İso dosyası yükleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralplt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kralplt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba.uzun zamandır iso dosyasını sanal sürücüden yükleyemiyorum.örneğin power iso yüklüyorum sanal sürücüye kalıbı yerleştiriyorum yüklemeye başlıyorum daha sonra please insert the disc hatası alıyorum.
boyutu düşük olan dosyalar yükleniyor ama 4-5 gb lık dosyaları yüklerken bu hatayı alıyorum.deamon tools da da yükleyemiyorum.ultra isoyuda denedim sonuç aynı.yardım edebilecek varsa çok makbule geçer.

kralplt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kımse aynı sorunla karsılasmadı mı arkadaslar ?

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İkinci bir ISO dosyası olmadığından emin misiniz? ISO dosyaları normal DVDler gibi çalışır, dosyayı bilgisayara DVD olarak gösterirsiniz. Bu uyarıyı sadece 1+ ISO dosyasına sahip programlarda verir.

kralplt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok kardesım emınım

kralplt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denedım deamon tools ultra iso hepsınde sonuc aynı

zubeyir82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu araclarla ugrasma windows 8 veya 8.1 yukle butun iso dosyalarini rahatca ac....

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar merhaba.uzun zamandır iso dosyasını sanal sürücüden yükleyemiyorum.örneğin power iso yüklüyorum sanal sürücüye kalıbı yerleştiriyorum yüklemeye başlıyorum daha sonra please insert the disc hatası alıyorum.
boyutu düşük olan dosyalar yükleniyor ama 4-5 gb lık dosyaları yüklerken bu hatayı alıyorum.deamon tools da da yükleyemiyorum.ultra isoyuda denedim sonuç aynı.yardım edebilecek varsa çok makbule geçer.

isonun içinde dosyaları bir klasöre kopyalayıp kurulumu öyle yapın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iso dosyasini aciyorum ancak icinde kurmak istedigim linux dagitiminin setup dosyasi yok.. ya da cikmiyor
neden oldugu hakkinda fikri olan ?