İş Aradığınız İçin İşsizlik Artıyor!

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Videoyu izlemedim ama tahminime göre inşaat mühendisi inşaatçı olarak çalışmadığı için işsizlik var. Okuyan şahıs "ne iş olsa yaparım abiğ" deseydi işsizlik olmazdı. Bkz. üniversite mezunu arayan bir dünya merdiven altı firma, çağrı merkezi var. Kariyer yapın, işsiz kalmayın.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Videoyu izlemedim ama tahminime göre inşaat mühendisi inşaatçı olarak çalışmadığı için işsizlik var. Okuyan şahıs "ne iş olsa yaparım abiğ" deseydi işsizlik olmazdı. Bkz. üniversite mezunu arayan bir dünya merdiven altı firma, çağrı merkezi var. Kariyer yapın, işsiz kalmayın.
''biz istihdam üretemediğimiz için değil, işe katılımı arttırdığımız için durum böyle diyor. ''

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
İşaramadiğim icin benim katkim yok.

Oriolus Belası

Asistan
Reaksiyon puanı
117
''biz istihdam üretemediğimiz için değil, işe katılımı arttırdığımız için durum böyle diyor. ''
Konuşmanın tamamına denk gelmiştim geçmişle kıyas yapanlara gönderme yapıyor. Kadınların işe katılma oranından bahsediyor. Ülkedeki insanların okuma oranının artmasından bahsediyor ve sonra biz CHP zihniyetinin eleştirdiği yatırımlarla milyonlarca kişiye istihdam sağladık diyor.