Galadhrim
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Hayır değil galiba Windows'un kendisi bir şey yapıyor bakabilirsiniz CPU'ya göre sıralama yaparak.Arkadaşlar bilgisayarımı kurcalarken görev yöneticisinde CPU kullanımının %100 olduğunu fark ettim bu normal mi ?
Arka planda sadece Msi Dragon Center ve Amd Radeon Yazılımı açık.
Bu arada Sanallaştırmayı açın BIOS'a girerek iyi bir şey açık olması.Arkadaşlar bilgisayarımı kurcalarken görev yöneticisinde CPU kullanımının %100 olduğunu fark ettim bu normal mi ?
oyunda değilsen güncelleme yada virüsArkadaşlar bilgisayarımı kurcalarken görev yöneticisinde CPU kullanımının %100 olduğunu fark ettim bu normal mi ?
Bende virüs programı olarak sadece Windows Defender var yeterli olur mu ?oyunda değilsen güncelleme yada virüs
Haricî bir program indirmen yararına olur. Windows Defender bazen tespit etse de silemiyor virüsü.Bende virüs programı olarak sadece Windows Defender var yeterli olur mu ?
Rica etsem tam olarak ne işe yarıyor ve BIOS'tan nereden açılıyor yardımcı olursan sevinirim.Hayır değil galiba Windows'un kendisi bir şey yapıyor bakabilirsiniz CPU'ya göre sıralama yaparak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Sanallaştırmayı açın BIOS'a girerek iyi bir şey açık olması.
Peki önerebileceğiniz bir virüs programı var mı ?Haricî bir program indirmen yararına olur. Windows Defender bazen tespit etse de silemiyor virüsü.
SVM Mode Virtulazition gibi seçenek var ise Enable yapın.Rica etsem tam olarak ne işe yarıyor ve BIOS'tan nereden açılıyor yardımcı olursan sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki önerebileceğiniz bir virüs programı var mı ?
Teşekkür ederim sağ ol.SVM Mode Virtulazition gibi seçenek var ise Enable yapın.
Şimdi şöyle, görev yöneticisinde CPU bir şey kullanmadığı halde CPU kullanımını %100 gösteriyordu.Sistemle ilgili bir problem bir şey yoğun kullanıyor