Islami siteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sent_pavlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana o ayeti bul yazsana nerde yazıyo göriyim bi

Tevbe 5 suresi :Haram aylar çıkınca bu Allah'a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. Eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir

hatta el kesme cezası bile vardır

Maide 38: Ve, hırsızlık yapan erkek ve kadının yaptıklarına karşılık olmak üzere, Allah'tan bir ceza olarak ellerini kesin. Ve Allah Azîz'dir, Hakîm 'dir (hüküm ve hikmet sahibidir

aynı zamanda tevratta ameliklere saldır diyor müslümanlara saldırın demiyor, müslümanlara saldırın diye bir ayet bulamazsınız zaten,tevrat zamanında islam yoktu

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bunu diyen bi kitap şu cümleyi nie diyor peki

Bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibi olur

ikra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.muslumannesil.net

Bu siteye ve bu tarzdaki siteleri hiç sevmiyorum.ortaçağ kafasındalar türkan saylanın ölümüne sevinenler bile var,arapçayı türkçeden daha çok seviyoarlar,sürekli hurilerden bahsediyorlar

onlarında senin gibilerin sevigisne ihtiyacı yok zaten senin gibiler yeni çağ kafasındada ne oldu senin kafandan olsa olsa hiç bişe olmaz Türkan saylana gelince tanımıyorum ama senin kafadansa sevinmeleri normaldir buna senin aklın ermez

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Tevbe 5 suresi :Haram aylar çıkınca bu Allah'a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. Eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir

Maide 38: Ve, hırsızlık yapan erkek ve kadının yaptıklarına karşılık olmak üzere, Allah'tan bir ceza olarak ellerini kesin. Ve Allah Azîz'dir, Hakîm 'dir (hüküm ve hikmet sahibidir

aynı zamanda tevratta ameliklere saldır diyor müslümanlara saldırın demiyor, müslümanlara saldırın diye bir ayet bulamazsınız zaten,tevrat zamanında islam yoktu
haber gündemini takip ettiyseniz 8 cami yakılıyorsa, internet aleminde peygamberimize rahatlık ile hakaret edilebiliyorsa, dinime kitabıma hakaret edebiliyorsa orda verilmiş olan ayette de o şahısların elleri kesilmelidir.

itirazı olan.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
@Braveheart.fb kardeşim, inşallah haklısındır, benim özellikle böyle yazmamın sebebi, aynı çevreden bana özel mesajla "bana dinini tebliğ etme kalkma, ben doğru bildiğimi yaparım" şeklinde yazılar geldiği için böyle söylüyorum. Üstelik niyeti doruyu aramak olan birisi; doğruyu gördüğünde ona teslim olur. Doğruya teslim olmayan kişiye doğruyu anlatamayacağımız açıktır; nitekim peygamber dahi yapamadı.

@Sent_pavlo, Tevbe Suresi'ndeki ayet ne diyor? Haram aylar bitince diyor; neden hemencecik öldürün demiyor? Çünkü Allah hiç kimsenin durduk yere öldürülmesini istemez; bunu yasaklamıştır. Hatta bu yasağa uymayıp haksız yere adam öldüren, bunu canıyla öder; bu kadar da ağır cezası vardır.

Hatta ve hatta, putperestler müslümanları öldürüyorlardı, mallarına, evlerine el koyuyorlardı, buna rağmen Allah emir vermedikçe müslümanlar hiç savaşmadılar ve kimseyi öldürmediler. Ta ki artık hüccet tamam oldu ve Allah'tan emir geldi, işte o zaman kendilerini savunmak için savaştılar. İslam tarihini araştır, peygamber döneminde hiç bir savaşın saldırı amaçlı yapılmadığını, sadece savunma amaçlı savaşlar yapıldığını göreceksin.

Ayete dönecek olursak; İslam'ın haram aylar olarak tanıdığı 3 ay vardır yıl içinde. O ayda kan dökülmesi haram edilmiştir. Yani kendinizi savunmak için dahi olsa, eğer mümkünse bu 3 ayda kan dökmeyin. Ancak üç ay çıktıktan sonra eğer düşman hala size saldırıyorsa, artık onlarla savaşın.

