İşlemci soğutucusunu çıkarmaya çalıştım...

Luke is back

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
İşlemci soğutucusu fanını temizleme istedim vidaları ok yönüne çevirdim sonra korktum çıkarmak istemedim geri takmak istedim tam oturmadı gibi ama oturdu gibi bilmiyorum bilgisiyarda çok fazla fps düşüşü oldu ne yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Soğutucu oturmadığı için işlemci fazla ısınıp frekans düşürüyordur. Kasanın diğer yan kapağını açarak,işlemcinin olduğuyerde delik varsa,oturup oturmadığını kontrol edin.

Luke is back

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Soğutucu oturmadığı için işlemci fazla ısınıp frekans düşürüyordur. Kasanın diğer yan kapağını açarak,işlemcinin olduğuyerde delik varsa,oturup oturmadığını kontrol edin.
Sanırım bir ayağını kırdım diğer 3 ayağı oturuyor o oturmuyor sorun olur mu

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Olur. Kırık ayağın çaprazındaki diğer ayağıda boşalt.En azından o ayağın kastırarak soğutucuyu kaldırmaya çalışmasını engellersin. Çapraz iki ayak ,ne kadar sıkarsa,artık.

Luke is back

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Olur. Kırık ayağın çaprazındaki diğer ayağıda boşalt.En azından o ayağın kastırarak soğutucuyu kaldırmaya çalışmasını engellersin. Çapraz iki ayak ,ne kadar sıkarsa,artık.
Onun karşısındakini boşalttım çok hassas oldu yine kitledim internet kafeler açılsın gidip göstericem abiye

Ya ama 60 fps sabit oynadığım oyunu 10 fps oynuyorum ayaklarda oturulu gözüküyor

Boşta 80 derece oyunda 110 derece

Son düzenleme:

Luke is back

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Kullanma bu şekilde,2 ayakda yetersiz kalmış demekki.
Çareyi buldum kasayı yan yatırdım düzeldi ama yine eskisi gibi değil 40 50 fps oldu normalde 60 fps sabitti internet kafeler açılsın taktırıcam bu ayaklarını