emin:)
Profesör
Herkese merhaba,Ben Emin.SDN Forumda sanırım 1 senelik bile değilim ama bana çok yardım ettiniz.Hiçbirinizi görmememe rağmen abi kardeş gibi sohbet ettik.Cidden çok teşekkürler.Bu gün saat 00.30 civarlarında İŞLEMEDİĞİM bir suç yüzünden ceza yiyeceğimi öğrendim.Suç şu bu arada.İzinsiz kart kullanmak.Biraz araştırdım ve ona CC dendiğini duydum.CC neyse kullanmadım.Nasıl oldu bilmiyorum ama benim İP'm onlara geçmiş.Kart sahibi ile görüştüm lakin bunu benim yaptığımı ve beni affetmiyeceğini söyledi.Ne kadar eğitim hayatımdan vs. bahsetsemde hala değişmedi.Kartından 1500 TL felan çekildiğini söyledi.Ben şahsen çok üzülüyorum şuan.Yani tarifi yok bu anlattıklarımın.Haksız yere ceza yemek acı verici.18 yaşımda olmadığım için (öğrendiğim kadarıyla) 3-4 ay çocuk şubede geçirebileceğim,25 yaşına kadar PC'm olmayacağı ve aileme 15.000 TL para cezası kesilebileceğini öğrendim.Para neyse, PC'de neyse, hadi 3-4 ay çocuk şubedede kalıcağım ama bu benim sicilime işliyeceği için Eğitim hayatımıda etkiliyecek.Ben bu güne kadar her zaman Annemin dediği gibi,Vatanıma ve Milletime hayırlı evlat olmaya çalıştım.Lakin yaşadığım durum bunu zorlaştırıyo.Bazılarınız yazdıklarımı komik veya saçma bulabilir.Umarım sizler yaşamassınız bu durumu.Aranızda avukat veya hukuk okuyan var ise aşağıda neler yapabileceğimi yazar ise sevinirim.İyi günler SDN.