İsmini Unuttum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OktayB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OktayB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba Ben Şu Anda 17 Yaşımdayım 9-10 Yaşları Arasında Babam Bir Dvd Almıştı Filmi İzlemiştim Çok Hoşuma Gitmişti Ama İsmini Unuttum Konusunu Yazıyorum 4 Genç Göl Kenarında Piknik Yaparlar Birden Bire İçlerinden Birisi Bir Ceset Bulur 3 Ü Cesete Bakarken 4.Arkadasları Gölde Yüzüyordur Ceseti Biraz Kazdıktan Sonra Kendi Cesetleri Olduğunu Farkederler Gölde Yüzen Arkadaşı Çağırırlar Tam Gelicekken Birden Göle Batar Diğer Arkadaşları Yardıma Koşarlar Ama Onlarda Batarlar Biranda Kendilerini Geçmişte Bulurlar Bu Kadarını Hatırlıyorum Yardımcı Olursanız Sev

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar Merhaba Ben Şu Anda 17 Yaşımdayım 9-10 Yaşları Arasında Babam Bir Dvd Almıştı Filmi İzlemiştim Çok Hoşuma Gitmişti Ama İsmini Unuttum Konusunu Yazıyorum 4 Genç Göl Kenarında Piknik Yaparlar Birden Bire İçlerinden Birisi Bir Ceset Bulur 3 Ü Cesete Bakarken 4.Arkadasları Gölde Yüzüyordur Ceseti Biraz Kazdıktan Sonra Kendi Cesetleri Olduğunu Farkederler Gölde Yüzen Arkadaşı Çağırırlar Tam Gelicekken Birden Göle Batar Diğer Arkadaşları Yardıma Koşarlar Ama Onlarda Batarlar Biranda Kendilerini Geçmişte Bulurlar Bu Kadarını Hatırlıyorum Yardımcı Olursanız Sev
bu filme bayılmıştım filmin adı savaşa dönüş diye hatırlıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

filmi bulamadım ya acaba başka bir isim miydi ? aslında isimden eminim ama ?

OktayB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Savaşa Dönüş (2008) - Sinemalar.com Kardeşim senden allah razı olsun teşekkür ederim aradığım film bu ne zamandır arıyorum Konusunu Ben Yalnış Anlatmışım Ama Sen Yinede Buldun Teşekkür Ederim Tekrar

OktayB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemen İzleyeceğim Tabi Bulabilirsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...