Iron Man devamı

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar biliyorsunuzdur ki iron man serisinin şimdilik 3 filmi var. Bunun daha kaç tane filmi çıkar bilen varsa söyleyesin. Bence en az 3 tane daha çıkar. Çünkü mandarinle kapışması , yüzüklerin babasıyla ilişkisi ve iron man ikideki hammer endüstrisindeki adamın dönüşü diye sıraladım ama değişkenlik göesterebilir ve biliyorsunuz ki "the avengers 2" ülkemize 3 mayıs 2015 te geliyor sizce konusu ne olabilir.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Ayrıca bilirsiniz ki iron man filminin cd sinin en sonunda bi adam gelio siyah badajlı gözü olan
iron man 2 de en sonda thor un çekicinin yere düşmesi
3te nevar bilen varsa linki paylaşabilirmi

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer 3 ü izlediysen 4 ünde geleceğini kestirmişsindir.Sonunu güzel bağlamışlar...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
3 serinin en zayıf filmiydi, 4 umarım böyle olmaz.

Film tony'nin zırhını giyim şekli üzerine kurulmuş da denilebilir :)

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 serinin en zayıf filmiydi, 4 umarım böyle olmaz.

Film tony'nin zırhını giyim şekli üzerine kurulmuş da denilebilir :)

Kurgu olarak evet,ayrıyetten mantık kurallarına aykırı çok şey vardı.(Çok basit şeylere takılmam ama kıyafetli bi şekilde ateşin içine düşen Stark abimizin sevgilisinin badisiyle birlikte dönmesi biraz abartı olmuş)

Ama kullanılan teknoloji boyle olcaksa sesimi çıkarmam :D

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Evet bir de şarapnelleri çıkarıyor bakalım ne olacak ileride

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sizce ne olur

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kurgu olarak evet,ayrıyetten mantık kurallarına aykırı çok şey vardı.(Çok basit şeylere takılmam ama kıyafetli bi şekilde ateşin içine düşen Stark abimizin sevgilisinin badisiyle birlikte dönmesi biraz abartı olmuş)

Ama kullanılan teknoloji boyle olcaksa sesimi çıkarmam :D

Avengers da şu havada uçan dev mekanik yaratığın içinden geçiyor zırhı çizilmiyorken, burada şu eli law gibi olup eriyen kişi gıdıkladığında etkisiz hale geliyor mesela :)

Bilim kurgu yada böyle süper kahraman filmlerinde mantık hataları bir seviyeye kadar görmezden gelinmelidir ama bu film de çok fazla vardı.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
4. Filmin çekileceğini biliyorum ama iron man rolünde başka birinin olacağını duydum. Aynı şekilde yenilmezler 2 den sonra iron man rolünde başkası olacak.

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iron Man i başkası oynarsa ben izlemem o filmi.Robert reis le eşleşti o karakter bi kere :D