İşe Başladım Önerilerinizi Bekliyorum

latx105da34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar akşamınız hayırlı olsun umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Samimi bir şekilde anlatacağım lütfen troll olmadan cevap verin
Bugün abim ile bir tanıdığın yanına gittik onun aracılığı ile bir temizlik bakım marketine iş ilanı için gittik
bizi yönlendiren tanıdığımız depo için demişti ancak yaklaşık 3-4 inernet cafe ile 5-6 yıllık bilgisayar oyun geçmişim olduğundan ve bir dönem youtube videolarıyla uğraştığımdan birkaç müzik resim video intro editleri aradaş aralarında komik montaj fotoğrafları yapmışlığım var liseye gitmedim bu sene lise 1 e bilgisayar bölümünden açık olarak başvurdum 6 ayda 1 sınava gideceğim yani herhangi bir ders almadım programcılıkla ilgili ancak camtasia, photo cs6 gibi şeyleri az çok kullanmasını videolarda zoom u ses kısıp arttırmayı yazı yazmayı biliyorum renklendirme vb yide patron email yazdığımı foruma görünce böyle birşeye ihtiyac duyduklarını youtube kanallarının ve internet sitesinin instagram vb olduğunu söyledi işi öğrenecek dürüst elemen gerektiğini söyledi üniversite öğrencisi bir kızı tutmuşlar o yapıyormuş pazartesi 11 gibi denemeye gel dedi o kız ile birlikte ne yapacağımı bilmiyorum büyük ihtimalle bilgisayar başında bana bazı şeyleri gösterecek gelelim size söyliyeceğim sorulara
bir siteleri var klasik temizlik ürünleri diğer siteleri sepetim giriş kısımları var
youtubeyi bildiğim için zorlanmam ama bu sitelere resimleri adminlik ile girip normal facebook resim deyiştirmesi gibi tıklayıpmı yoksa biyerden panel gibi url ilemi yapıyorlar birde yarı asosyel insanım erkek olsa idi rahatça abi bunu böylemi yapıyorduk diyebilirim ama kız olduğu için ne yapacağım erkeklerle aram genel olarak konuşkan deyilm hatta çoğu şeye baş sallayarak cevap veririm ilk sözü karşıdakinin söylemesini beklerim selamlar hariç bana bu durumda ne önerirsiniz hoş bende şuanda pro şeyler beklemeyecekler ama daha ne yapacağımı bile bilmiyorum 20 25 senelik marketler çok büyük deyil istanbuldada deyil ufak bir kasaba gibi bi yerdeyiz bana patron şunu sormuştu fotoşopu programcılığı biliyormusun bende birkaç resimden kafaları silip başka şey eklediğimi söyledim zaten abim ile konuştular şimdide teşekkür ederim

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Diğer sorularını arkadaşlar cevaplayacaktır ancak konuşma meselesine gelirsek utana utana bu işi öğrenemezsin tam anlamıyla neyi anlamadıysan sor sana orda kızla muhabbet kur ortam yap denilmiyor sadece işini yap neyi merak ediyorsan sor sonra yavaş yavaş ilerleyen zamanda normal konuşmaya alışırsın.

Gokturk Grafık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Her sitenin genelde admin paneli olur WordPress ise kolay çabuk öğrenirsin ama panelden panele değişir tabii zamanla öğrenirsin iyi çalışmalar :)