emreiii
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 18
İdmanlardaki performansıyla, takım arkadaşlarının, 'Rüzgarın oğlu' lakabını taktığı Dia, ilk kez taraftarın önüne çıkacağı Young Boys maçını heyecanla bekliyor.
![845690907.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimage.tumspor.com%2Fphotos%2F845690907.jpg&hash=ebf56fa467fa6bd02f2734f14a2c7ca3)
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteğiyle, Fransa’nın Nancy takımından transfer edilen İssiar Dia, Fenerbahçe taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyor. İmza attıktan sonra Galatasaray ile oynanan karşılaşmayı tribünden izleyen, geçtiğimiz hafta İsviçre’de yapılan Young Boys mücadelesinde yedek kulübesinde oturan Senegalli oyuncu, artık sahne alma zamanının geldiğini düşünüyor. Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanlarda her bakımdan hazır bir görüntü çizerken, sürati nedeniyle takım arkadaşlarının, ‘Rüzgarın oğlu’ diye çağırdığı Dia, yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirterek, Young Boys rövanşına hazırlandıklarını söyledi.
‘Sabırsızlıkla bekliyorum’
İssiar Dia, “Hocamızın söylediklerini harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz. Yeni takım arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyoruz. Başta Kaptan Alex olmak üzere herkes bana yardımcı oldu. Onların sayesinde uyum sağlamakta hiç sıkıntı çekmedim. Şimdi sıra taraftarın önüne çıkmaya geldi. Young Boys ile oynayacağımız rövanş maçında sahaya çıkmak ve o muhteşem taraftarımızla kucaklaşmak istiyorum. Hep birlikte bu maçı bekliyoruz” diye konuştu.
Kaynak
‘Sabırsızlıkla bekliyorum’
İssiar Dia, “Hocamızın söylediklerini harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz. Yeni takım arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyoruz. Başta Kaptan Alex olmak üzere herkes bana yardımcı oldu. Onların sayesinde uyum sağlamakta hiç sıkıntı çekmedim. Şimdi sıra taraftarın önüne çıkmaya geldi. Young Boys ile oynayacağımız rövanş maçında sahaya çıkmak ve o muhteşem taraftarımızla kucaklaşmak istiyorum. Hep birlikte bu maçı bekliyoruz” diye konuştu.
Kaynak