İşlemci çok zorlanıyor ne yapmalı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan han838
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar son günlerde bilgisayar biraz geç açılıyor ve işlemcim %100 seviyesine vuruyor başka bir program dahi zor açılıyor işlemcim core 2 duo önceden yoktu bu sorun son 10 gündür böyle.. bi yolu yokmudur bilgisayarın geç açılması bios güncellemesi yapmıştım belki ondan olabilir ama işlemci neden zorlanıyor anlamıyorum....

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
işlemci fanı çalışıyormu kontrol edin. kasayı açıp kompresor ile hava tutun..

kolay gelsin.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kusuruma bakma bu kelimeyi sevmiyorum söylemeyi, klasik olacak ama uğraşmaya değmez. Temiz bir format at, Windows 7 kur. Sorun hala devam ederse o zaman donanımsal bir arıza var demektir. Ya servise götür ya da aç alt kapağını işlemci fanını temizle...

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
İşlemciyle soğutucu arasındaki o sıvı madde bitmiştir onu değiştir.

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
fan çalışıyor fanda bi sorun yok bide yeniden başlatınca 20 dakika sonra yine işlemci seviyesi taban yapıyor belkide temiz bir format iyi gelir ama format atmaya niye gerek duyuyoruz sorun formatsız halledilemezmi o kadar güncelleme gider şimdi işlemci ısınıyosa neden yeniden başlatınca seviye 20 dakika için düşüyor eğer böyle devam ederse format atıcam o da olmazsa yaşamsal sıvı bitmiş olabilir onada bakıcam ilgilerinize teşekkürler..

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yaşamsal sıvı mı :D benimki kurudu sildim temizledim no problem o kadar önemli değil