Hristiyanların adam öldürmemesine gelince; onlar, kurbanlık koyun gibi bekleyin ki sizi öldürsünler şeklinde bir anlayışa sahiptir. Bu ise akılla bağdaşmaz. Hristiyanlar, kendilerinden önceki tüm ilahi dinleri kabul ederler. O dinlere, yani Allah'ın göndermiş olduğu bütün dinlere bakarsanız, hepsinde kendini savunma vardır. Eğer canına ve malına kastedilmişse, zulme karşı koyman gerekir. Allah adildir, kulunun da adil olmasını ister. Zulme boyun eğmemesini ister; çünkü Allah zalimi sevmez.

Allah'ın gönderdiği hiç bir dinde, "sizi öldürseler bile bir şey yapmayın" şeklinde bir anlayış yoktur Hristiyanlıktan başka. Bu da Hristiyanlığa bu görüşün sonradan dahil edildiğini ıspatlıyor; çünkü kendi kabul ettikleri İsa b. Meryem (as)'den önceki bütün peygamberler halklarını korumak için savaşmışlardır.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
haber gündemini takip ettiyseniz 8 cami yakılıyorsa, internet aleminde peygamberimize rahatlık ile hakaret edilebiliyorsa, dinime kitabıma hakaret edebiliyorsa orda verilmiş olan ayette de o şahısların elleri kesilmelidir.

itirazı olan.

Haşa kimse Şeriat'a itiraz edemez de Peygamber'e (S) hakaret edenin cezası basit bir el kesilmesi olamaz.

Cami kundaklayanın da hangi amaca hizmet ettiğini anlayamıyorum.

sent_pavlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse kusura bakmasın

benim şu anki anayasam kuran'dan merhametli,daha adaletli

teo038

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacık arkadaşım sent pavlo arkadaşımıza karşı göstermiş olduğun sabırlı ve bilgilendirici açıklamalarını okudum ve sizi gerçekten kutluyorum ve bu davranışınızı destekliyorum inşallah diğer arkadaşlarımızda bu ve bunun gibi ikili veya çoklu iletişimlerde sabırlı ve araştırmaya dayalı açıklamalarda bulunurlar. ki eminim bu türlü davranışışlar bilmeyenleri veya gaflette olanları uyaracak ve uyandıracak gerçeği algılamalarına aracı olacaktır. ve ayrıca elmacik arkadaşım bu üyeliğide size msj yazabilme adına açtım. inanıyorum bu çabalarınız muhakkak size hayır olarak dönecektir.

teo038

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sent pavlo arkadaşımızda internetten merak ettiklerini tek değilde bir çok kaynaktan okursa şayet ilmihalleri tefsirleride içine katarak; aklın yolu birdir elbet doğruları içlerinden seçebilecektir ümidi içindeyim. ki edecek (çünki sizi var eden de Allah c.c. netekim bizi insanlığa layık görmeyip iblisleren veya cansız varlıklardan yaratabilirdi.) işte o zaman yaptığı hatalardan hicap duyup belkide bir çok müslümanım elhamdülillah diyen arkadaşımdan dahada üst mertebelere çıkacak ve ölürken son nefeste de şahadet getirecek ve o öldüğü an anlayacakki dünya dediği okulda girdiği bir dersten bir yazılı sözlü sınavından ibaretmiş. ve son olarak dileğim tüm insanlık inşallah bu sınavdan geçer not alır :D

Niyet Hayır
Akıbet Hayır

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
şeriatı savunanlar, belli belli görüyoruz iran daki adaleti şeriatla yönetilen bir ülkenin aldaletinden ne beklenirki.

çağdaşlıktan bahsedip ardından şeriatı savunuyorsunuz. şeriatı bir kez daha araştırmanızı öğrenmenizi tavsiye ederim. ozaman orta çağ mı yoksa ilk taş devri mi anlarsınız.

eğer şeriat istiyorsanız Türkiye Cumhuriyeti 'nde işiniz yok. defolun irana gidin. bulursunuz orda adaleti . annelerinizin kardeşlerinizin sokakta durduk yere yüzüne kezzap atılınca adaleti görürsünüz. Türkiye laiktir.. Türkiye Devleti bir Cumhyuriyettir. Bir Demokrasi ve Hukuk Devletidir. Bunu o kıt kafasına yerleştiremeyen biri varsa tekrar söylüyorum Türkiye Cumhuriyedi sınırlarında işi yok.

