İrlandalı turist tüm esnafı dövdü - Video

BarisBaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yere serilen arkadaşın 8 tane dişi yamulmuş,en dandik dişler 10bin lira :D Adamdan parayı istiyorlar :D Sen git sopayla dal sonra para iste..Ağlanacak halimize gülüyoruz resmen

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
DİNLENE DİNLENE DÖVMÜŞ
Görüntüler kesik olunca anlaşılmıyor. Bugün gazetede vardı. Esnaftan biri anlatıyor. İrlandalı 3 defa otele gidip dinlenmiş. Çıkınca bekleyenlere dalmış.

Bugün Zytng baya bir makara yapmış:
İrlandalı boksör turistin dopingli olduğu ortaya çıktı...

İrlandalı'nın bu sabah da gitmediğini öğrenen Aksaray esnafı kepenk kapattı...

Yarı finalde Aksaray esnafını deviren İrlandalı turist, Altın Kemer mücadelesi için bugün Kapalı Çarşı'da...

Çinli turistlerle yapılan antremanlar Aksaray esnafını galibiyete taşımaya yetmedi...

Taner Yıldız: ''Ben de bir İrlandalı turist tarafından dövülmek istiyorum...''

İrlandalı turisti dövmeyi başaramayan esnaf rotayı tekrar gezi eylemcilerine çevirdi...

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vL66Xz.jpg

:D :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ne demisler? Yemek buldun mu ye, dayak buldun mu kac. Bu arkadas dayakli kismini seviyor galiba :D

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
irlandalı turist tanıdıklarım var ona göre :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İrlandalı turistten yumruk yiyen esnaf dişlerini yaptırdı

Olayda en büyük darbeyi alan esnaf Şerafettin Özbey'in dişleri kırılmış ve damağı patlamıştı. Yediği dayağın ardından Özbey, tedavi için diş doktoruna gitti. Show Haber mikrofonlarına konuşan esnaf, şunları söyledi:

"ADAM MAKİNELİ TÜFEK GİBİ HELAL OLSUN"
"3 gün başım ağrıdı. Meğersem dişlerim kırılmış. Ben o kadar darbe görmüşüm, hiç o kadar sarsıldığımı bilmiyorum. Sonra ben görüntüleri izledim, adam makineli tüfek gibi. Yine de adama helal olsun. Karşı karşıya da gelsek söylerim" KAYNAK

[video=youtube;_1ngH5jruQo]https://www.youtube.com/watch?v=_1ngH5jruQo[/video]

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bu sayfada üstteki 2 videoyu da izleyince anladım ki bizim Tükler Öküzlük Etmişler adam sular dökülünce özür dilerim demiş bizim yabaniler dalmışlar adama en çok o yumruk yiyen adama güldüm köşeye geçti sindi yere :D :D ahahhahahaha

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bunun benzeri bir olayda rusyada yaşanmış ama bu sefer durum farklı.

Bir esnaf-boksör kavgası Rusya'dan...Geçtiğimiz günlerde ülkemizde esnaf ile İrlandalı boksör arasında yaşanan kavganın bir benzeri Rusya'da yaşandı. Bir çok başarısı bulunan eski bir boksör, esnaf bir kadınla tartıştı. Boksör, ilk yumruğu kendinin atmasına rağmen, kadından feci dayak yedi. Türkiye'deki İrlandalı boksör vakasının tam tersi sonuçlandığı bu olayda, eski boksörü esnaf kadının elinden zor aldılar. Kaynak: Bir esnaf-boksör kavgası Rusya'dan... video izle,video seyret

[video]http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/bir-esnaf-boksor-kavgasi-rusyadan-14194-video-haberi/[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İrlandalı’ya 19 kişi saldırmış

Aksaray esnafına karşı yumruklarıyla tek başına mücadele eden Kuveyt asıllı İrlandalı turist Mohammed Fadel Dobbous’a saldıranların sayısının 19 olduğu tespit edildi

İrlandalı turistin şikâyeti üzerine, ‘kemik kırığı oluşacak şekilde kasten yaralama’ suçundan başlatılan soruşturmada savcılık, şüpheli şarküteri sahibi ile işportacı dışında görüntülerden belirlenen 17 saldırganın bulunması için polise talimat verdi. 1 Eylül’de yaşanan olayda Aksaray Muratpaşa Sokak’taki şarküteriye giden Mohammed Fadel Dobbous, dolaptan su almak istedi. Ancak dolabın kapağını hızla çekince su şişeleri yere saçıldı.

Şarküteri sahibi Şenol Palan elinde bir sopayla dışarı çıktı. İkili arasında yaşanan tartışmaya diğer esnaf da dahil oldu. Ülkesinde cep telefonu tamircisi olan Dobbous, bir anda kendisine sopa, sandalyelerle saldıran kalabalık bir grupla karşı karşıya kaldı ve saldırganlara vurduğunu deviren yumruklarıyla karşı koydu.

Turist, saldırganlardan şikâyetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, ‘kemik kırığı oluşacak şekilde kasten yaralama’ suçundan soruşturma başlattı. Soruşturmada şarküteri sahibi Şenol Palan ile aldığı yumruk darbesiyle dişleri dökülen işportacı Şerafettin Özbey şüpheli olarak yer aldı. Ancak savcılık güvenlik kamera görüntülerinden İrlandalı’ya saldıranların sayısının 19 olduğunu tespit etti. Savcılık kimlikleri belli olan 2 şüpheli dışındaki 17 şüphelinin kimliklerinin tespit edilerek ifadelerinin alınması için polise yazılı talimat verdi. Polis de 17 şüpheliyi tek tek tespit ederek, ifadelerini almaya başladı.

Kaynak