zilemesini bir sayfa haline getirebiliriz :)
premium proxy switcher : otomatik progsi değiştirme
Stumble upon : hala ne işe yaradığı çözemedim ama site paylaşımı olduğunu biliyorum :D
Kaspersky url advisor : url engelleme

İkinci kısımdan vazgeçebilirim :mrgreen: diğerlerinden asla :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Glasser + XMarks

Glasser : Vista/Win7 de tarayıcıya cam efekti verir. Yani tamamen saydamlaştırır

XMarks : Yer imlerini ve seçildiği taktirde şifrelerin sunucuyla senkronizasyonunu sağlar.Dolayısıyla her formattan sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek tüm yer imlerinizi ve şifrelerinizi geri yükeyebiliyorsunuz.

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37

Right-click-link

Bende bununla ilgili bir konu açıcaktım, böyle birşey mümkün müdür diye. Tam üstüne okudum eyvallah, umarım işe yarıyodur:thumbup:

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
xmarks yer ımlerı ve sıfrelerım ıcın

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Çok sevdim bu konuyu
eklenti pek kurmuyordum araştırmaya da eriniyordum ki bu konu çıktı takipteyim..

heroares

Asistan
Reaksiyon puanı
1
noscript nasil bilmessiniz eklentilerin arasında 1 numradaır .adblock ve bunu ikisi bir aarda bulundur reklam görmessin virüs bile girmez.ancak kullanması örenmen lazım yoksa facebook bile açmaz izin vermen gerekir....sağ altta izin ver demen yeterlidir. saygılar (çok yazdım offf)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
adblock plus

video download helper

right to click ( sağ tık yapamadığınız sitelerin kilidini açıyor )

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
FEBE - Firefox'u yedeklemeye yarar. En sevdiğim özelliği tüm eklentilerinizi tek bir eklenti dosyası şeklinde yedeklemesi.
Speed Dial - Bu eklenti de başlangıç ekranına ya da yeni sekmelere küçük pencereler şeklinde önizlemeli olarak siteleri eklemenizi sağlıyor.
WebMail Notifier - Herhangi bir posta okuyucusuna gerek kalmadan popüler posta servislerinin adreslerini ekleyip yeni gelen postalar hakkında uyarılmanızı sağlıyor.

Konu içerisinde geçmeyip de benim beğendiklerim bunlar :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Adblock plus
Speed dial
Download Statusbar
İdm

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
FEBE - Firefox'u yedeklemeye yarar. En sevdiğim özelliği tüm eklentilerinizi tek bir eklenti dosyası şeklinde yedeklemesi.

Bu konu umarım devam eder çok faydalı olacak bence:)Ben de FEBE'yi öğrendim bu konu sayesinde hemen kuruyorum

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ben sadece AddonFox alıyım, gerisi kendiliğinden geliyor zaten :mrgreen: :D