İsimsiz Mektuplar

red-bird

Profesör
Katılım
1 Şubat 2008
Mesajlar
4,115
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
teşekkürler yorumun için :) ama hep aynı soruları sormuşsun :)
 

red-bird

Profesör
Katılım
1 Şubat 2008
Mesajlar
4,115
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
Yokluğun İçindeki Sen

Kimi zaman düşünürsün. Ne çok karikatür çizmişsindir içinde, onunla ilgili; gülümsemek adına. Her kara kalem çalışmanda ufak bir yeri kırmızıya boyarsın. Aşk adına. Ve ne kadar çok yazarsın ona. Hislerini açığa vurmak, rahatlamak, sevmek, sevilmek adına.

Yanlış yapar, ama doğrudur senin için göremezsin. Aşk köreltir gözlerini, yalnız ondaki ışığı görebilirsin. Özlersin… Hatta bazen sinirinden birsürü şey sayarsın başbaşayken kendinle; O’na. Gördüğünde ise herşeyi unutup yine sarılırsın. Belki bir kaç yaş akar gözlerinden, mutluluk adına. Belki de ne yapacağını bilemeden gülersin heyecanından, umarsızca. Aşk böyle beter, böyle kör,sağır,dilsiz… Acı verici çoğu zaman. Ve ayrıca böyle sadık. Kimseyi umursamayacak kadar tutkulu.

Neden mi yazıyorum bunları, yazmamam gerektiği için belkide. Herşeyin zıttını yaptığım için. İç içe geçen her gün sanki yaşanmamış gibi. O kadar hızlı ki zaman, durdurmak bir yana, tutup yakalamak bile imkansız. Ne güzel kara kara düşünürken, unutmak olsaydı. Dimi!
Evet unutmak gerek çoğu şeyi. Yeniden, tertemiz, çocuk kadar masum yaşamak vardı her defasında. Düşünceler güzel ama gerçekleştirme yüzdesi belirsiz.

Anlamsız cümlelerimden kendini çıkar… Ve bir düşün, neden varsın bu satırlarda!
Olmaman gerekiyor oysa. Şimdi git yüzünü yıka, öpücüğüm çoktan silindi yanaklarında.


red-bird
 

red-bird

Profesör
Katılım
1 Şubat 2008
Mesajlar
4,115
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
konuyu dağıtmayalım arkadaşlar ;)
yazılar,mektuplar ekleyelim :)
 
Üst