Mali654987
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 379
merak ettim sürekli geliyor bildirim kutusuna
bazen hangi konuyu seçeceğimi bilemiyorum bence çok saçma hangi kategori seçildiyse o kalmalıMesela siz bu konunuzu diğer yazılım konuları kategorisinde açmışsınız, bizde donanım sorunlarına taşımışız:
Ram var mı, yok mu ?
Benim bilgisayarın 12gb rami var içini açtığı zaman 8gb çıkıyor işlemci desteklediği için 4gb ram daha var diyorlar böyle birşey mümkün mü yoksa ramlere bakarken 8 in altında bir de 4 var ben mi göremedimforum.shiftdelete.net
O zaman ben IOS konusu altında nasıl Custom ROM portlanır diye rehber hazırlayayım, iş arap saçına döner.bazen hangi konuyu seçeceğimi bilemiyorum bence çok saçma hangi kategori seçildiyse o kalmalı
Dikkatlice bakarsanız, bulursunuz. Yada aktif yöneticilerden birine mesaj atarsanız, herkes yardımcı olur.bazen hangi konuyu seçeceğimi bilemiyorum bence çok saçma hangi kategori seçildiyse o kalmalı
.Dikkatlice bakarsanız, bulursunuz. Yada aktif yöneticilerden birine mesaj atarsanız, herkes yardımcı olur.
peki bu asistan doktor üyecik gibi şeyler yazıyor onlar nedirFutbol bölümüne basketbol konusu açarsanız;
Modem bölümüne LOL hesabı satıyorum konusu açarsanız;
Konu Dışı bölümüne iPhone konusu açarsanız;
Moderatör arkadaşlar konunuzu sizin için doğru yeri bularak taşır. Size de yaptığınız hatayı görebilmeniz için bu uyarıyı gönderir. Devamlı aynı hatayı yapmanız halinde uyarı puanı dahi alabilirsiniz.
bunun bi tablosu varsa bana gönderir misinizDoktor ünvanı yok
Mesaj sayınız arttığı sürece ünvan artar. 2 mesaj sonra ilk ünvanı alacaksınız.
5000`e kadar yolum varmış demek Yaşlı başlı adamım sizde yardım edersiniz 2000-3000 eklersiniz mesaj sayıma. Yavaş yazıyorum hiç gücüm kalmadı, gözlerim görmüyor hafleri artık. Mouse`u zor hareket ettiriyorum.Üyecik 0-99
Asistan 100-499
Doçent 500-999
Profesör 1000-4999
Dekan 5000-9999
Rektör 10000-19999
Guru 20000+