Biz dininizi yaşamanıza karşı çıkmadık. saygı gösterdik. şuan namazınızı rahatça kılabiliyorsanız. camiden ezan sesleri hala yükseliyorsa bence bu konuyu daha fazla uzatmayın. Sizde saygı gösterin.

Türkiye Cumhuriyeti -> Gelişmekte olan bir ülke
İran Devleti -> Gelişememiş ve asla gelişemeyecek bir ülke (böyle giderse)

bir devrim olana kadar...

ve bana ve benim gibi düşünenlere iran gibi lanet bir ülkede yaşamamam için her türlü fedakarlığı yapan Mustafa Kemal ATATÜRK'e sonsuz teşekkürler..

teo038

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
(((exploit arkadaşım biz müslümanları ülkenizde barındırdığınız için sonsuz teşekkürler :D :D))) gerici dediğin iran şuan Türkiye den daha ileridir sanayi ve gelişme bakımından ve ayrıca dahada hızlı gelişmektedir. ve kezzap asit olaylarıda iranda değil hindistanda olmaktadır. ayrıca bilginize araştırınız ve tekrar parantez + Şeriat demek Kuran hükmü demektir. lütfen müslümansanız kelimei şahadet getiriniz ki bilmeyerek olduğuna inanıyorum dinden çıkmassınız umarım. peygamber efendimiz dahi kelimei şahadeti günde en az 2 kez söylememizi tavsiye buyurmuşlardır. ve ayrıca islamı Kuran Hükümlerini bir ülkede olan yaşayan insanların veya yöneticilerin baskıcı rejimi adı altında yalan yanlış uygulamalarını dinimize adfetmeyin. lütfen araştırmacı olun eğerki taraflı değilde objektif bir bakışla araştırırsanız sizinde aydınlanıp gerçekleri apaçık göreceğinize inanyorum sayrgılar.

ALTIN_NESİL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Gelen ziyaretci istatistiklere bakınca buradan bir çok girişini gördüm ve merak ettim aslında ne oluyor diye.

Girdim gördümki bir çok tenkitler oluyor.
Ben muslumannesil.net in sahibiyim.

Bizim kimseden teveccüh filan beklemiyoruz. Bizim amacımız Allah rızasını kazanmak.
Bizim kimsenin sevgisine ihtiyacımız yok. Allah sevgisi olsun yeter.

Bizim burada tenkit edenlerinde sevgisine ihtiyacımız yok.

Mecliste teröristler milletvekilliği yaparken Terörist öcalana paşalar gibi bakılırken. Bizimle uğraşmak neden.

Sorulara cevap bulamıyorum.

El Baki Hüvel Baki

ALTIN_NESiL - İSLAMİ SOHBET - İSLAMİ FORUM - İSLAMİ SİTE - İSLAMİ BİLGİLER - vBulletin

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Selamlar

kimse kusura bakmasın

Sayın arkadaşım, merhamet demek öldüreni serbest bırakmak demek midir? Öldürülene merhamet nerede? Eğer şimdi senin eşini ve çocuklarını öldürseler, "onları bırakın" diyebilir misin? Şu anda ülkemizde binlerce insanı katletmiş olan Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmak ister misin? Sonra yeni cinayetler işlesin, bir kaç bin kişiyi daha öldürsün, ülkeyi karıştırsın ve bir kaç parçaya bölsün..

Merhamet demek, zulme boyun eğmek demek midir? Suça karşı bağışlayıcı olmak güzeldir, hatta geri dönülmesi imkansız suçlarda bile. Ancak sen kendine yapılan suçu bağışlayabilirsin, beni öldüren adamı bağışlama hakkını sana kim verebilir? Eşimi öldüren insanı anayasa bağışlayabilir mi? Benim hakkımı başkasına verebilir mi? Sonra da buna adil mi diyeceğiz?

Exploit kardeşim; "şeriat istiyorsanız Türkiye'de işiniz yok" demişsin. Biz halk değil miyiz? Mustafa Kemal Atatürk de "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" demiyor mu? O halde halka karşı bu nefretiniz neden? Laiklik herkes inancında özgürdür demiyor mu? "Eğer mini etek istiyorsanız Almanya'ya gidin" o zaman. Bunu duymak hoşunuza gider mi? Bu ülkeyi biz kurtardık sayın arkadaşım, o halde kimi kimin ülkesinden kovuyorsun?

