İşkur Askerlik Şartı

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
215
Herkese merhabalar.
İşkur dan bir belediye'ye başvurdum.
Belediye ye gerekli evrakları verdim.
Her şey tamamdı lakin askerliği yapmam gerektiği söylendi. İşkur tarafından böyle bir madde eklenmiş. Sizce bunun bir doğruluk payı var mı? Böyle bir madde olabilir mi?
Ya da hiç başvuran oldu mu?

ozcevı

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Evet çoğu yer askerlik şartı koyabilir. Askerlik yapmadan memurluk dışında garanti iş düşünmemelisin bence. Sürekli önüne çıkar. Yolun açık olsun.

Reaksiyon puanı
1,766
(Tamamen tahmini konuşuyorum)
Madde doğrudur ama erkekler için diye belirtmemişler muhtemelen ya da başvuracağınız iş erkeklere daha uygunsa ilan sadece erkekler için açılmış olabilir

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
215
Soyadım burcu olduğu için kullanıcı ismim böyle. ? Bayan olduğum sanılıyor da ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet çoğu yer askerlik şartı koyabilir. Askerlik yapmadan memurluk dışında garanti iş düşünmemelisin bence. Sürekli önüne çıkar. Yolun açık olsun.
Haklısınız.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Herkese merhabalar.
İşkur dan bir belediye'ye başvurdum.
Belediye ye gerekli evrakları verdim.
Her şey tamamdı lakin askerliği yapmam gerektiği söylendi. İşkur tarafından böyle bir madde eklenmiş. Sizce bunun bir doğruluk payı var mı? Böyle bir madde olabilir mi?
Ya da hiç başvuran oldu mu?
Çoğu başvuralar da erkekler için askerlik hizmetinin tamamlanmış veya en az 2 yıl tecilli olması istenir.

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
215
Çoğu başvuralar da erkekler için askerlik hizmetinin tamamlanmış veya en az 2 yıl tecilli olması istenir.
Tecilli aslında ama yapmış olma şartı istiyorlar. 2023 e kadar tecilli askerliğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis niye burcuburcu yaptın o zaman :D bize de bir şans ver senin kız olmadığını anlayabilmemiz için
Bilmiyorum ki kayıt olurken ilk aklıma öyle geldi ?