Işıklı mezarlık!

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Işıklı mezarlık!

Düzce'nin Cumayeri İlçesi, bu sıradışı görüntü ile hafızalara kazınacak

fft2mm407721.jpg

İlçe mezarlığında yapılan çevre düzenlemesi ve ışıklandırma çalışmaları sonucunda ortaya çıkan manzara, sanki gerilim filminden çıkmış bir sahne gibi...

Kent mezarlığında yapılan ışıklandırma, belli ki 'huzur' ve 'güzellik' için iyi niyetli olarak düşünülmüş ancak gece karanlığını dağıtan ve mezarlığı dört bir yandan kuşatan yeşil ışık, daha çok tedirginlik veren bir hava yaratmış.

Hayal dünyası geniş, korku eşiği düşük ölümlüler için böyle bir mezarlığın yakınında bulunmak gerçekten 'unutulmaz' olabilir.

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hiç de tedirgin edici değil. Çocuklar bile gece güle oynaya gezer burada.

cade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ölüden değil diriden korkun..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Mezarlıklardan oldum olası korkmamışımdır boşuna dememişler ölüden korkma dirisi varken

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Urkutucu.... barı bır kac renk ısıgıı daha kullansalardı...

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dini filmlerde evliya göründüğüne böyle yeşilbi ışık eşliğinde gösterirler aynı ona benzemiş bu ilçeden olmayan birisi oradan geçse sanırım evliya var sanır :D

Reaksiyon puanı
68
çok güzel ama insan gecenin bir yarısı tek başına bu mezarlığın yanında geçincede güzel olur mu bilemiyorum:) Ben genelde korkarım gecenin bir yarısı tek başıma mezarlığın yanında geçince. korkudan bir fatiha okup öyle gidiyorum:D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
çok güzel olmuş. böylece gizli işler çeviren kişilere karşı denetimi daha kolay olur. bir de güneş enerjili yaparlarsa tadından yenmez

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Mezarlıklardan korkma aslında bilinçaltımızdaki ölümden korkmakran bir şey değil.
Ölmüş insan bugüne kadar kaç kişiye zarar verdi,hiç duydunuz mu?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Zombili,hortlaklı,cinli perili filmlerden olsa gerek:D Ben gece mezarlık yanından geçsem ya da görsem illa gözümde sanki o mezarın yanında birşey bana bakıyormuş gibi olur defalarca da oldu:DYa düşünsenize bembeyaz suratı olan birşey size bakıyor garez türünde samara gibi :DYa da zombiler hayal gücümde canlanır(hayal gücüm biraz aşırı geniştirde :D )

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bu ışığı ışıklandırma sanmayıp cep telefonuyla görüntü çektikten sonra gazete veya televizyonun yolunu tutanlar olabilir :D

nakşibend

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İslam mezarlığında ışığa ne gerek var.Bu uygulama bi'dattır.
a.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
kardes yanlis anlama da ,merak ettim bunun bidat olusuna dail fetvanin delili nedir.sahsen benim düsüncem mezari daha görünür yapmasi daha iyidir , yani buna benzer bir delil yada alimlerin istihadi varsa o ayri

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
saw 8:) film burada çekilecek

nakşibend

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kardes yanlis anlama da ,merak ettim bunun bidat olusuna dail fetvanin delili nedir.sahsen benim düsüncem mezari daha görünür yapmasi daha iyidir , yani buna benzer bir delil yada alimlerin istihadi varsa o ayri
Bu uyarısı için kardeşime teşekkür ederim cevap uygunluğu açısından ö.m ile verilmiştir
a.