İran'a gelince; tüm dünya neredeyse ambargo uyguluyor, buna rağmen adamlar gelişiyorlar. Buna rağmen kendileri üretim yapıyorlar. Bize şimdi sadece ABD ambargo uygulasın ekonomik kriz çıkar. Sadece İsrail ambargo uygulasın, bugün tükettiğimiz malların %75'ini tüketemeyiz, yine kuyruklar oluşur bakkallarda, marketlerde. Ordumuzun bütün uçakları, tankları dışarıdan, silahlarımız ve mühimmatımız dışarıdan, dseterjanımız şampuanımız bile dışarıdan, tüm bilgisayarlar, tüm elektronik cihazlar dışarıdan.. Dünyada milyon tane patent çıkarılıyorsa ya bir tanesi bizimdir ancak, ya da iki tanesi..

Senin beğenmediğin İran, zararına bile olsa bizden 20 kat daha ucuza petrol satıyor. Senin bir litre fiyatına 20 litre benzin dolduruyor depona. Bizse sabah akşam ahkam kesip "gelişmişiz" diyoruz. Dilde olmuyor arkadaşım gelişmek.

Ayrıca senin bugün lanet okuduğun İran'la Atatürk ilişkilerini okumanı tavsiye ederim. ;) Bak bakalım Atatürk seninle aynı fikirde miymiş. Bugün size Mustafa Kemal'i öğretmiyorlar; tamamen hayali bir Atatürk portresi çiziyorlar.

Türkiye'nin Hukuk Devleti olmasına gelince; o zaman neden ergenekon davasında yaygara koparılıyor? Madem hukuk devletiyiz neden hukuka güvenmiyorsunuz kardeşim? Demek ki siz de biliyorsunuz yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu.

ALTIN_NESİL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse kusura bakmasın

Dahamı adaletli ?

nerde özgürlük ve demokrasi.

Mitinglerde özgürlük diye bandır bangır bağıranlar Özgürlüğü kendilerine göremi yuvarlıyorlar.

Atatürk'ü çok sevenler nutuk açsın okusunlar özgürlük ile alakalı bölümleri.

Özgürlük din ırk cinsiyet ve mezhep ayırt etmeksizin herkese özgürlüktür. Ayrımcılık olmadan.

sonmodel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkan'ın ölümüne çok sevindim. Ölmesini belkiyordum.

gelgel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
igneyi biraz kendimize yönlendirmede cogu zaman fayda var... fazla acitmadan arapcayi sever ..müslümanimda der ammaaaa ee be müslüman sen sen ol müslümanim demeden müslüman oldugunu anlasinalr ya yanismiyim ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Elmacık arkadaşım sent pavlo arkadaşımıza karşı göstermiş olduğun sabırlı ve bilgilendirici açıklamalarını okudum ve sizi gerçekten kutluyorum ve bu davranışınızı destekliyorum inşallah diğer arkadaşlarımızda bu ve bunun gibi ikili veya çoklu iletişimlerde sabırlı ve araştırmaya dayalı açıklamalarda bulunurlar. ki eminim bu türlü davranışışlar bilmeyenleri veya gaflette olanları uyaracak ve uyandıracak gerçeği algılamalarına aracı olacaktır. ve ayrıca elmacik arkadaşım bu üyeliğide size msj yazabilme adına açtım. inanıyorum bu çabalarınız muhakkak size hayır olarak dönecektir.

Selamlar.

Allah razı olsun. Bazen Nemrud'a söz söylüyorsun, muhakkak bu, Nemrud'un imana gelmesi için değil, ateşi söndüremeyecek karıncaların su taşıma için.

teo038

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şunuda söylemeden edemeyeceğim..
ne yazıktır ülkemizde insanlarımız daha küçük yaşta islamı televizyondan aileden veya çevresinden genelde yanlış anlıyor. hatta çoğumuzun islamiyet hakkında bildikleri çok az hatta o bildikleride sahihmi değilmi tartışılacak durumda... hal böylede olunca bazı kimseler gibi yanlış yönelişlerde bulunabiliyor insanlar. galiba bize düşen görev bilgi sahibi isek ihtiyaç sahiplerine aktarmak, aktaramıyorsak dua etmek olur kanaatimce... Allah imandan ayırmasın

