İş kurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut4343
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umut4343

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
308
Arkadaşlar 40 bin TL ile internet üzerinden düzenli şekilde para kazanmak mümkün müdür varsa fikri olan yazabilirmi fabrikaya giremiyorum tahsilim de çok yok kolumda hassas amaliyat sonrası fikir için sağolun

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Kripto yatırımı olabilir. ? Bitcoin için sağlam iddialar mevcut.

onurtosun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Yatırım tavsiyesi vermiyorum gerçek verilerle konuşuyum. 1 hafta önce HOT coine 40 bin tl yatırmış olsan, şimdi paran yaklaşık 80-90 bin tl felandı.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
40bi TL kripto para kazımak için yetersiz çünkü 20 bin TL ile ancak basit bir bilgisayar toplanır geri kalan da faturalar vs yani bir 3-6 ay arası eğer şanslı iseniz anca kar elde etmeye başlanır...

Ha ama kumar oynayıp bilinmeyen bir kripto paraya direkt yatırım yaparsan ne olcağı belli değil, kesin kazanç yok yani...

onurtosun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
40bi TL kripto para kazımak için yetersiz çünkü 20 bin TL ile ancak basit bir bilgisayar toplanır geri kalan da faturalar vs yani bir 3-6 ay arası eğer şanslı iseniz anca kar elde etmeye başlanır...

Ha ama kumar oynayıp bilinmeyen bir kripto paraya direkt yatırım yaparsan ne olcağı belli değil, kesin kazanç yok yani...
Kazım yapsın demiyoruz ki zaten. Yatırım yapsın. Kumar oynamak nedir arkadaş adamın evini arabasını da elinden aldırmak mı istiyorsunuz.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Kazım yapsın demiyoruz ki zaten. Yatırım yapsın. Kumar oynamak nedir arkadaş adamın evini arabasını da elinden aldırmak mı istiyorsunuz.
Sana öyle veya böyle diyorsun diyen mi oldu şimdi...(?) Yazdığımı neden doğru okumadın veya anlayamadın... [Sanki ben git kumar oyna demişim gibi anlam yüklenmiş... Nasıl başarmışsa pes doğrusu... ]
Yazdığım kimseyi rencide edecek bi şey değil, kimseyi de alıntılamadım ve fakat kumar meselesine gelince de bilenler için yazdım, bilmeyenler okumasın.

Son düzenleme:

umut4343

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
308
Kripto para işi kısa vadede biraz kumar gibi işin açıkçası fakat uzun vadede zarar yaptırmaz diye düşünüyorum