İşlemci Isısı Hakkında Yardım

sevket97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Msi Ge60 modelli bilgisayarı kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu.
Gtx660m ekran kartı
İ7 3630qm işlemci
8gb ram

Oyun oynarken sıcaklıklar işlemci 80 90 derece arası ekran kartı 80 civarı oluyor elimle hissedebiliyorum fanı açtığım halde bu sıcaklıklar normal midir ? Değilse ne yapmam gerekir tavsiyeleriniz nelerdir ?

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
anladım peki ayrı bir ücret talep ederler mi vatan bilgisayardan aldım oraya versem hallederler mi ?
kutusuna koy vatana götür ben temizletmek istiyorum servise gönderinbeim için de onlar halledecekler
bazı firmalar ücretsiz yapıyor

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Fanın çalışıp çalışmadığını kontrol edin, Elinizi fan çıkışına koyun çalışıp çalışmadığı belli olur.

Malum önümüz yaz, Bir soğutucu alın. Baya işe yarayacaktır.

Laptoplar zamanla tozlanır, Bu tozlanma hava akışını dışarı atamadığı için kendi içine de tutup laptopun ısınmasına neden olur. Teknik sevirse gönderin, İçini temizletip, Termal macunu yenilesinler.

sevket97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fan Çalışıyor hemde deli gibi hava üflüyor turbo açıkken hele :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kutusuna koy vatana götür ben temizletmek istiyorum servise gönderinbeim için de onlar halledecekler
bazı firmalar ücretsiz yapıyor
bakalım ya götüreyim olmadı ne kadar isterlerse veririz ben biraz da sıcaklardan kaynaklanıyor diyorum

Reaksiyon puanı
16,128
Fan Çalışıyor hemde deli gibi hava üflüyor turbo açıkken hele :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bakalım ya götüreyim olmadı ne kadar isterlerse veririz ben biraz da sıcaklardan kaynaklanıyor diyorum
garantisi varsa para isteyemezler kargo parası da dahil takografçılarda var kargo için para isteme.