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
anlamadılar anlamıcaklarda hani bırakalım istedikleri gibi yapsınlar diyicem ama biyerden sonra azıtıyolar yok irana gidinmiş yok defolunmuş ardeşim sen kim oluyosunda kimin
ülkesinden kimi kovuyosun o savaşlar ojeli tırnaklarla yapılı şaçlarla değil göğsümüzdeki iman nuruyla gücüyle kazanaldı
iran kadarbile değiliz kusura bakma adamlar abd uşagı değil bizim gibi herseye ragmen ellerindekillerle yaşamayı onlarla biyere gelmye çalışıyolar biz ne yapıyoruz zoru gördükmü kaçıcak ülke arıyoruz devletinbankalarını soyup yurt dışına kaçanlar gelip burda parti kuruyo(bknz genç parti cem uzan)40 bin kişinin canına namusuna dokunan adam bugün paşalar gibi bakılıyo bumudur merhametli ana yasa aslında bu 40 bin kişi ölenler bide ölenin ardından yaşayan ölü olan binlerce ana baba eş çocuk var bunları kimse düşünmüyo
hiç kimse hiç bişy yokturki allahın merhametine muhtac olmasın bunu unutmayın
yüce rabbimin merhametinden daha büyük merhamet yoktur şüphesiz o affeden ve bağışlayandır
namazımızı rahatca kılabiliyoruz öylemi ben neden okulda olduğum zamanda tenefüs aralarında kılamıyorum neden işte çalışşırken öğle paydosunda kılamıyorum kural yasa kamu alanı demeyin saçmalık bu
bi ara ezanlar artık haporlerlerden okunmasın diye bişy çıkarıyolardı bunuda unutmadık
çeşitli misyonerlerin öğrenci avcılığı yapıp bu nesli kökünden değiştirmeye çalıştıklarınıda biliyoruz
başımda başörtüm var diye saylan gibilerin hakaretine uğrayıp "başörtüsü koca bulmaya yarıyo sözlerine maruz kalanlarda var okuma hakkı ellerinden alınanlar var neden sırf inandığı bişyi yaptığı için
ayrımcılıık hat safhadayken ne özgürlüğünden bahsediyosun
ayrıca öyle bihasediyosunki sanki lütfediyosun sen kiime neyi lutfediyosun bu ülke benimde ülkem benim dedelerim de can verdi kan verdi benim abim kardeşim baabamda bu ülke için askere gitti vergi ödüyoruz bizim ülkemiz benim demiyorum senin gibi , bizim diyorum
karıncalar su taşımaya devam belki ateş sönmez ama en azından büyümezde

teo038

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hz. Muhammed (S.A.V.)'in şu duası beni yumuşatır

ALLAHIM ONLARI AFFET... BİLMİYORLAR... BİLSELERDİ YAPMAZLARDI

sent_pavlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır.
Kemal ATATÜRK

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır.
Kemal ATATÜRK

o aklı sana kim verdi m. kemali ve seni kim yarattı
b uayetler buna en güzel delildir nekadar inkar etsene gerceği değişteremzsin :4:

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kaspersky 2009 uyarı vermedi ve site içerik yönünden Türkçe yazılmış ama içerik zaten sitenin kuruluş amacına uygun, bunu eleştirmenin hazımsızlık olduğunu düşünüyorum.

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Peki bu ayetleride biliyormusun. Yoksa buraya gelince ezberinimi unutuyorsun
Bakara Suresi: ALLAH'ın evlerine , ALLAH'ın isminin anıldığı, öğretildiği yerlere düşmanlık edendenden daha hain daha kafir kim olabilir.
Tekasur Sursi: Sizi dünya işleri, meşgul etti taki ölünce kabre girince anlayacaksınız.

Ben birşey söylemiyorum. Bu sözler ALLAH'cc aittir. Bahane bulan kızan varsa bana kızmasın. Ben ALLAH'ın kuluyum. ALLAH ne emretmişse doğrudur. Akılla mantıkla bir yere varılmaz insana o aklı veren yine ALLAH'tır.

Cevaplarının birinde Aklıma güvenirim diyorsun.
Eğer müslüman değilsen daha farklı tartışırız.
Ama ben müslümanım diyorsan ALLAH'a inanıyorsundurç
ALLAH'a inanan Kuran ve Resulunuda inanır.
ALLAH iman edip inandığı gibi yaşamayanları Cehennemle korkutmuştur.
Peki akıllı adam Kendini bile bile ateşe atarmı.

