nasıl yani yeni alamazmıyızDeğiştiremezsiniz hocam.
Tümleişk olduğu için hayır. Tümleşik değilse bile ilk nesil işlemci alabilirsin onlarıda bulmak bayağı zor.nasıl yani yeni alamazmıyız
hocam tümleşik bildiğim kadarıyla all in one bilgisayar oluyor anlamadım tam olarakTümleişk olduğu için hayır. Tümleşik değilse bile ilk nesil işlemci alabilirsin onlarıda bulmak bayağı zor.
hocam kasa bilgisayarAlırsın ancak DDR4 sisteme geçmen de fayda var.
Ayrıca kötü.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ah laptopmuş, eski olduğundan muhtemelen PGA tiptir. Değiltirebilirsin ancak önermem.
Sistem toplasan daha iyi.
yani ben en iyisi bilgisayarcıya gidip iyi bir soruşturmalıyım hocam bir de intelin pentium serisi nasıl veya önerebileceğiniz işlemci varmı uygun fiyatlıLaptop değil mi senin bilgisayar. Ondan bahsetmiş.
2 tip vardır. İkisi de değişir. Biri teorikte kalır pratikte epey zordur. Diğeri PGA tip olarak adlandırılandır. Bilgisyarcıya götürürsen yapar. Ancak alacağın işlemciyi anakart çipseti desteklemeli ve aynı TDP değerine sahip olmalı.
yakın zamanda toplayacağım hocam ram,kasa güç kaynağı vb şeyler var sanırsam bir tek ekran kartı ve işlemci gerekecek 1000 tl çıkabilirim en fala öneriniz varmıOnlardan alamazsın.
Biraz daha bilgi paylaşmalısın ama önermem bu işlemleri.
Yapacaksan zevk için yap. O bilgisayardan pek bir şey beklemek hata olur.
Para biriktirip sistem toplasan iyi olur.
hocam konunun başındada belirttiğim gibi bilgisayara pek hakim değilim şuan 8GB ram ve bildiğiniz kasa ve parçaları var fan güç kaynağı anakart vs.Sende neler var ki?
indirdim hocamCPU-Z ve Aida64 indirin.
size göndereyimmi hocamCPU-Z'den bol bol görsel paylaş![]()
hocam aida 64 indirdim ne yapayımBurdan gönderin.
kasa modeli hakkında hiçbir fikrim yok psu sanırımaida üstünden öğreniliyorSeninki laptop değil mi?
Bu işlemciye yükseltebilirsin; i7-620M
Dediğim gibi önermem.
Elindeki PSU ve kasanın modelini yazar mısın?
psu ya nasıl bakabilirizkasa modeli hakkında hiçbir fikrim yok psu sanırımaida üstünden öğreniliyor