- Reaksiyon puanı
- 4
işlemcime bacak tamiri yaptirdim çalışıyor islemcimi zorlayip bakicam kapaniyormu ısısı nasıl diye program önerirmisiniz
işlemcime bacak tamiri yaptirdim çalışıyor islemcimi zorlayip bakicam kapaniyormu ısısı nasıl diye program önerirmisiniz
indirdim nasıl test edicemHMWonitor
cpu z için benchmark lazım cpu z nin benchmark bölümünde var bence o kadar uğraşmaya gerek yok prime95 yeter zaman kaybıOCCT ile stres testine sokabilirsin. Veya CPU-Z indirip stress testi başlatın , Core Temp ile kenardan işlemci sıcaklıklarına bakın.
Açınca işlemcinin kaç derece olduğunu gösteriyor,ama eğer stres testi felan istiyorsan CPU-Z kullan zaten ikisi de aynı firmanın cpuid.comindirdim nasıl test edicem
prime95 indiriyorum birdakikacpu z için benchmark lazım cpu z nin benchmark bölümünde var bence o kadar uğraşmaya gerek yok prime95 yeter zaman kaybı
Şuan CPU-Z'ye girdiğim gibi bench kısmından stress testi başlattım. Benchmark Vb. testi istemedi. Zaten alternatif olarak söyledim. OCCT indirip bakabilir. Ben stress testi için her zaman CPU-Z kullanıyorum.cpu z için benchmark lazım cpu z nin benchmark bölümünde var bence o kadar uğraşmaya gerek yok prime95 yeter zaman kaybı
benim bilgim o yöndeydi internette de o tür diyorlardı yanlış bilgiyse sorryŞuan CPU-Z'ye girdiğim gibi bench kısmından stress testi başlattım. Benchmark Vb. testi istemedi. Zaten alternatif olarak söyledim. OCCT indirip bakabilir. Ben stress testi için her zaman CPU-Z kullanıyorum.
Sıkıntı değil zaten arkadaş Prime95 indiriyor.benim bilgim o yöndeydi internette de o tür diyorlardı yanlış bilgiyse sorry![]()
benim kapatmam gerekecek çıkcam Prime95 Testi Nasıl Yapılır? | Technopat Sosyal burdan yola çıkarak stres testini yapabilirsin iyi testler.....prime95 indiriyorum birdakika
benim kapatmam gerekecek çıkcam Prime95 Testi Nasıl Yapılır? | Technopat Sosyal burdan yola çıkarak stres testini yapabilirsin iyi testler.....![]()