İşlemci İçindeki Ekran Kartı

FATIH_999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım işlemci içerisinde Radeon hd8570D ekran kartı var denemk için crysis 3ü kurdum fakat aşırı takılıyor. 64bit Win8 kurdum 4gb ram vardı üzerinde kurulumdan sonra bir 4gb daha taktım ama ekran kartı 512MB görünüyor bunu nasıl arttırabilirim? rami sonradan taktığım için olmuş olabilirmi? cpu kullanımıda oyunu açınca %90lara kadar yükseliyor yardımcı olursanız sevinirim özellikler aşağıdaki gibi

Anakart: ASUS F2A85-M LE FM2 Soket
İşlemci: AMD A8-6600K 3.9 GHz Soket FM2 Quad-Core İşlemci
Ram: 2x4GB GSKILL RİPJAWS DDR3-1600MHZ

oyunu systemrequirementslab.com sitesinden kontrol ettiğimde tek sıkıntı "Dedicated Video RAM 1 GB 256 MB " olarak gönüyor ekran, mesela http://www.youtube.com/watch?v=UFdsGOGBjNo bu videodada takılmadan oynanıyor adam nasıl 768MBye çıkarmış ekran kartını çözemedim :(

GPU-Z
6ae.png

Bios Görünümüm
22072_bios-4-660x495.png

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
işlemci içindeki ekran kartı mı anakart üstündeki ekran kartı mı :D ekran kartının özelliklerine girdiğinde oraya bir bak kullanılabilecek alan felan varsa ramden yeme miktarını artırabilirsin. ama bunun pek bi etkisini göreceğini sanmıyorum. birde biostan bak orda da ramden yeme miktarını artırabilirsin.

ridvan_ozturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
o ekran kartı işlemcinin içindedir kartın belleği 512mb ramdan ayrılmıştır. o kartın oyun performansı düşük olur istersen harici bir amd ekran kartı alırsan crossfire yapabilirsin o zaman oyunlarda iyi performans alırsın
Edit: Crossfire olarak Amd Radeon HD 6670 ve HD 7750 kartlarıyla uyumlu çoğu oyunu medium - high ayarlarda oynayabilirsin

kaplan42

Asistan
Reaksiyon puanı
10
İşlemcinin içinde ekran kartı olmaz,O A8 işlemcinin içinde entegre(bütünleşik) grafik işlemci var.Ekran kartı denilen şey anakarta takılır.Ayrıca O HD 8570D nin crysis için yeterli olduğunu sanmıyorum.

Serciey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bios ayarlarında video memory buffer gibisinden birşey olmalı, ordan 2gb'a kadar çıkartabiliyor olman lazım. Birde o işlemcinin hd 720p/1080p video oynatırken kullandığı işlemci gücüne bakabilir misin?

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
HD 8570D Crysis 3 en düşük ayarlarda 30 fps görebiliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bilgisayara format attık ilk aldığımızda ekran kartı vardı ama format attıkdan sonra gitti aygıt yöneticisine girdiğimde görüntü bağlaştırıcısında ekran kartı gözüküyor ama işlemciyi kullanıyor ekran kartı güncel ekran kartına nasıl geçebilirim bendeki laptop içini açma fırsatımda yok içini açmadan bi yol varsa lütfen yardım edermisiniz ekran kartı Radeon (TM) HD 7670M