İşlemci kullanım oranı çok yüksek ?

berkencan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar, daha once başınıza geldi mi bilmiyorum ama benim son zamanlarda oluyor. hangi programı çalıştırsam, normal şartlarda çok daha az işlemci kullanmasına ragmen, şimdi çok yüksek oranlarda harcıyor. mesela bir chrome da tek sayfa bile açıkken %40 60 gibi rakamlarda işlemciyi yoruyor. word exel bile boyle . çözemedim..

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arka planda çalışan programların vardır. Başlangıç programlarını kontrol et. CTRL +ALT +DELETE > İşlemler de çalışan programları görebilirsin. Bir ihtimal Ram yetersiz olabilir gibide geliyor aklıma. Yani Programsal değilse diye söyledim. Çünkü Word Excel yormaması lazım PC yi.

berkencan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğinizin ikisi de yok.. yani çalışan işlelere bakıyorum. işlemler normalin üstüne işlemci ve ram yüzdesi alıyor. ram de yeterli işlemci de. çözemedim. isass da yok

berkencan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilinen çözümleri denedim. ama olmadı. teknik bilgi verebilecek kimse var mı . yanı program denetme haricinde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım yanlış anlama ama snin pecede hardisk salak calışıyor kompile bicimlendir ve kurdun sistemi birdaha kur ve kapasiteyi büraz bük tut