Isınmayan - Kasmayan Telefon Önerisi

yyaassiinnnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon alacağım , şuanda LG G3 var ve ısınma gibi sorunları var. Isınma olmayacak kasma yapmayacak bi telefon arıyorum şu anda aklımda iPhone 6S veya Samsung Galaxy Note 5 var Eğer başka fikriniz varsa yazabilirsiniz.
(Forumda Yeniyim eğer bu konu önceden paylaşıldıysa kusura bakmayın)

yyaassiinnnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana hiçbir oyunda kasmayacak , ısınmayacak bi telefon lazım emin misin ? ( arayüzdede kasmaması lazım bu arada :D )

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bana hiçbir oyunda kasmayacak , ısınmayacak bi telefon lazım emin misin ? ( arayüzdede kasmaması lazım bu arada :D )

Şuan en güçlü telefon 6s. Note 5 de stabil. Ama samsungun ne yapacağı belli olmaz. İos en stabil işletim sistemi zaten

subita

Asistan
Reaksiyon puanı
2
SONY XPERIA Z5 son model kesinlikle ısınmıyor kasma zaten yoktu hiç olmadı... dandiPhone önerenlere aldırış etme...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
SONY XPERIA Z5 son model kesinlikle ısınmıyor kasma zaten yoktu hiç olmadı... dandiPhone önerenlere aldırış etme...

Afedersiniz de ne diyorsunuz? Bizim de bi bildiğimiz var ki öneriyoruz. Fanboy falan değilim ben.

yyaassiinnnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ısınma sorununu en aza indirgeyen telefon olarak iPhone 6S iyimidir sizce ve arayüz vb. hiç kasmaması lazım bana çünkü LG G3'üm var arayüzde takılmalar ve 2mb'Lık oyunlarda kasmalar oluyor

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Peki ısınma sorununu en aza indirgeyen telefon olarak iPhone 6S iyimidir sizce ve arayüz vb. hiç kasmaması lazım bana çünkü LG G3'üm var arayüzde takılmalar ve 2mb'Lık oyunlarda kasmalar oluyor

Abi ben iPhone 6 kullanıyorum. S6 dan geçmiştim. Androidde geçince stabilite farkını anlıyorsunuz zaten. G3 de olan kasmalar grafik işlemcisiyle ekran uyumlu olmadığından kaynaklanıyor.

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
nokia 3310 (kesinlikle kasmas.)

Not: spam gibi bi amaç yoktur öyle bi telefon varmı allah aşkına ya paran varsa 6s 64 gb al kurtul. ha yoksa note 5 v10 m9 arasında gidip gel...

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
meizu pro 5 diyeceğim ama imkansız tabi ios ile android arasında android'i seçerim o sebepten aklındaki ikili den note5, tavsiye olarak lg v10

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Abi bi telefona 2000 TL nin üstünde verdikten sonra arayüz kasmaz zaten ama ısınma konusunda diycek bişey yok. İphone 6s al bana kalırsa illede android diyosan note 5 al

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

Oncelikle fiyat araliginizi belirtirseniz daha iyi yardimci okabiliriz.

Suan piyasadaki ust seviye modeller oldukca basarili isler sunuyor. Android grubunda samsung note 5, note 4, oldukca performansli ve isinma sorunlari olmadan calisiyor. İos da ise iphone 6s suan piyasanin en iyi oyun performansi sunan urunu. Fakat oyun oynancak bir telefon oldugunu dusunmuyorum cunku bataryasi zaten gundelik kullanimda yetersi kaliyor birde oyun oynarsaniz gunde iki defa sarj ederseniz. Benim icin onemli ben powerbank tasirim yanimda diyorsaniz o zaman performans olarak 6s basarili. Fakat hem batarya performansinin 6s den iyi olmasi, kamerasinin 6s den iyi olmasi, islemcisinin android platformunun en iyisi olmasi, ekranin cok iyi bir goruntu vermesi gibi etkenleri goz onunde bulundurdugumuzda bence samsung note 5 daha iyi bir tercih olucagini dusunuyorum. Veya butceni 2000 tl ve asagisi civariysa note 4 size tavsiye edebilecegim urunler. Oldukca serin ve performansli calisan urunler.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Oyun oynatıp ısınmayan telefon yoktur. Hele hele iphonelar daha çok ısınır daha çabuk pili tünenir bunu baştan söyleyeyim. İos akıcı stabildir ama cihaz ısındımı diğer telefonlara nazaran daha çok korkutur çünkü inanılmaz bi ısıya ulaştığından patlayacağını düşünürsün. Android kulvarında ise z4-z5 ve note 5 çok stabil çalışmakta tabi saçma sapan programlar yükleyip andrid i kızdırmazsan. Android de güncelleme olayında ios a göre geride kalabilirsin ama stabil çalışan bir android sürümünden öteye geçmek telefonu hantallaştırır yorar performansıda düşer zira bu durum ios cihazındada olur (cihazın en son sıra ve sondan birinci sıradaysa )
buna göre düşün taşın karar ver.

tarafsızlığımı sorgulayacaklar için tekrar tekrar yazmayı uygun gördüğümden şunu ekleyerek sonlandırıyorum.
Windows işletim sistemi hariç ios, android ve bada işletim sistemine sahip cihazları aktif kullanmaktayım.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
fiyat aralığım 2000-3400

O zaman note 5 i tavsiye ederim. ama uzun omurlu kullanmak istiyorsan iphone 6s Veya 6s plus al. Cunku apple urunlerine samsung dan daha iyi bakiyor. Daha uzun sure guncelleme veriyor.

Soyle bir secim yapin daha kolay olur sizin icin. Bu fiyat segmentinde Andriod istiyorsaniz samsung note 5. İOS istiyorsaniz iphone 6s veya 6s plus alin.

yyaassiinnnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6S 16 GB mı daha iyi olur 64 GB mı ? ( 16 GB bana yeter ancak hafıza dolduğu için telefon zorlanır mı ? yani 64 gb olursa daha mı rahat eder telefon ? )

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
iPhone 6S 16 GB mı daha iyi olur 64 GB mı ? ( 16 GB bana yeter ancak hafıza dolduğu için telefon zorlanır mı ? yani 64 gb olursa daha mı rahat eder telefon ? )

Iphone 6s de 4k video cekimi var ama ois olmadigi icin guzel.bir cekim olmuyor. Demek istedigim şu 4k video cekecek birisiyseniz 64 gb lik versiyon alin cunku 4k cekim oldukca yer kapliyor ve 16 gb yeterli olmaz. Ama ois olmadigi icin 4k cekim yapmam diyorsaniz standart bir kullaniciya 16 gb yeterli oluyor. Fakat siz butcenizin 3400 tl ye kadar olfugunu belirtmissiniz 3400 e 64 luk bir 6s guzel olur.