İsmail Kartal patladı! 'Ömrümün sonuna kadar...'

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-2 sona eren İstanbul Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu

ismailkartal.jpg

İsmail Kartal'ın sözleri şu şekilde;

"Bugüne kadar yaşananları irdelersek, futbolu bilen objektif insanlar, nasıl bir sezon olduğunu herkes gördü. Bunları ben insanların vicdanına bırakıyorum. Biz Fenerbahçe olarak, bu mücadeleyi alnımızın akıyla sürdürmek istedik. Herkesi vicdanı ile baş başa bırakıyorum. Bu yaşananları ömrümün sonuna kadar unutmayacağım.

KAYNAK

[SDNTV]http://sporxtv-p.mncdn.com/flv/2015/05/25/f53b7e4fcf984e641692ef150f7a6211.mp4[/SDNTV]

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Onlardan da taraf tutuldu bizden yana da zırlamanın manası yok. Beceremiyorsun bırak git.
Ha ama biz kirliysek onlar da kirli.
Bana göre bu lig baştan aşağı bir pislik tüm takımlarıyla. Kimin kimde hakkı varsa hesaplaşılmalı adalet yerini bulmalı kime ceza verilecekse verilmeli ki hiç sanmıyorum Türkiye ve Adalet diyoruz biraz abes kaçıyor.
Yazık diyorum sadece. Yazık.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bence de haklısınız ligde bir pislik dönüyor bu bir gerçek ama ne olduğunu anlamış değilim ama az zeki olan takip eden adam az da olsa farkına varır.Ayrıca var olan duruma gelirsek sonuçta büyük bir teknik direktör değil adam aziz bilerek getirdi kendisi getirdi demek ki bir planı vardı ama ne olursa olsun o plan şimdi boşa gitti ve ezeli rakibi bir adım öne geçti.

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Fenerbahçenin aldığı bütün şampiyonlular son puanına son golüne kadar helal, kaybettikleri (ki özellekikle Galatasaray'a karşı kaybettikleri) hile hurda, baydı artık, kendi hatalarını görüp özür dileyeceğine başkanın gibi çamura yatmayı seçiyorsun, rüzgarla yere düşen oyuncuların, gol atana kadar verilen uzatmalar saylmıyor ama
ömrünün sonuna kadar unutmayacakmış, haspam ya emin ol Fener taraftarıda seni unutmayacak, kendi ellerinle verdin şampiyonluğu..

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Galatasaraya bir metreden taç olup avantadan gol bulan takımın hocası söylüyor bunları utanmadan. De get işine

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
FB sanki İsmail Kartal' ın etrafında dönüyor. Arka planda ne yapıldığından sorsak haberi var mı acaba.

İğneyi kendine çuvaldızı ise başkasına batır diye boşuna dememişler.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
yav tamam bir takım olaylar oldu.
iyi de abicim sen takımı yönetemiyorsun ki.
Şampiyon olsan ne olur ?

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hastalık pislikten bulaşır hocam :D

Psikolojik hasta yani kafadan çok zor . Virüse gerek yok,bir kaç travma yeter :)
bende onu diyom işte Galatasaray bir değil çoğu kez yapşatıyo bu travmayı
Allah yardımcısı olsun ne diyelim vah vah...