Iron Man 2, Yapımcılarının Yüzünü Güldürdü

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Sinema severlerin merakla beklediği Iron Man 2 filmi, ilk günlerdeki hasılatıyla yapımcılarının yüzünü güldürüyor.

Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Mickey Rourke, Don Cheadle, Sam Rockwell ve Samuel L. Jackson'ı bir araya getiren Iron Man 2 filmi, geçtiğimiz Cuma günü ülkemizde vizyona girdi. Birçok ülkede 28 Nisan'da yayınlanan yapım, şimdiye dek 133 milyon dolarlık hasılatı aştı.
iron_man_2_movie-normal1273272850.jpg
Aynı süreçte ilk Iron Man filmi, 98 milyon dolar gelir getirmişti. Elde ettiği rakamlarla yapımcıların yüzünü güldüren Iron Man 2, yaklaşık 136 milyon dolar ile bu alanda rekoru elinde bulunduran Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest'i geçemedi. Bol görsel efektli Iron Man 2'nin önümüzdeki günlerde yapımcılarına ne kadar kazandıracağı merak konusu.
:: Iron Man 2 filmi hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşın.
Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
amma reklamı yapıldı şu filmin, transformers gibi sonuncu oluverir

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ben izledim sanki kısa gibi geldi. Hareketli kısımları fazla sayılmazdı ama yine de iyiydi.

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Filme gittim fakat o kadarda beğenmedim. Iron Man'in ilk filmi bence dahada aksiyon doluydu ama bu filminde 4 tane sahne güzeldi bana göre.. Güzel olsa da birincisi kadar güzel değildi.