İspanya'da Del Bosque devri resmen başladı

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Beşiktaş'tan kovulan ve ülkemizde büyük eleştirilere maruz kalan vicente Del Bosque Aragones yerine İspanya milli takımının başına getirildi. İspanya Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu yaptığı olağanüstü toplantıda, Fenerbahçe'ye giden teknik direktör Luis Aragones'in yerine Vicente Del Bosque'nin getirilmesi kararını aldı.

Del Bosque, son Avrupa Şampiyonu İspanya'yı Dünya Kupası'na hazırlayacak. Federasyon ve Del Bosque perşembe günü basın toplantısı yapacak. 2010 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye ile birlikte 5. grupta yer alan İspanya, 20 ağustos tarihinde ilk hazırlık maçını deplasmanda Danimarka'ya karşı oynayacak.

kaynak: Ligtv.com.tr - Haber - İspanya'da Del Bosque devri!

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu adamın Aragones kadar başarılı olacağına inanmıyorum, ama Türk milli takımı için bir şans. Nitekim 2010 dünya kupası elemelerinde rakiplerimizden biri ispanya

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ctrl+alt+del bosque şaka bi yana şimdi beşiktaşdan kovulan yazmışsın ya hani en başta. bir daha hatırladım bu olayıda. resmen ejderha gibi beşiktaşım kimlerin elinde oyuncak olmuş bir kez daha kahrediyorum bunlara...