İşlemci Sorunu

NoquitgamE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha Önce 478 Pin Celeron 2.4 İŞlemci KuLLanıyodum Sorun Yoktu BiLgisayarı Biraz Daha HızLandırmak iÇin Pentium 4 2.88 İŞLemci aLıp Taktım Bilgisayarı Açınca Kendiliğinden Resetleme Yapmaya Başladı CPU Fanını KontroL Ettim Sağlam Tozlanmada Yok Aldıgım iŞLemcinin Üzerinde 1MB/800 Yazıyordu Benim Anakartta 800 FSB Destekliyor Sorun Sizce Ne OLabiLir Şimdiden TŞK Ler Eski Celeron İŞLemcimdede 256/533 Yazıyordu

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bios'tan Chipset ayarlarını kontrol et CPU Interface bölümüne bak farklı ise Optimal (Normal olarak) ayarla

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Başımızdan geçen bir olayı anlatayım.Sorunun cevabı olayın içinde ki olabilir.Aynı senin bahsettiğin türden işlemciyi değiştirdik.Pentiun 4 3.01Ghz taktık aynı sorun.Power Supply geldi aklıma kasanın kendi Power Supply'yıydı.Değiştirdik ve oluşan sorun düzeldi Buda olabilir denemkte fayda var.

NoquitgamE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başımızdan geçen bir olayı anlatayım.Sorunun cevabı olayın içinde ki olabilir.Aynı senin bahsettiğin türden işlemciyi değiştirdik.Pentiun 4 3.01Ghz taktık aynı sorun.Power Supply geldi aklıma kasanın kendi Power Supply'yıydı.Değiştirdik ve oluşan sorun düzeldi Buda olabilir denemkte fayda var.

Birde ÖyLe denicem ama Biosta Hyper-Threading Technology diye ßirşey var Onu Disabled Yaptım Sorun DüzeLdi gibi ŞimdiLik Bunun Nedeni Ne OLabiLir Enabled yapıp denedim Mavi Ekran Hatası Verdi Tekrar Format atsam DüzeLirmi Sizce ? Ztn BİOS Default ayarLarı Hyper-Threading Technology Enabled görüyor

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
cpu oyle bir sorun cikarmaz. Power Supply yetersiz gelirse resetleme yapabilir yada thermal protection'dan dolayi. işlemci ısınıyor mu? soğutucu tam oturmamış olabilir.