Yardım İslemcileri bilmiyorum

Dicleferhatoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei matebook d15 almayi planliyorum en ucuz o gibi suan da ancak islemci olarak birsuru cesidi var i5 ile ryzen 5 55000u arasinda kaldim cok bilgim yok universite icin alacagim slayt pdf video acsin yeter kasmasin yani ek olarak baska laptop oneriniz varsa da iyi olur max 9-10 k olabilir

HoneX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i5 hakkında biraz daha bilgi verebilir misin? Kaçıncı nesil olduğu vs.

bicakciberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i5 ve ryzen 5 birbirine yakın işlemcilerdir. ben de aynı laptopu almayı planlıyorum. bütçen varsa i5 almanı öneririm ama yoksa da ryzen 5 alsan da olur çünkü aralarında çok fark yok.o dediğin 256gb ve 512gb de bilgisayarın depolama alanıdır işlemcilerle alakası yoktur.

Dicleferhatoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
300 tl lik bir fark var suan trendyolda i5 aha mantikli o zaman birde 256 gb laptop icin yeterli midir peki birde bi ara google cekilcek huaweiden muhabbeti vardi oyle bir sey olma ihtimali var mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

i5 ve ryzen 5 birbirine yakın işlemcilerdir. ben de aynı laptopu almayı planlıyorum. bütçen varsa i5 almanı öneririm ama yoksa da ryzen 5 alsan da olur çünkü aralarında çok fark yok.o dediğin 256gb ve 512gb de bilgisayarın depolama alanıdır işlemcilerle alakası yoktur.
300 tl lik bir fark var suan trendyolda i5 aha mantikli o zaman birde 256 gb laptop icin yeterli midir peki birde bi ara google cekilcek huaweiden muhabbeti vardi oyle bir sey olma ihtimali var mi

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,940
Amd ryzen 5 5500u, İ5-1135G7 den daha iyidir. Hemde depolaması yüksekse Amd'li olan daha iyidir.

bicakciberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

256 GB kişiden kişiye göre değişir. ne yapacağına bağlı. çok fazla slayt video falan kullanacaksan yetmez. google huaweiden çekilme muhabbetine gelecek olursak öyle birşey yaşanması imkansız gibi birşey kafana takma yani. bütçen yetiyorsa i5 al tabi.

Dicleferhatoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd ryzen 5 5500u, İ5-1135G7 den daha iyidir. Hemde depolaması yüksekse Amd'li olan daha iyidir.
Peki bahsettihim laptop alinir mi ya da daha iyi bir oneriniz var mi 9-10 k da

256 GB kişiden kişiye göre değişir. ne yapacağına bağlı. çok fazla slayt video falan kullanacaksan yetmez. google huaweiden çekilme muhabbetine gelecek olursak öyle birşey yaşanması imkansız gibi birşey kafana takma yani. bütçen yetiyorsa i5 al tabi.
Tesekkurler