Oncelikle Selam SDN halki, yetkilileri. Ben dün GTA5 CD aldım (crack). İçinde 14 tane cd var yani partlara bölünmüş bir nevi. Her 7%'de sonrakı cdyi istiyor. Takıyorum normal devam ediyor fakat 12-ci cd-de İsdone.dll hatası geliyor. İlk önce Hatanin başlığı isdone.dll ve hata içeriği unarc.dll returned error code -6, File read operation failed yazıyodu. Directx yükledim kurdum, isdone.dll ve unarc.dll yükledim hem system32-ye hem de SysWOW64 klasörüne attım, dosyanın güvenlik kısmından kullanıcıya (Yani benim kullandığım kullanıcıya) tüm yetkileri verdim ama yine de olmadı fakat artık hata değişti. Başlık yine İSDone.dll ama içerikte ??????? ???????? falan yazıyor (karakter sorunu sanırım). Bi çözüm bulsanız komple bu hatalara lütfen uğraşıyorum yapamıyorum 23tl civari para verdim. (Azeriyim burda 10 AZN). Boşa gitmesin lütfen bi çözüm bulun yardım edin oynamak istiyorum. Bu arada da konu önerisi yapmayın tüm konulara baktım işe yaramadı
. Teşekkürler şimdiden.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)