Soru ISO inen program kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turoktr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turoktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar,
Acronis True Image programını ISO olarak indirdim. ISO dosyasını sanal DVD'ye yüklüyorum, içeriğini de görüyorum fakat setup.exe olmadığı için kurulum yapılamıyor.

CD/DVD sürücüsüne çift tıklandığında arayüz gelmiyor, sadece ISO içeriği görünüyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,785
Gerçek DVD'ye yazdır (Kopyalama ile yazdırmak farklı) bunu da Nero gibi programlar vardı önceden, öyle b ir program ile (Burn) seçeneğinde yazdır ve bunun için bir de DVD okuyucu ve yazıcıya gerk var. Sonra DVD'den kurulum yap. Harci takılabilen DVD okuyucular var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer bir seçenek daha olabilir. Dosyalar içinde "install.exe" adında bir dosya varsa, onu çalıştır.

turoktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçek DVD'ye yazdır (Kopyalama ile yazdırmak farklı) bunu da Nero gibi programlar vardı önceden, öyle b ir program ile (Burn) seçeneğinde yazdır ve bunun için bir de DVD okuyucu ve yazıcıya gerk var. Sonra DVD'den kurulum yap. Harci takılabilen DVD okuyucular var.

Diğer bir seçenek daha olabilir. Dosyalar içinde "install.exe" adında bir dosya varsa, onu çalıştır.

Ultra ISO nun yarattığı sanal DVD yazıcıya ISO dosyasını yükledim ,.Bunun görüntüsünü ve tıklayınca gelen görüntüyü veriyorum. Harici DVD yazıcım var. Fiziki olarak DVD kullanıp yazdırsam bile bu görüntülere göre değişen bir şey olur mu?

Acronis True Image ISO 3 tane indirdim.Farklı boyutlarda hepsi de üstteki görüntüler gibi. İçlerinde setup.exe dosyaları yok.

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    8.3 KB · Görüntüleme: 1
  • 2.JPG
    2.JPG
    39.1 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme: