Isdone.dll hatası

fuadik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle Selam SDN halki, yetkilileri. Ben dün GTA5 CD aldım (crack). İçinde 14 tane cd var yani partlara bölünmüş bir nevi. Her 7%'de sonrakı cdyi istiyor. Takıyorum normal devam ediyor fakat 12-ci cd-de İsdone.dll hatası geliyor. İlk önce Hatanin başlığı isdone.dll ve hata içeriği unarc.dll returned error code -6, File read operation failed yazıyodu. Directx yükledim kurdum, isdone.dll ve unarc.dll yükledim hem system32-ye hem de SysWOW64 klasörüne attım, dosyanın güvenlik kısmından kullanıcıya (Yani benim kullandığım kullanıcıya) tüm yetkileri verdim ama yine de olmadı fakat artık hata değişti. Başlık yine İSDone.dll ama içerikte ??????? ???????? falan yazıyor (karakter sorunu sanırım). Bi çözüm bulsanız komple bu hatalara lütfen uğraşıyorum yapamıyorum 23tl civari para verdim. (Azeriyim burda 10 AZN). Boşa gitmesin lütfen bi çözüm bulun yardım edin oynamak istiyorum. Bu arada da konu önerisi yapmayın tüm konulara baktım işe yaramadı :) . Teşekkürler şimdiden.

fuadik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Up + yardim lutfen çözmem lazım arkadaşlar.

fuadik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Icinde 14 cd var. Bazi yerlerde yari fiyatina ama aldim iwte. Sorunu cozmem lazim .

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Orijinalde 7 Cd var , çakmada 14 Cd mi var? :D

fuadik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her diskde 4.5gb civari .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cd'ye de atamiyorum ki, o zaman cd'yi bilgisayara kopyalarim.

FreeArc programiyla decompress yapmak istedim data dosyasini ama dosya sifre istiyor anlayamadim.

Moderatör abi, hata veren dediğim 12. diskte birşey farkettim. Şöyle ki, diğer disklerde autorun.inf sorunsuz acilirke bunda açılamıyor deyip boş not defteri olarak aciliyor. Biraz alakasız olsa da bundan kaynaklanabilir mi ?

fuadik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, sorunun kaynağını buldum sanırım. 12. cd parola korumalı. Arşivlemek ve ya arşivden çıkarmak gibi işlemler yapmak istedikte parola talep ediyor. Bu durumda da 12.cd'deki data dosyasını bilgisayarıma kopyalarken sona yakın "ms-dos function error" hatası geliyor ve olmuyor. Şimdi ben internetten araştırdım ama bulamadım sorunun çözümünü, şu anda ihtiyacım olan şey dvd parolasını kaldırmak, def etmek. Lütfen yardım edermisiniz, teşekkürler. Konuya bakın bi zahmet.

Tamamdır. Kopyalam işlemi çözüldü. Sanırım isdone.dll ile uğraşmak boş işmiş. Oyunu kurabilirsem hemen mesaj atıcam.

fuadik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi de error code 14 aliyorum. "This is not freearc archive" yaziyo bu sorunu nasil çözeceğim ben :/