Eğer birileri islamı kendine göre yorumlayıp maddi keazanç elde etmek için birşeyler yapıyorsa inan bu insanlara bir hiristiyandan bir yahudiden daha fazla kini ben duyuyorum.
Konu başlığında islami siteler değilde bazı islami siteler gibi yazıp o siteninde ne yanlış içinde olduğunu yazsaydın eyvallah derdim. bende incelerdim
islami siteler diye yazdığın bailıktan sonra senin art niyetli olduğuna kanaat getirdim.

Scorpius

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kemal ATATÜRK

Eğer mirasın bilim ve akılsa, öyle bir güneş sistemi kur ki dünya denge de kalsın,gezegenler birbirine çarpmayacak,dünya güneşe 1 mm yakın veya uzak olmayacak ki biliyormusun 1 mm yakın olsa yanardık 1 mm uzak olsa dünya buz keserdi böyle bir şeyi insan aklı gerçekleştirebilir mi insanın bir yaradanın olduğuna inanması için gökyüzüne bakması bile yetebilir tabii kalbinde az da olsa inanç var mı...
İslamiyet ilime hiçbir zaman karşı çıkmamış tam tersine medreselerde matematik gibi ilimlerde öğretilmiştir asla engizisyon mahkemeleri kurulup insanlar infaz edilmemiştir sıırf dünya tepsi gibi değil (Galileo) diyenleri ev hapsinde tutmamıştır...

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
benim begenmedigim islamiyet degili, bir kaç islami site

hristiyanforum dan nefret edilmis,keske ayni savunmayi hristiyanforum sitesinede yapsaydiniz,ifade özgürlügü herkes için vardir

musevilik,hristiyanklik,isamiyet bu üç dininde mantigi aynidir,eger elestirilmesi gereken bir din varsa bütün hepsi elestirilmelidir

bu dinlerin kadinlara bakis açisi aynidir

Yahudiler, Uzeyr Allah'ın oğludur, dediler. Hıristiyanlar da, Mesîh (İsa) Allah'ın oğludur dediler. Bu onların ağızlarıyla geveledikleri sözlerdir. (Sözlerini) daha önce kâfir olmuş kimselerin sözlerine benzetiyorlar. Allah onları kahretsin! Nasıl da (haktan bâtıla) döndürülüyorlar! (Tevbe/30)

(Yahudiler) Allah’ı bırakıp, hahamlarını; (hıristiyanlar ise) rahiplerini ve Meryem oğlu Mesih’i rab edindiler. Oysa, bunlar da ancak, bir olan Allah’a ibadet etmekle emrolunmuşlardır. O’ndan başka hiçbir ilâh yoktur. O, onların ortak koştukları her şeyden uzaktır. (Tevbe/31)

Allah'ın nûrunu ağızlarıyla(*) (üfleyip) söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler hoşlanmasalar da Allah nûrunu tamamlamaktan asla vazgeçmez.(Tevbe/32)

(*) 'ağızlarıyla' ifadesi bir çok mealde 'üfleyip' açıklamasıyla birlikte bulunuyor. Fakat bence önceki ayetlere bakılırsa sent_pavlo gibi ağızlarıyla, yani konuşarak, iftira ve yalanlarla Allah'ın nûrunu söndürme hevesindeler. Doğrusunu Allah bilir.

Müşrikler istemese de O dini (islamı) bütün dinlere üstün kılmak için elçisini hidayetle ve hak dinle gönderen O'dur.(Tevbe/33)

fakat ortada vatan için öldürme değil,din için öldürme var,hristiyanların öldürün diyor,vatanına savaş açanı demiyor

aynı zamanda örnek verdiğim samuel 15 ayetinin kuranla alakası yoktur,çünkü tevrat 4000 yıllık kitaptır,veridğim ayet zamanında incil bile yoktuki ,kuran olsun

ben bütün kutsal sayılan kitapları okumuşumdur,tevrat,zebur,incil,kuran

Bunları teker teker saymış olman bu konudaki cahilliğini gösteriyor. Çünkü zaten İncil, Tevrat ve Zebur'u da içine almaktadır.
Yani (Tevrat+Zebur=eski ahit)+(Yeni Ahit)=İncil...Kapiş???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...